עבור לתוכן

דילמה בין HP 6515 לבין HP 6514

Featured Replies

פורסם

רק שתדע תמיר, שבחו"ל הרחבות האחריות יותר יקרות מבארץ אפילו, זה ממש הזוי

אם אתה רוצה לראות משהו יפה, כנס לאתר הרישמי של DELL ותבנה 1520 כמו שמוכרים בארץ, יצא לך הרבה יותר יקר, עוד לפני שייצא מהמפעל

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תקשיבו, בעמוד הקודם שכתבתי על האתר D-D שמוכר לי עם ההרחבות ועם הכל ב6610 ש"ח, הם מוכרים את הגדלת הזיכרון קינגסטון בשני כרטיסים נפרדים של ג'יגה עם באס 667.

שווה לי לקנות שמה אתם אומרים?

עריכה:

סתם מתוך סקרנות- חבר שלי אמר לי שהווינדוס ויסטה שאני מקבל עם המחשב הזה, לא משהו, ושהאולטימייט הרבה יותר טוב.

מישהו יכול לומר לי את הסיבה? X:

פורסם

אין הבדל משמעותי בין האולטימייט לפרמיום אבל יש הבדל משמעותי ביניהם לבייסיק שהיא הגרסא המסורסת של ויסטה.

בכל מקרה אולטימט לא משווק עם הדגמים האלה ובכלל בקושי משווק עם נייד כלשהוא.

תמיד אתה יכול לקנות גרסא של ויסטה דרך מבצע הסתדרות מורים(או שזה שדרוג לאולטימט אם אני לא טועה..)

https://www.scool.co.il/ness/index.asp?id=1066

שווה לך לקחת 2 סטיקים של ג'יגה כ"א על מנת לעבוד בדואל צ'אנל,גם ככה ניתן לשדרג את המחשב עד 2 ג'יגה אז אין טעם לקחת סטיק אחד די יקר של 2 ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הויסטה אולטימייט- תודה, אבל זה לא מעניין אותי, סתם מתוך סקרנות ואני לא הולך להפוך עולמות רק בגלל זה.

ממ ומה אתה אומר לגבי האתר D-D? הם מוכרים את הזיכרונות שאמרת, כאילו איכות והם יותר זולים מKSP, מה אתה אומר?

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452932

שים לב למחיר של קינגסטון,באתר של D-D הם מוכרים סטיק ב300.וקינגסטון מצויינים,אין ספק.את החנות אני לא מכיר.

מצאתי לך עוד חנות זולה וטובה.

http://www.mashav.co.il/hardware/index.htm

תכנס למחשבים ניידים - >HP->6515

תרים טלפון ותבדוק מה הם מציעים,ניסית לדבר עם KSP לגבי הנחה במחיר עקב ההצעות הטובות שקיבלת?

פורסם
  • מחבר

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452932

שים לב למחיר של קינגסטון,באתר של D-D הם מוכרים סטיק ב300.וקינגסטון מצויינים,אין ספק.את החנות אני לא מכיר.

מצאתי לך עוד חנות זולה וטובה.

http://www.mashav.co.il/hardware/index.htm

תכנס למחשבים ניידים - >HP->6515

תרים טלפון ותבדוק מה הם מציעים,ניסית לדבר עם KSP לגבי הנחה במחיר עקב ההצעות הטובות שקיבלת?

לגבי D-D לא הבנתי ממש את הנקודה במה שאתה אומר, זה מה שהם אמרו לי בטלפון אני לא יודע יותר מיזה.

לגבי האתר החדש שהבאת, אני צריך לבדוק את שער הדולר, ובכלל אני אברר גם דרך הטלפון מחר.

לגבי KSP, כעקרון אני צריך להתקשר אליהם ולומר להם את כתובת האתר המתחרה שמוכר לי את המוצר ביותר זול?

