פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים פשוט אבל בסיטואציה של קרב עמוס זה לא קל.במהלך הקרב נזרקים רימונים מכיוון האויב ואז רואים את הסימון+הכיוון של הרימון.אם אתה ממש קרוב לרימון שנזרק אליך ,תבחין בעוד סימון של יד +כיוון תלחץ על מקש ה ACTION לכיוון שאתה רוצה לזרוק אותו בחזרה וזהו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים בנקודה הזאת יותר אהבתי את AirBorne - שם אתה פשוט בועט ברימונים, ואפילו יכול לתזמן את הבעיטה (מה לעשות שהאויב נכה גם ב-EXPERT) ככה שהרימון יעוף חזרה ויתפוצץ בתזמון מושלם.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים זה אחד ההבדלים הגדולים בין שני המשחקים , ה AI למרות שעדיין לא שיחקתי באיירבון (אביא אותו מחו"ל) התרשמתי כך מהדמו.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הכוונה שלי הייתה זה שבניגוד לשחקן אנושי (אני במקרה הזה) הם לא למדו להשהות את הרימון ביד ככה שיעוף, ינחת ויתפוצץ מיידית רק חבל שהרמה וזריקה מחדש של רימון לוקחת כל כך הרבה זמן ב-COD 4, כבר עדיף לברוח ממנו וזהו...
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים המשחק תהיה סוף הדרך ! סופ העולם ! פריצת הדרך ! לא יודע מה אבל יודעת מזה להלהיב אותי
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מה? ???כשאתם כותבים בפורום, תשתדלו לשמור על רמה מילולית שאנשים יבינו לפחות על מה אתם מדברים.----לגבי המשחק,מבחינה גרפית, אני לא מבין את ההתלהבות של חלק מהאנשים פה.אין פה משהו חדש ואין פה משהו מרשים.גרפיקה פחות טובה ממה שהייתי מצפה ממשחק שיוצא עכשיו.כשהכל היה על המקסימום שהדמו מאפשר קיבלתי את המספרים האלו:Frames Time (ms) Min Max Avg17770 260759 28 147 68.14711853 196926 27 111 60.195362 89184 36 94 60.12315044 259692 27 139 57.93כשכל מדידה, ניסיתי להוריד את הפילטרים, מה שלא ממש עזר.יכול להיות שזה משפיע רק לאחר טעינה מחדש של המשחק.הייתי מצפה גם לסאונד טוב יותר.קצת בס בצלילים של הפיצוצים והיריות היה מכניס דרמטיות חזקה יותר למשחק.המשחק עצמו אינטנסיבי מאוד, בדיוק כמו שאני אוהב.למרות שעניין ה"מיני" משימות של "ג'קסון תעשה ככה" "וג'קסון תעשה ככה" די מיצה את עצמו.תנו לי לוחמה טובה, ובלי חארטה כאילו אני הלוחם היחיד שיכול לעשות את זה.למה מה?אני הסנג'ר שלהם?יש קטעים שקצת קשה להבדיל בין חיילי אויב לחיילים הידידותיים וחסרי התועלת (כרגיל) שבצד שלכם, אבל ככה זה גם במציאות.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לא יודע מה איתך..על ההגדרות הגבוהות המשחק נראה בינוני..ןלעומת זאת על הגדרות בינוניות הוא נראה טוב יותר . ( לפחות אצלי )נ.בזה רק הדמו תפסיקו להסיק מסקנות מטופשות... הדמו של ET:QW לא יותר טוב ממנו...
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים לא יודע מה איתך..על ההגדרות הגבוהות המשחק נראה בינוני..ןלעומת זאת על הגדרות בינוניות הוא נראה טוב יותר . ( לפחות אצלי )נ.בזה רק הדמו תפסיקו להסיק מסקנות מטופשות... הדמו של ET:QW לא יותר טוב ממנו...על איזה מסקנות אתה מדבר?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים רשמים בעברית מגירסת הביטאhttp://www.vgames.co.il/soons_article.aspx?PreviewID=1037
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.