פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אמורה ליהיות כבר הורדה בGAMERSHELL, יש קישור, אבל כשאני לוחץ עליו הוא קופץ לדף הראשי ???http://www.gamershell.com/download_21400.shtmlכי יש בלעדיות ליאהו שלא הכינה את עצמה בכלל להורדה מסיבית שכזו.אולי במהלך הערב/לילה יהיו כמה MIRRORS בינתיים מי שרוצה לנסות שימשיך !בסוף זה תופס רק שהמהירות נמוכה ואצלי היא של 60K :-\
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים חח הלוואי עליי שזה יוריד על 60K לשנייה.. אני מוריד בתוכנה פלאש-גט (זה מה שיש לי כרגע) וזה מוריד לי על 0.0K!
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים ביאהו זה נותן לי PAGE NOT FOUND אפילו נרשמתי אליהם ולא השתמשתי בBUGMENOT, ועדיין יש PAGE NOT FOUND :s05:
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים גם לי זה נותן לי PAGE NOT FOUNDYAHOO האלה כל פעם מפשליםלא פלא שהחברה הזאת על סף שפל
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אילן,תנסה להכנס ליאהו דרך אקספלורר של מיקרוסופט.לא יודע אם זה קשור אבל לי זה עבד.ב FF זה אכן הראה לי PAGE NOT FOUND
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים למי שיש סבלנות שינסה מאוחר בלילה..משער לעצמי שזה יתחיל להירגע הענין של השרתים שלהם
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים באסה שבGAMERSHELL זה לא עובד... http://www.gamershell.com/demo_download_archive.html בלינק הזה אפשר לראות שהם כנראה עדיין לא סיימו את הסידורים של להעלות את הקובץ לקהילה. גודל = 0 KB וכשלוחצים על הלינק זה מחזיר לעמוד הראשי. :xyxthumbs:
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים למי שיש סבלנות שינסה מאוחר בלילה..משער לעצמי שזה יתחיל להירגע הענין של השרתים שלהםלמי שיש סבלנות ינסה בעוד יום-יומיים כשכל הטירוף עם דמו חדש וזה שכולם מורידים באותו הזמן יגמר.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים קצת נסחפת עם היומיים,מחר בבוקר אני בטוח שהשרתים יהיו פחות עמוסים. בינתיים המהירות הורדה מתחילה לאבד "גובה" ואני מוריד על 52.5K זה אומר שהשרתים עמוסים עכשיו עוד יותר . ו...זהו סיימתי להוריד :-[ ההורדה נעצרה על 260MB אצטרך להוריד מההתחלה באם אצליח. כנראה שבכל זאת אלך לישון מוקדם [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים יאהו חזר לפעול התחלתי להוריד ובתור התחלה מוריד על אחלה מהירות... [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אכן,התחיל ב-400 ובהדרגתיות עומד כרגע על 200 ,סליחה על 180 אופסס 160נראה היכן זה יתייצב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.