פורסם

לגבי KSP - אתה אומר:"שלום,מצאתי הצעה זולה יותר מאצלכם,עפ"י הפרסום אצלכם אתם מתחייבים למחיר הזול ביותר+משווים מחיר זול יותר ונותנים בונוס נוסף(אתה יכול לקרוא מהאתר שלהם),כמובן שרוב הסיכויים שהם לא יסכימו להוריד במחיר,הם יטענו שאצלהם המוצר זמין מיידית וכו'...תעשה רשימה של כל האתרים המצאת עם המחיר הזול ביותר(כולל כל הרחבת זכרון ואחריות)ופשוט תגיד להם תמחיר ותציע להפנות אותם לשם,ותודיע שאתה לחוץ על הקנייה ומחפש את הזול ביותר אז הוא שהם יציעו משהו טוב יותר או שאתה קונה ממקום אחר"(לא צריך להיות תקיף או מגעיל,פשוט לדבר בכנות...הבנת סה"כ תעקרון...).

לגבי D-D - שכח ממה שאמרתי,אם הם מציעים לך זכרון של קינגסטון 667MHZ ב2 סטיקים של ג'יגה כ"א אז סבבה,פשוט הוספתי שאני לא מכיר את החנות.

לגבי החנות שהבאתי לך - אל תתייחס לדולר,תלחץ על "הזמן עכשיו" על ה6515 ותראה את המחיר בשקלים.

פורסם
  • מחבר

לגבי KSP - אתה אומר:"שלום,מצאתי הצעה זולה יותר מאצלכם,עפ"י הפרסום אצלכם אתם מתחייבים למחיר הזול ביותר+משווים מחיר זול יותר ונותנים בונוס נוסף(אתה יכול לקרוא מהאתר שלהם),כמובן שרוב הסיכויים שהם לא יסכימו להוריד במחיר,הם יטענו שאצלהם המוצר זמין מיידית וכו'...תעשה רשימה של כל האתרים המצאת עם המחיר הזול ביותר(כולל כל הרחבת זכרון ואחריות)ופשוט תגיד להם תמחיר ותציע להפנות אותם לשם,ותודיע שאתה לחוץ על הקנייה ומחפש את הזול ביותר אז הוא שהם יציעו משהו טוב יותר או שאתה קונה ממקום אחר"(לא צריך להיות תקיף או מגעיל,פשוט לדבר בכנות...הבנת סה"כ תעקרון...).

לגבי D-D - שכח ממה שאמרתי,אם הם מציעים לך זכרון של קינגסטון 667MHZ ב2 סטיקים של ג'יגה כ"א אז סבבה,פשוט הוספתי שאני לא מכיר את החנות.

לגבי החנות שהבאתי לך - אל תתייחס לדולר,תלחץ על "הזמן עכשיו" על ה6515 ותראה את המחיר בשקלים.

רב תודות, אז אני אתקשר אליהם היום יותר מאוחר, יש לי עיסוקים עד לשעות הצהריים.

אני בספק אם אפשר לעשות דאבל פוסט בנושא, אז אם יש לי עידכון יכול להיות שאני אשלח לך הודעה פרטית ואעדכן אותך.

תודה רבה אין לך מושג כמה אתה עוזר לי :)

פורסם

סבבה...רק תקח בחשבון שכל שבוע המחירים יורדים,ונכנסים כבר דגמים חדשים של HP (אמנם שלך עדיין הכי משתלם...).

אין בעד מה...שמח לעזור.

פורסם

סבבה...רק תקח בחשבון שכל שבוע המחירים יורדים,ונכנסים כבר דגמים חדשים של HP (אמנם שלך עדיין הכי משתלם...).

המשפט הזה נכון בדר"כ, אבל לא נכון באתר של http://www.mashav.co.il/hardware/index.htm

אני קניתי דרכו את המחשב שלי, אחרי שהזמנתי כשהמחיר היה 6925 ואז פתאום לא היה במלאי, ולאט לאט אתה רואה שמחיר הדולרים עולה, עד שהגיע למחיר שהוא הסכים למכור, ופתאום הוא מכר חחחח.

אבל עדיין, המחיר ההכי נמוך למה שאני קניתי...

וDeathBlooms1 בקשר למה שתמיר אמר, כל הזמן נכנסים דגמים חדשים, אז הצעה תקנה בלי לחכות, כי ברגע שתחכה תתחיל את כל הסיפור הזה מחדש, ואז לא תדע אם לקנות או לא, ואז אם תחכה אז ייצא עוד אחד וכן הלאה והלאה...

אז שיהיה לך בהצלחה בקנייה!

(דרך אגב, אני חולוני לשעבר, וקניתי מחשב נייח בד-ד במרכז סאדאב, בהתחלה הביאו עם לוח אם בכלל לא מה שהזמנתי, אבל אחר כך החליפו אותו למה שהיה אמור להיות והשירות עצמו הוא טוב (הזמנתי בזמנו רכיבים שלא ממש מכרו בארץ, והם השיגו אותם))

פורסם
  • מחבר

התקשרתי למשב, והם אמרו לי שאין הנחה במזומן, והם גם לא עושים הרחבות לפוויליון.

התקשרתי הרגע לKSP והם אמרו לי להגיע לסניף ולהראות להם את האתר אינטרנט ומשהו, אז אני עכשיו תלוי באמא שלי שנגיע לשמה, אני מתכוון להראות להם את הדיל של D-D, ואני מקווה שאני אקבל הנחה יותר טובה או דיל יותר טוב.

ואני לא מתכוון לשלם באשראי, אני מתכוון לשלם במזומן, זאת אומרת שאני אלך לסניף ואשלם להם שמה ואקח את המוצר, ככה שדנדן אני מניח שלא יהיו לי בעיות עם אי הבנה P:

פורסם

תעשה ש"ב ותביא רשימה של כמה הצעות מחיר,סה"כ הD-D מציע מחיר די אחיד בכמה חנויות קיימות שכרגע מוכרות את ה6515 ב5487.

KSP כמובן יעשו הכל כדי לא לתת לך במחיר הזה,הם יתעקשו שהמוצרים בחנויות הללו לא זמינים מיידית כמו אצלהם,ותתעקש קצת,מי יודע אולי בסוף יצא לך שווה יותר..תשחק על עניין המזומן שבאת לסגור עסקה כרגע ואתה רוצה מיד את המחשב רק שילכו לקראתך בעניין המחיר.

אם אתה בסוף קונה מKSP - תבדוק בבקשה את העניין של איזה הטבות הם נותנים למי שרוכש נייד של HP חוץ מהנחת מזומן(זה מופיע באתר שלהם מתחת לכל דגם עניין ההטבות,כשאני קניתי שכחתי לשאול אותם את זה...לא לעניין שאני אבוא אחרי חודשיים ואבקש את ההטבה.)

חוץ מזה שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:ואנחנו מחכים לשמוע בשורות טובות.

פורסם

ערב טוב.

אני כתבתי את הביקורת הזאת בזאפ ויש לי ניסיון עם כמה וכמה ניידים. להלן התמצית (אני עמד לכתוב ביקורת עם הרבה דברים טובים שמצאתי בסדרת הלפ טופים הזאת מאז שקניתי. אותו). קניתי גם סוללה של 12 תאים(שמחזיקה 5 שעות על בהירות 100%) מסך פי 2 מסוללת ה 6 תאים שמקבלים עם הצורב שמצאתי בחנות אחת בלבד בישראל ו, DOCKING STATION ושמתי SKIN של דגל ישראל. הכל נראה פשוט מדהים. מי שרוצה לבוא לראות - מוזמן. לגבי מחירים, באג השודדים האלה . . . צוות האתר כבר מכיר אותי, זה לא לרווח אישי או משהו, אבל בגלל שאני קונה המון חומרה ועושים לי (לקח הרבה זמן . . .) מחירים טובים ברשת גיבור מחשבים. אני לא עובד שם, ולכן לא יכול להתמקח על מחיר אבל אני קניתי למשפחה וחברים שלי במחירים המדהימים הללו ומי שרוצה אני אבקש ואולי יעשו לו גם:

DV6515EJ 5500 ש"ח. מומלצת הרחבת זיכרון ל 2 ג'יגה 800 מגהרץ 667 שעלה לי 350 שקל.

DV6514EJ 6600.

אחריות ל 3 שנים - 600 שקל

אחריות ל 3 שנים בתוספת שליח עד הבית(לוקח ומחזיר למעבדה ו מהמעבדה למי שלא יכול לבזבז זמן עבודה כמוני על ריצות למעבדות) - 800 שקל.

סוללה 12 תאים (מחנות אחרת, בודדה בישראל) 1000 שקל וזה 400 שקל מתחת למחיר הרשמי של היבואן הרשמי של HP.

DOCKING STATION NX3000 מדהימה - 1050 שקל בבאג, כרגע קניתי את האחרונה במלאי , סורי :)

סקינים ללפ טופ - 100 שקל עם משלוח באתר www.skinit.co.il

. כואב לראות שמי שלא עושה משכורת עם 2 ספרות חייב לשלם מחירים כאלה בבאג וחיב להתפשר על דגמים זולים או לקנות MSI, אם יודעים על מי אני מדבר. הרגע חזרתי מבאג עם ה DOCKING STATION (רק שם מוכרים את זה משום מה) וראיתי מה הולך שם, כואב הלב . . .

להלן הביקורת על ה 6514EJ

חוות דעת:

החלטתי לעבור לנייד הראשון בחיי, ואני חייב לומר שאני לא מצטער בכלל.

המלחמה הייתה בין שני דגמי-על במחיר שפוי של סביבות 7 אלף שקל

אלה שני המתמודדים שהשתתפו בקרב של מחשב "מחליף מחשב שולחני" בפלטפורמת Santa Roza במחיר שפוי:

HP Pavilion dv6514

מול

Toshiba Satellite A200-1GB

אמנם לToshiba היה את היתרון המרכזי של כרטיס המסך האימתני שלו :

ATI Mobility HD2600 256MB

אבל לבסוף כל היתרונות של ה HP Pavilion dv6514 היטו את הכף לטובתו :

1)עיצוב פשוט מהמם , הדבר הכי חשוב בשבילי במחיר הזה.

2)מעבד: Intel Core 2 Duo T7500 2.2GHz

3)כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe

4)מצלמת אינטרנט מהדור החדש המותאמת לצילום בתאורה נמוכה ומאפשרת צילום עד 24 פריים בשנייה!

5)שלט רחוק אינטגראלי

הרחבתי אחריות ל 3 שנים ובנוסף הרחבתי עוד יותר לאחריות של שליח עד הבית שאם יש לי תקלה מגיע אליי שליח של HP לוקח את המחשב וגם מחזיר לי אותו בסיום התיקון, לדעתי אפשרויות האחריות שלהם מדהימות.

עוד שלושה יתרונות משמעותיים ששכחתי (הנייד הזה פשוט אלוהי) . . .

1) הרמקולים הם פאקינג ALTEC LANSING ואני בשוק מאיכו שלהם אחרי ששמעתי רמקולים של ניידים אחרים.

2)יציאת HDMI לצפייה באיכות חבל"ז ב סרטים בטלוויזיה בסלון, בתוספת השלט המובנה של הנייד הזה

3) האםשרות לשים SKINS על הנייד באיכות גבוהה ביותר חפשו בגוגל

HP SKINIT

יתרונות:

1) עיצוב מהמם

2)רמקולים איכותיים

3)צורב LIGHTSCRIBE

4)יציאת HDMI

5)כונן קשיח במהירות 5400 של 200 ג'יגה

6) שלט רחוק

7) SKINS

פורסם

להפך...אני חושב שה6515 נותן תמורה יותר גבוהה לעלות שלו(5480) לעומת ה6514(6520).

עוד 40 ג'יגה HD בסל"ד נמוך יותר,4200,עוד ג'יגה זכרון,מעבד חזק יותר - לא בצורה משמעותית..לא מצדיק 1000 שקל הפרש בהתחשב בעובדה שזכרון אפשר להרחיב ב500+- ולמכור את הסטיקים...

לא שווה 40 ג'יגה במהירות שהיא נמוכה יותר שזה מאוד קריטי בניידים...

אבל חוץ מזה אני איתך,סדרת פביליון מדהימה(לי יש את ה6515),הבעיה שHP לא הציגה עדיין בארץ דגם ששווה לדגמים בעלי הGF8600GT.

אין ספק - העיצוב שלו שווה הכל....

פורסם

אני קניתי עכשיו את ה dv6690ej מחשב חבל על הזמן מאוד מומלץ

מחשב חזק מאוד ועם כונן גדול 250 GB. וקורא טביעות אצבעות מדהים!!!!!

אין לכם מושג כמה שזה נוח ושימושי ... גם אני בהתחלה חשבתי שזה מיותר אבל ממש לא שווה כל שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים