פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים להגיד לכם את האמת? לשרוף עוד 1100 שקל בשביל כלום עד 400MHZ במקרה הכי טוב נראה לי הזוי משהו.... זה לא שQ6600 ב3.6 נחשב איטי או משהו כזה... לא? ;D דווקא כן איטי ולאחר שיחה קצרה כניראה שאני יקבל שבוע הבא קירור חדש וניראה לאן אני יוכל להגיע
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים POST = Power On Self Test ... הבדיקה הראשונית של הזיכרון, דיסקים וכו'. מערכת הפעלה לא עולה . POST=בדיקת רכיבי חומרה... מסוימים הוא בודק: מעבד, זיכרון, מקלדת וכרטיס המסך וזיכרונו מה שמבלבל את כולם שהם רואים את הארד דסקים והכוננים רשומים שם אבל את זה הוא סתם קורא מהביוס מה שאומר שהוא לא בודק אותם הוא בודק רק את הדברים שציינתי. לא באתי לעקוץ סתם לידע כללי חחח (אני עוד מעט מסיים ITE )
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אני ב-DC לא מגיע לטמפרטורה כזאת!מה זה DC?..אתה עם קירור סטוק בן אדם... יש הבדל לא קטן..
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מערכת ההפעלה לא זכתה אפילו לראות את המעבד הזה ב2.4 מעריך מאוד את המשפט הזה, ככה אוברקלוקר "עצבני" מתנהג. (גם אני) 3.6GHz מהירות מאוד יפה - תתחדש .
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר 3.6GHZ על 30 ומשהו מעלות?! אני ב-DC לא מגיע לטמפרטורה כזאת! הEIST אצלי פועל... כאשר המעבד במנוחה (רוב הזמן) אז הוא מוריד את המכפלה ל6 וכתוצאה מכך את תדר השעון ל2.4 ומתח נמוך יותר מSTOCK ובגלל זה הטמפ' נמוכה... תוסיף לזה את הקרור שיש לי ואת המארז, אלו הגורמים הכי משפיעים על הטמפ'. מעריך מאוד את המשפט הזה, ככה אוברקלוקר "עצבני" מתנהג. (גם אני) 3.6GHz מהירות מאוד יפה - תתחדש . תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים בsuper PI על כמה בודקים? 32M? והתוצאה הראשונה היא החשובה הוא שזה אחד מהלופים?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים המדד הסטנדרטי לחוזק של מעבד זה חישוב של 1M ספרות אחרי הנקודה, ככה משווים בין מעבדים, וגם בין מעבדים בסטוק ומעבדים אחרי OC
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים המדד הסטנדרטי לחוזק של מעבד זה חישוב של 1M ספרות אחרי הנקודה, ככה משווים בין מעבדים, וגם בין מעבדים בסטוק ומעבדים אחרי OC ומה שחשוב זה התוצאה הראשונה או הלופים?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אין לופים ב-SP ככה שהתוצאה הראשונה..אם אתה רוצה לדייק פשוט תעיף את כל התוכנות ברקע -הכל ותשאיר רק את ה-SP (תסגור את ה-AV גם ואת האינטרנט מצידי)ומבחינה הגיונית..תעשה 3 בדיקות ותראה מה התוצאה ותעשה ממוצע (למרות שזה יצא לך בטח ב-2 מדידות זהות ובשלישית קצת שונה)
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אין לופים ב-SP ככה שהתוצאה הראשונה..אם אתה רוצה לדייק פשוט תעיף את כל התוכנות ברקע -הכל ותשאיר רק את ה-SP (תסגור את ה-AV גם ואת האינטרנט מצידי)ומבחינה הגיונית..תעשה 3 בדיקות ותראה מה התוצאה ותעשה ממוצע (למרות שזה יצא לך בטח ב-2 מדידות זהות ובשלישית קצת שונה)דווקה יש לי loop יש ,1,2,3,4 עד 19
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים עד 19, הוא מסיים ומודיע לך כמה זמן זה לקח.זה כאשר אתה עושה בדיקה של 1M, מעל זה יש יותר מ19 לופים.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר עוד עדכון... בגלל שיובשתי קשות בהמתנה לP35-DQ6 ועדיין אין צפי בטוח, עשיתי מעשה שטות ולקחתי את הX38-DQ6 ... מחר הוא יגיע ואני מניח שאתעסק איתו בסופ"ש ואעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.