פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים ה AA בפיפא על הפניםוכשאני מפעיל AA מהדרייבר המשחק קופץ ומקרטעיש לי דריבר 162.18 לעוד מישהו זה קורה?אולי המשחק לא תומך בכלל ב AA אבל זה מעצבן כל פעם לפני שמשחקים לשנות את ההגדרות של הדרייבר...
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים פשוט בושהועוד יש לך מחשב חזק במיוחדצריך לזרוק את המפתחים של FIFA ללב עזה
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר פשוט בושה ועוד יש לך מחשב חזק במיוחד צריך לזרוק את המפתחים של FIFA ללב עזה גם למחשב שלך לא חסר... יש מישהו שזה קורה לו והוא הצליח לפתור את הבעיה?
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים גם למחשב שלך לא חסר... יש מישהו שזה קורה לו והוא הצליח לפתור את הבעיה? גם לי זה ככה אחי. זה לא קשור למערכת זה המשחק דפוק גם פיפא 07 יותר גרוע זז . תבטל את הפילטרים אין מה לעשות . כן בלי AA תראה תמשחק יותר חרא
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים סליחה שאני מקפיץ. אבל פיפא זז לי חלק עכשיו. אולי בגלל הדרייבר החדש של ATI . עם פילטרים והכל . אז למי שלא זז שיעדכן ל10.7
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים תעשה חיפוש!יש כבר נושאים כאלה שאני אומר שהמנוע של הפיפא דפוק ואפילו הכרטיס שלי לא מצליח להפעיל עליו AAוגם לא צריך להפעיל פילטרים כי זה משחק מכוער גם ככה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.