פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים טוב אני אישית כבר החלטתי אני קונה את המשחקזה אחד המשחקים הטובים ששחקתי בהם
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים זה רק מראה שאפשר לעשות מנועים גרפיים שיעבדו מצוין ויראו מצוין לא רק על מחשבי על.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים משחק קטלני ביותר תידו במלא אפשר יהיה לטוס או שזה רק INF ?וגם עכשיו אני משחק בדמו איך אניממשיך את המשימה אחרי הטנק ? יעני כל הסקווד עכשיו ביחד המפקד אמר יאחה זזים זה שמר וזהו ואין שום כפתור להמשיך לא כלום מה זה כזה קצר ?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים משחק קטלני ביותר תידו במלא אפשר יהיה לטוס או שזה רק INF ? וגם עכשיו אני משחק בדמו איך אניממשיך את המשימה אחרי הטנק ? יעני כל הסקווד עכשיו ביחד המפקד אמר יאחה זזים זה שמר וזהו ואין שום כפתור להמשיך לא כלום מה זה כזה קצר ? גמרת את הדמו.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אתם בטוחים?ב COD2 הייתה משימת טנקים.גם בראשון אם אני זוכר נכון.אני מקווה שגם כאן תהיה משימה כזאת.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים שיחקתי בדמו של COD4 ואני רוצה להגיד שאני מאוד מרוצה!במיוחד מהאווירה של עזה.אתה מרגיש שאתה חייל צה"ל ואתה נלחם מול גדודי חמאס...רואים שזה משחק עשויי טוב. 8)
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים לא ציפיתי לדמו כל כך קצר :-X. בכל מקרה, המשחק כיף, כמו הקודמים שלו, ומזל שלי שרץ בסדר על המערכת בצד... רק נשאר לחכות למלא ולשחק במולטיפלייר, שזה הכיף האמיתי של הסדרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.