פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים דרייברים מעודכניםלא עוזר.עוד הצעות? :'(במקום שבו התקנת את המשחק יש תיקייה miles - בתוכה יש קובץ בשם mssmp3.asi תשנה את השם שלו ל-mssmp3.bakעובד כמו קסם.תעדכן.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים פשוט תלחץ על No.כי בפעם האחרונה שהמשחק פעל לך אז כנראה הוא קרס והוא שואל אותך אם להיכנס למצב בטוח.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים iurkin, למה אתה חושב שאתה כזה חכם? אתה חושב שהוא לא ניסה? : גם לי זה קרה ולא חשוב מה עושים - זה לא עוזר. אחרי חיפוש קצר בגוגל הגעתי לתשובה (שכתבתי קודם) ולי זה פתר את הבעיה. אני בטוח שזה הפתרון גם בשבילו.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים הדמו הוא ממש קצר אחי...זה בערך משימה אחת אפשר להגיד...ואתה מסיים אותו מתי שאתה קורא למסוקים שבאים לעזור לכם לפוצץ את הבניין הזה ואז אתה הולך לטנק וזהו...דניאל.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים וואו! הרבה זמן שלא נהנתי ממשחק ככה.יפה מצידם שעשו משחק (לפחות הדמו) שמותאם גם למי שאין לו כרטיסים חדשים במיוחד... נראה פשוט מדהים
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אולי המשחק באמת רץ חלק על הגדרות גבוהות ומותאם טוב... אבל לפי דעתי זה כמו חיקוי של AirBorne. הגראפיקה חלשה יותר והכל פשוט חלש יותר =\
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים פחחחח חיקוי של MOH :lol: MOH תמיד היו העקב של COD. לא היה ולא יהיה MOH יותר טוב צCOD מקביל 8)
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אולי המשחק באמת רץ חלק על הגדרות גבוהות ומותאם טוב... אבל לפי דעתי זה כמו חיקוי של AirBorne. הגראפיקה חלשה יותר והכל פשוט חלש יותר =\ חיקוי של Airbrone?? איך לעזאזל זה יכול להיות חיקוי של מדאל אוף הונור, אם מדאל אוף הונור העתיקו הכל מCALL OF DUTY? :screwy: [ולכל המתחכמים- אני יודע שMOH הוא יותר וותיק מCOD, אבל COD פתח דרך חדשה לז'אנר משחקי המלחמה וMOH העתיק הרבה פיצ'רים ממנו...ותמיד נכשל..]
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים הגרפיקה באמת פחותה אבל בכלל אי אפשר להשוות ביניהם במשחקיות כי airborne הוא בכלל במלחמת העולם השניה...
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים איך אתם בכלל מעזים להשוות את החתיכת זבל המעפנית הזו שקוראים לה MOH:AirbroneלCALL OF DUTY 4?!?!?!זה בערך כמו להשוות את החרא שעשיתי בשירותים לתפוחי אדמה במרקם רוזרמין על מצע שמנת פטריות.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אין יותר כיף מאשר להוריד 40 איש עם העינית של הצלף...רק שהמשחק כל כך קצר!!!! מבאס! אם הוא כל כך קצר ושוקל 1.5 גיגה אז המלא ישקול 50 גיגה נראה לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.