עבור לתוכן

אפשר דעתכם על מחשב מוכן למשחקים ב-2700 ש"ח בבקשה?

Featured Replies

פורסם

חח חכה עם התתחדש עוד לא קניתי, מחכה לראות כמה אחותי שמה ואז כמה יש לי ועוד כל מיני גורמים שיכול להיות שיתנו לי תקציב גבוה יותר, ובמקרה הזה כנראה אפתח ט'רד חדש שמבקש מפרט לסכום ההוא.

חבל שזה המצב. ביזבזת לכולנו פה זמן יקר

פורסם

מנהלים- תמחקו את ההודעה הזאת

פורסם
  • מחבר

חבל שזה המצב. ביזבזת לכולנו פה זמן יקר

סליחה באמת שהיא הודיעה לי זאת רק אחרי שהציעו לי את המפרט... עם כל הכבוד קצת יותר נימוס היה עוזר.

פורסם

על איזה נימוס אתה מדבר?

כולם להוטים פה לעזור לך וגם אני - אבל בדיוק אנחנו בדיוק הפוך כשמדובר בבזבוז של הזמן שלנו.

שינוי פתאומי בתקציב בכמה מאות שקלים משנה הכל או לחליפין דחיית המפרט לעוד חודש +- גם משנה הרבה דברים.

כמו שאתה לא קונה מכונית לפני שמאשרים לך הלוואה מהבנק,כך אל תבוא ותתיעץ באופן סופי לגבי מחשב לפני שאתה יודע בדיוק כמה יש לך ומתי אתה קונה. חוסך לנו ולך הרבה..

פורסם
  • מחבר

אז אני אומר לך כך:

אני עבדתי באילת בחופש סוכות, ברווחתי לי משכורת שאני חושב שהיא נאה ומחר אני אמור לקבל אותה, אם הייתם אומרים שהמפרט המוצג בתגובה הראשונה הוא אחד טוב הייתי קונה אותו כבר ביום יומיים הקרובים, אבל רק באותו היום אחותי שמעה שאני מתכנן לקנות מחשב ובגלל יום הולדתי הקרב אמרה שהיא מוכנה להשקיע סכום כסף כלשהו ושהיא תבדוק כמה עומד לרשותה, עד אותו רגע לא ידעתי על זה שהיא מוכנה לתת לי גרוש ובגלל זה אמרתי מחיר כמו ההוא, אילו היא הייתה אומרת לי מוקדם יותר וכמה הסכום הייתי ניגש אליכם עם הסכום ההוא ומבקש מפרט.

אז סליחה על שלא היה לי מושג שדברים הם כפי שהם עד לאותו הרגע, ועכשיו אני חושב שכדאי אולי לנעול את הדיון הזה ואם יש לך משהו נוסף להגיד אשמח לענות בהודעות פרטיות למה זה כבר ירד מהנושא מזמן והופך להיות ספאם.

וד"א, אני לא מתכוון לחכות יותר משבוע ובשבוע לא נראה לי שישתנו המחירים בצורה דרסטית כל כך, אם אתה חושב שהם כן אז סליחה על כך שאני לא מודע על קצב דעיכת המחיר של חלקי מחשב בשוק.

שיהיה לכולם יום טוב ותודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים