עבור לתוכן

משהו חשוב לגבי ה DELL 1520 וה HP 6515 לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קראתי פה בפורום שאלה הלפטופים המומלצים בטווח המחירים של עד 7500 ש"ח וככל הנראה אני אקנה אחד מהם.

רק רציתי לשאול משהו שאני לא כ"כ מבין בו והייתי שמח לשמוע את תגובתכם.

אני רוצה לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית ופטיפון שיש לו חיבור USB, האם אני צפוי להיקלע לקשיים בכל הנוגע לחיבור הזה עם הניידים הללו???

במידה ואני צריך ציוד הקפי לצורך החיבור הזה אשמח לקבל המלצות.

תודה מראש,

ניר

פורסם

לגבי ה6515 אני יודע שיש לו יציאה SPDIF וHDMI - אם זה יועיל לך.

לגבי USB ופטיפון אני לא כ"כ מוצא קשר ריאלי ביניהם.

לא לשכוח הרחבת זכרון 2 ג'יגה.

פורסם

לי יש את הDELL 1520, ויש לו SPDIF אבל הוא חלק מהS-VIDEO שלו, זה בעיה קטנה, צריך כבל מיוחד... (למזלי לי יש את זה)

אבל בנוגע לפטיפון בחיבור USB??? אם זה מתאים למחשב רגיל, זה יתאים גם לו אני משער לעצמי...

דרך אגב, חשוב שתסתכל על האחריות כשאתה קונה מחשב נייד, במקרה הזה DELL מנצחת כל מחשב של HP...

אז שיהיה לך בהצלחה בבחירת המחשב

פורסם

אם אתה לוקח את מחיר הרחבת האחריות - זה נכלל במחיר של הדל לעומת הHP,ככה שאחרי הרחבה שניהם זהים.

לגבי אחריות של דל - יש לבדוק ב7 עיניים - מדובר בשנה אחת כולל הכל+שנתיים אחריות על מעבדה בלבד ולא חלקים.

יש כאלה שחולקים על כך וטוענים שכל 3 השנים כוללות הכל,שווה לבדוק שוב.

מבחינת איכות - לא חושב שSPDIF שיושב ביחד עם S-VIDEO(דל) זה אותו דבר כמו S-VIDEO,SPDIF,HDMI בנפרד כל אחד(HP).

פורסם

תראה, האחריות של DELL היא אחריות יבואן, הכי טוב זה לבדוק מולם, במקרה שלי זה אחריות מלאה של 3 שנים...

בנוגע לחיבורים, ת'אמת אני מסכים איתך שעדיף בנפרד, אבל אחרי שאני בדקתי שומעים באיכות מעולה עם הרסיבר שיש לי MARANTZ 4300 גם בDTS וגם דולבי דיגיטל... - ובכלל החיבור לטלויזיה היה באיכות הרבה יותר טובה מהXFX 7600 שיש לי במחשב הנייח.....

ובכלל, אפילו אם הוא שם 3 שנים אחריות על הHP, לאחר שמועות לא מעטות (גם ממקום העבודה הקודם שלי, שעובד מידי פעם עם HP) השירות לקוחות, והמעבדה שלהם, ברמה כזאת, שגם אם היה לך 0 שנים אחריות לא היית מפסיד משהו...

אני קניתי את הלפטופ שלי לפני פחות מחודש, וגם אני הסתכלתי על כל הקטע של האחריות והכל והמובילים ברשימה הם DELL וIBM (למרות שIBM זה מפרטים שונים), ואחר כך החברות האחרות, אין טעם לפרט יותר מידי...

פורסם

שוב.אין טעם ללכלך על HP עקב שירות לקוחות זוועתי שהיה להם לפני כמה שנים ושבוצע שם מהפכה ששיפרה את העניינים - ועל זה יכולים להעיד לא מעט אנשים שמרוצים מהשירות לקוחות שלהם.

לגבי טיב המוצרים - אני לא חושב שאפשר להתווכח עם העובדה שHP מקום 1-2 בעולם במכירות ניידים(דל ברוטציה איתה).

לי אישית יש HP והעדפתי אותו מבחינת עיצוב,ממשק,ופיצ'רים נוספים על פני הDELL - אבל סה"כ שניהם די זהים במפרט הזה.

פורסם

תראה, אני לא מדבר איתך על שנים עברו, אני מדבר על התקופה הנוכחית...

כל אחד והניסיון שלו, אני מבחירה החלטתי לא לקחת את הסיכון וללכת לכיוון של HP

ובעקרון לפי הדגמים שהוא ביקש, ה1520 מופיע גם עם 8400 וגם עם 8600 שלעומתו ה6515 ראיתי מגיע עם 8400 בלבד, (הכל תלוי כמה מוכנים להשקיע פה...)

HP נמצאת במקום הזה, כמובן בעקבות העיצוב, (ממשק אני לא בטוח שיש שם משהו באמת שמשתמשים בו באופן רציף), ובעקבות ההיצע הגדול שלה מאוד, לכלל הלקוחות....

DELL עכשיו מתחילה להכנס לתחומים שלא הייתה בהם בצורה רישמית קודם, אז בקרוב, DELL תשאר במקום הראשון בלבד, כמובן לפי דעתי...

אבל בסופו של דבר זה לא ממש משנה, העיקר הוא בעצם, שיהיה גב ומי שיטפל מאחורי המחשב שלך במידה ותצטרך, ובמידה ולא שתהיה מרוצה ממנו וזהו :)

פורסם

ממש לא ברורה לי הקביעה ששני המחשבים האלה הכי טובים בתקציב עד 7,500 ש"ח.

פורסם

לפותח הת'רד,נמסיס צודק,אם מדובר על שימושים ביתיים+קצת משחקים - באמת 2 אלה מומלצים.

אבל אם אתה מחפש משהו קל יותר\עסקי אולי\לשימושים קצת פחות תובעניים...אז יש כמה חלופות אחרות מבית LENOVO לדוגמא.

פורסם

האם המחשבים המוזכרים בדיון (DELL או HP) מתאימים לעריכה ביתית (עם תוכנת ה PREMIERE PRO)?

משום שלאחר חיפושים רבים הגעתי לאותם מחשבים בתקציב פחות או יותר שחשבתי עליו (האמת שיותר..),

אבל כרטיס המסך שלהם עם 128MB, כאשר הבנתי שצריך לפחות 256MB לצרכי עריכה.

פורסם

תראה, האחריות של DELL היא אחריות יבואן, הכי טוב זה לבדוק מולם, במקרה שלי זה אחריות מלאה של 3 שנים...

בנוגע לחיבורים, ת'אמת אני מסכים איתך שעדיף בנפרד, אבל אחרי שאני בדקתי שומעים באיכות מעולה עם הרסיבר שיש לי MARANTZ 4300 גם בDTS וגם דולבי דיגיטל... - ובכלל החיבור לטלויזיה היה באיכות הרבה יותר טובה מהXFX 7600 שיש לי במחשב הנייח.....

ובכלל, אפילו אם הוא שם 3 שנים אחריות על הHP, לאחר שמועות לא מעטות (גם ממקום העבודה הקודם שלי, שעובד מידי פעם עם HP) השירות לקוחות, והמעבדה שלהם, ברמה כזאת, שגם אם היה לך 0 שנים אחריות לא היית מפסיד משהו...

אני קניתי את הלפטופ שלי לפני פחות מחודש, וגם אני הסתכלתי על כל הקטע של האחריות והכל והמובילים ברשימה הם DELL וIBM (למרות שIBM זה מפרטים שונים), ואחר כך החברות האחרות, אין טעם לפרט יותר מידי...

מי היבואן של DELL?

תודה

פורסם

יש הרבה ייבואנים של דל בארץ . אני קניתי דרך CMS שהוא נחשב לייבואן טוב ואמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים