עבור לתוכן

שידרגתי את הE6600 לQ6600 G0- הOC בעיצומו, התווסף X38-DQ6 בעמוד 16, SPI ב4Ghz

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא מסתפק במה שיש :silly:

טוב, אז עדכון מהלילה.... התחלתי את הבדיקה ב00:14 כשרשמתי את ההודעה האחרונה פה, אבל בבוקר היה מסך כחול :-[

לפי רישומי המערכת עד 03:29 היתה פעילות (ויכול להיות יותר, זו פשוט הפעם האחרונה שהופיע משהו בEVENT VIEWER.

העלתי מתח 1.43 והורדתי את הזיכרון בחזרה מ1000 ל800. אני אמשיך לנסות כשאחזור בערב הביתה.

נימרוד, אחלה OC! אני מקווה שתצליח לייצב ב4GHZ ואני מקווה שמה שמגביל אותי פה זה הביוס ושהDQ6 לא יהיה בזבוז כסף :-\

• תגובות 258
  • צפיות 25.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מניסיון עם המעבד הזה- 3.4 יציב עם טמפ' טובות יחסית יהיה מזל אם נראה פה (לצערי)

אין לאף אחד מה לבנות על 4GHZ בצורה יציבה עם כל ארבעת הליבות וגם לא משהו באזור לדעתי..

(הלוואי ואני טועה אבל אני מדבר מניסיון)

עם ה-G0 אפשר לראות 3.6-3.8 ג'יגה יציב ללא מאמץ רב מדי. לעלות לכיוון ה-4 ג'יגה זה כבר סיפור אחר, אך זה אפשרי בהחלט.

פליטת חום היחסית של ה-G0 ודרישת המתח שלו הן מינימליות. עם קצת הבנה באוברקלוק, מזל, ויכולת אילתור אפשר להגיע רחוק.

לפעמים יש "בורות" בFSB, יש לוחות שמסוגלים להריץ יפה 333-420 ואז 420-450 לא עובד אבל 451 שוב פעם עובד.

שווה לנסות.

אמרת שהconroe שלך עשה OC פחות טוב מהקוואד, שינית עוד משהו כשהחלפת?

לרוב הבור נמצא באיזור 370-400. ב401 בד"כ יש החלפת סטראפ.

עם מרובעי ליבה המצב שונה שכן הבעייה לרוב נעוצה בגורם אחר דווקא. זאת הסיבה שעד לוחות ה-P35 היה קושי רציני לעבור את באס 400 עם מרובעי ליבה. באס 450 הייתה נחשבת לתוצאה מכובדת ביותר ללא מודים.

----------------------------

טל, אני מחכה ל4 ג'יגה :)

אני צריך גם לארגן לעצמי איזה G0 להשתעשע איתו.

פורסם

עם ה-G0 אפשר לראות 3.6-3.8 ג'יגה יציב ללא מאמץ רב מדי. לעלות לכיוון ה-4 ג'יגה זה כבר סיפור אחר, אך זה אפשרי בהחלט.

פליטת חום היחסית של ה-G0 ודרישת המתח שלו הן מינימליות. עם קצת הבנה באוברקלוק, מזל, ויכולת אילתור אפשר להגיע רחוק.

כבר הרבה זמן לא ראיתי אמירה מציאותית ונכונה כזאת. בכל זאת על פניו ניראה - לפחות במיקרה שלי - זה שהלוח מגביל אותי עם טמ"פ של הMOSFTES ולאו דווקא המעבד.

לרוב הבור נמצא באיזור 370-400. ב401 בד"כ יש החלפת סטראפ.

עם מרובעי ליבה המצב שונה שכן הבעייה לרוב נעוצה בגורם אחר דווקא. זאת הסיבה שעד לוחות ה-P35 היה קושי רציני לעבור את באס 400 עם מרובעי ליבה. באס 450 הייתה נחשבת לתוצאה מכובדת ביותר ללא מודים.

לאחר ביצוע SUPUERPI ב - 3.8 - בדיקות חוזרות הראו שהוא פשוא איטי יותר מ ב 3.7 (מכפלה - 9). - ניראה לי שיש שינוי STRAP בין 411-422 אבל לא חיפשתי את הנקודה המדוייקת.

אני צריך גם לארגן לעצמי איזה G0 להשתעשע איתו.

הגיע הזמן לראות תוצאות של מקצוען ולא של חובב פשוט כמוני.

אז קדימה. :xyxthumbs:

xVertigo ניראה לי רק בעיה עם הלוח...אני מאמין שאם ה DQ6 תגיע לתוצאות יותר טובות ובקלות רבה יותר ללא VDROP+VDROOP מטורף כמו שיש לך ולי עכשיו.

ניראה גם שקיבלת מעבד טוב משלי:

ה VID שלך 1.250 שלי 1.2625.

פורסם

אתם עושים לי חשק, אל תפסיקו!!!

:xyxthumbs:

xVertigo אני מבין שכרגע אתה על 965p-ds3, איזו גרסת ביוס אתה משתמש?

פורסם

נוראית! כמעט 17 שניות....ומה שמוזר הוא כשהתחלתי את הOC 3.6 הוא נתן 15.281 ...

מה גם שאני לא יכול לעלות מעל FSB 400 אפילו ב10MHZ ... אבל זה כנראה בגלל הביוס.

תמיד השתמשתי בF4, וכשיצא F5 שידרגתי וראיתי שהוא נוראי לOC אז חזרתי לF4. אבל עכשיו שידרגתי שוב לF5 כי מעבד בספינג G0 מצריך F5....

טוב, עוד שבוע יגיע הP35-DQ6 ואז נראה.לא.... אפשר עם PRIME95

17 שניות?!?!?! לי יש E4400 ב3.2GHZ ואני עושה 18 שניות..... איך????? ותגיד, יש לך אובססיה ללוחות של ג'יגבייט? או שזה במקרה ?

פורסם

xvertigo, קודם כל אחלה OC

וכמה שאלות.

1) היה שווה לשדרג מ-E6600 ל-Q6600

2) השקעת הכסף הייתה שווה?

3) יש הבדל בביצועים או שזה זניח?

פורסם

עשיתי אותו שידרוג לפני חודש בערך (גם ל G0 אני עובד בחברת מחשבים לקחתי את אחד הראשונים)

בעניין הביצועים יש לציין שב VISTA 64 אני רואה הבדל משמעותי בינו ל E6600 בעיקר בגלל שאני תמיד עם EMULE ברקע שמוריד על 500-600K

גם שאני משחק BIOSHOCK או OBLIVION.

פחות חם מ E6600 מסיבה לא ברורה

בחדר עם מזגן 27C במנוחה שזה כלום

בלי מזגן בערך 40C במנוחה (הכרטיס מסך כל כך חם שזה מפריע למעבד)

פורסם

אתם עושים לי חשק, אל תפסיקו!!!

:xyxthumbs:

xVertigo אני מבין שכרגע אתה על 965p-ds3, איזו גרסת ביוס אתה משתמש? f5

פורסם

נראה נחמד בהצלחה בהמשך...

פורסם
  • מחבר

xvertigo, קודם כל אחלה OC

וכמה שאלות.

1) היה שווה לשדרג מ-E6600 ל-Q6600

2) השקעת הכסף הייתה שווה?

3) יש הבדל בביצועים או שזה זניח?

1) באפליקציות שמשתמשות בQ יש הבדל גדול (תוסיף לזה שהQ עושה לי OC גבוה יותר מהE). ביושוק לדוגמא משתמש בכל הליבות ויש הבדל, גם CRYSIS מראה שיפור.

2) כן, ההפרש המחיר היה זניח (הק660 נמכר יחד עם הלוח כעקרון)

3)כן אבל בגלל הOC ... בריבוי משימות או בישום מרובה נימים יש הבדלים משמעותיים, עוד יש לי הרבה לבדוק.

נראה נחמד בהצלחה בהמשך...

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אז מה בתיכנון להיום?

רציתי לדעת אם הוספת מאורר\קירור מעל איזור ה - NB והמוספטים לפני שעשית את בדיקת ה LARGE FFTS?

מתי צפוי ה - DQ6?

פורסם

הוא גר לידי במרחק של פחות מ-5 דקות הליכה- ככה שהוא יכול לתת לי את ה-6600 הקודם שלו :D

סתם - תתחדש,בהצלחה רבה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש אחי :hat::xyxthumbs::hat: .

פורסם
  • מחבר

אז מה בתיכנון להיום?

רציתי לדעת אם הוספת מאורר\קירור מעל איזור ה - NB והמוספטים לפני שעשית את בדיקת ה LARGE FFTS?

מתי צפוי ה - DQ6?

אין בתכנון כלום עם הלוח הזה בשילוב עם ביוס F5 ... זה פשוט לא הולך.

לגבי הקרור, דווקא הסרתי את הקרור מהNB כי המאורר מת ועל המוספטים אין קרור...בגלל זה הDQ6 נקנה בעיקר..הNB של ה965 חם כ"כ שאפשר לשים עליו מחבת ולטגן ביצה. אני לא טורח להתעסק עם זה מהסיבה הפשוטה שהלוח יוחלף בשבוע הקרוב...אפילו לא שמתי משחה טרמית מיוחדת.

הוא גר לידי במרחק של פחות מ-5 דקות הליכה- ככה שהוא יכול לתת לי את ה-6600 הקודם שלו :D

סתם - תתחדש,בהצלחה רבה :xyxthumbs:

וואלה ;D

ה6600 והלוח נמכרו לאחותי הגדולה וזו הסיבה ששידרגתי אחרת זה לא היה קורה....היתה הזדמנות וניצלתי אותה :P ... אם הייתי בא לאשתי ומודיע לי לה שהוצאתי כמעט 2700 על לוח ומעבד היא היתה עושה לי ברית #2 :silly: , במיוחד שאין צורך ממשי בהחלפה (ביננו, E6600 @ 3.4 זה לא בדיוק איטי).

תתחדש אחי :hat::xyxthumbs::hat: .

תודה! :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 19:36:45

טוב, בשורה לא מרגשת במיוחד...

היה לי POST ב4.15 (9X461) על 1.5V ו+0.35 לMCH וFSB ...

לא יותר מזה :-\

פורסם

גם טוב יש אנשים שלא מגיעים ל-3.6GHz, מה מונע מימך להמשיך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים