עבור לתוכן

דילמה בין HP 6515 לבין HP 6514

Featured Replies

פורסם

קניתי את הHP6282(עד שנגנב לי) מCTM

את ה6515EJ קניתי מKSP+הרחבת זכרון דרכם וזיכוי של 100 שקלים על סטיקים קיימים.

לגבי הזכרון תשאל גם את KSP לגבי כך שמצאת את הKINGSTON במחיר זול יותר מהאתר שלהם - http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=452932 ועפ"י הפרסום הם מתחייבים למחיר הזול ביותר.

כשראיתי מה עושה הטכנאי על מנת להחליף זכרון פשוט נדהמתי - תוך 30 שניות פתח 3 ברגים הוציא 2 סטיקים והכניס 2 חדשים והופ יש 2 ג'יגה זכרון.

סה"כ אין לך על מה להתנצל שאתה נאג'ז - לא כל אחד זורק סכום כזה של כסף תוך כמה דקות,אז מן הראוי שאכפת לך מהכסף שלך ואתה כן רוצה לדעת הכל!

לגבי דאגת יתר על קניית הלפטופ - סה"כ הלפטופ מגיע מהיבואן לחנות,הם מוכרים אותו במחיר שלהם ובמידה שיש תקלה או בעיה אתה צריך לפנות לHP ולא למעבדה של החנות שקנית משם.

מקווה שסגרתי לך פינות אחרונות - אם לא,תשאל.

**עריכה**

אין לך מה לדאוג לגבי הHP,לא סתם הם מקום 1-2 במכירות בעולם.

פעם הייתה בעיה עם שירות הלקוחות שלהם,אבל ממה ששמעתי הם השתפרו פלאים.

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לגבי הזכרון תשאל גם את KSP לגבי כך שמצאת את הKINGSTON במחיר זול יותר מהאתר שלהם - http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=452932 ועפ"י הפרסום הם מתחייבים למחיר הזול ביותר.

אה? רגע אבל למשל חנות אחרת מוכרת את זה ביותר יקר, וחנות אחרת מוכרת את זה ביותר זול אז מה הקשר בשביל לבקש הנחה?

ד"א, למשל סוג הזיכרון שלי הוא 1 ג'יגה והפירמה היא X. הוא יכול לשים לי כרטיס זיכרון נוסף בהוספת תשלום של ג'יגה והוא יהיה Y? או שהוא חייב להיות X כמו הראשון? כדי שלא ישימו לי סתם כרטיס 1 ג'יגה מעפן :-\

במידה שיש תקלה או בעיה אתה צריך לפנות לHP ולא למעבדה של החנות שקנית משם.

ואיך אני יוצר קשר עם HP? יש להם במקרה סניף בארץ או שהכל מיובא מחו"ל? X: באמת אין לי מושג. למשל כדי להזמין אפקטים של גיטרה חשמלית שאין בחנות, זה הכל מחו"ל.

מקווה שסגרתי לך פינות אחרונות - אם לא,תשאל.

עזרת, תודה רבה, אבל אני מניח שיהיו לי עוד שאלות בהמשך.

אין לך מה לדאוג לגבי הHP,לא סתם הם מקום 1-2 במכירות בעולם.

פעם הייתה בעיה עם שירות הלקוחות שלהם,אבל ממה ששמעתי הם השתפרו פלאים.

הבנתי תודה רבה P:

פורסם

KSP עפ"י הפרסום שלהם מתחייבים למחיר הזול ביותר - אז אם מצאת מוצר במחיר זול יותר מאצלהם,הם אמורים להשוות את המחיר ואולי אפילו לתת נמוך יותר.(תראה בפרסומים באתר שלהם).

אתה מקבל את המחשב עם 2 סטיקים של 512 כ"א,וכשאתה קונה את הזכרון,אתה קונה אותו כקיט של 2 ג'יגה(ג'יגה*2).

לגבי האיכות,אפשר לבדוק את זהות הסטיקים גם בלי לפתוח את המחשב - דרך EVERST - אז אם קנית קינגסטון ואתה רואה שיש לך XXXXX אז הצדק עמך,אבל לא נתקלתי בכאלה דברים עדיין.

HP - יש להם תמיכה ושירות לקוחות בישראל,תבדוק תאתר - WWW.HP.CO.IL

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, יש עמי מידע חדש בנוגע למכירות והרחבות:

מחירים מהאתר CTM אחרי הנחת המזומן:

הגדלת זיכרון ל2 ג'יגה- 925

הגדלת אחריות ל3 שנים- 740

הנייד עצמו- 5377

סכום כולל- 7042

מחירים מהאתר KSP אחרי הנחת המזומן:

הגדלת זיכרון ל2 ג'יגה- 480

הגדלת אחריות ל3 שנים- 640

הנייד עצמו- 5690

סכום כולל- 6810

אני אמשיך לעשות עוד קצת סקרים, בכל מקרה נראה לרגע אחד שCTM הם הכי זולים, ואתם רואים מה מתברר?אותפ דגמים ומחירים שונים למרות הכל. זה לכל אלו שגם רוצים לקנות מחשב נייד אבל לא עושים את כל השיעורי בית לפני. שלא תפלו בפח! חוץ מזה אני גם לא ממש "בטחתי" בCTM.

KSP היא חברה ארצית שאפשר יותר לבטוח בה.

וזהו בינתיים, אני אבדוק עוד חנויות באינטרנט. או שאני אערוך את ההודעה הזאת שוב עם נתונים חדשים, או שמישהו יגיב פה וזה יהיה יותר טוב מכיוון שאתם תוכלו לראות שעדכנתי ע"י הודעתי החדשה P:

פורסם

אני מניח שKSP לא עדכנו את המחיר שלהם - תנסה להסב את תשומת ליבם...

סה"כ כל שאר התוספות זולות משמעותית אצלם אז למה שלא תקנה גם את המחשב משם אם כבר אתה משלם במזומן.

פורסם
  • מחבר

כמה טלפונים ותראה איזה מחירים השגתי:

מחירים מהאתר BuyCenter אחרי הנחת המזומן:

הגדלת זיכרון ל2 ג'יגה- 490 ש"ח

הגדלת אחריות ל3 שנים- 700 ש"ח

הנייד עצמו- 5449 ש"ח

סכום כולל- 6639 ש"ח

מחירים מהאתר PC MARKET אחרי הנחת המזומן:

הגדלת זיכרון ל2 ג'יגה- 600 ש"ח

הגדלת אחריות ל3 שנים- 740 ש"ח

הנייד עצמו- 5426 ש"ח

סכום כולל- 6766 ש"ח

מחירים מהאתר D-D אחרי הנחת המזומן:

הגדלת זיכרון ל2 ג'יגה- 450 ש"ח

הגדלת אחריות ל3 שנים- 680 ש"ח

הנייד עצמו- 5480 ש"ח

סכום כולל- 6610 ש"ח

פורסם

בדקת את החברה של הזכרון שמתקינים לך?או שזה סתם משהו לא מוכר?

פורסם
  • מחבר

שיט מה?

מה אני צריך לשאול אותם לגבי החברה של הזיכרון? ולמה זה כל כך חשוב אם הנפח נשאר כמו שהוא?

פורסם

תמיד אפשר להגיד שלא משנה איזה חברה הזכרון,אבל זה כמו בנייח - תמיד תחפש רכיבים של חברה איכותית ומוכרת.

אתה לא חייב לשאול אותם,אבל מן הראוי שתדע איזה חברה הזכרון אם הם גובים ממך 500-600 שקל על הרחבה,יכול להיות שהם שמים לך סטיקים XXXX שלא שווים יותר מדי,אם מדובר על חברה מוכרת כמו קינגסטון,טווינמוס,קרוסאייר,OCZ וכדו' - אז המחיר הגיוני.

חשוב לראות גם שהם לא שמים לך זכרון בבאס נמוך יותר - אתה צריך 2 סטיקים של 1 ג'יגה בבאס של 667.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אתקשר שוב לחברות הזולות.

תגיד לי אם הבנתי נכון- אני צריך לשאול אותם אם הם שמים הגדלת זיכרון למוצר מהחברה "קינגסטון, טווינמוס,קרוסאייר, או OCZ"

וגם לשאול אותם אם אני צריך 2 סטיקים של 1 ג'יגה בבאס של 667?

כעקרון איזה אתר אחד אמר לי שהוא יהיה צריך להוציא לי את הראם שלי, ולשים לי כרטיס אחד של 2 ג'יגה, אני מניח שזה לא טוב X:

ולא הבנתי את הקטע של הבאס.

פורסם

DDR2 רץ במהירות שעון(באס) של 533 667 800,כיום הניידים האלה תומכים ב667 לכן תשים לב שלא שמים לך סטיק של DDR2 מהסוג הישן יותר.

עדיף 2 סטיקים של ג'יגה כ"א מאשר אחד של 2 ג'יגה - כדי שיוכלו לרוץ בDUAL CHANEL ולתת קצת "מתיחה" לביצועים,מה שכן זה לא משנה לך שהוא שם סטיק של 2 ג'יגה כי בעתיד גם ככה תוכל להרחיב רק עד 2 ג'יגה עם הHP אז עדיף כרגע שיהיה 2 סטיקים של ג'יגה כ"א.

פשוט תשאל איזה חברה הזכרון שאתם שמים בנייד,כמו שאמרתי הם יכולים לשים לך סתם זבל,ואם הם שמים לך משהו איכותי ומוכר לפחות יש לו גם אחריות לכמה שנים טובות,נראה לי עד 500 שקל(אחרי זיכוי על סטיקים קיימים,אם יש בחנות כמובן) סביר הרחבת זכרון,מעבר לזה קצת מופרז.

בKSP,אתה בוחר את הסטיקים,לפי המחיר כמובן....

עוד שבוע שבועיים המחירים יירדו עוד,שמת לב שהגיעו 3 דגמים חדשים של HP לארץ,אבל עדיין מה שאתה רוצה הכי טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כעקרון דוד שלי ממן את המחשב הנייד, והוא אמר לי שאולי עדיף להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את המחשב מחברה יותר גדולה.

למשל כמו KSP, שהם חברה ארצית ובטוחה שלא ידפקו לי ברז בעתיד על תקלה או משהו P:

כעקרון זה:

מחירים מהאתר KSP אחרי הנחת המזומן:

הגדלת זיכרון ל2 ג'יגה- 480

הגדלת אחריות ל3 שנים- 640

הנייד עצמו- 5690

סכום כולל- 6810

אני אתקשר אליהם מחר ואשאל אותם לגביי הזיכרון, מה הוא עד הפירוט.

פורסם

אפשר שדוד שלך יהיה גם דוד שלי? ;)

ניסית להציג לKSP הצעה זולה יותר, כמו אחת מאלה שמצאת,על מנת שישוו אותה?(כי הם אמורים לעשות זאת על פי הפרסום...)

בKSP יש לך רק את קינגסטון בסטיקים של ג'יגה והם אחלה,אז צריך לוודא שזה באמת קינגסטון,מולם.

פורסם

מה שדוד שלך אמר בקשר לתקלה זה לא ממש קשור

כי ללפטופים האחריות היא לא איפה שאתה קונה, אלא אצל היבואן, בגלל זה זה לא משנה איפה תקנה, כל עוד זה מקום שלא מוכר משהו גנוב....

פורסם

דנדן,אני מסכים איתך.

אבל זה מאוד חשוב לקנות ממקום אמין במיוחד בנושא הרחבת זכרון,כל אחד יכול לדחוף לך איזה סטיקים שהוא רוצה בלי שתדע(אם אתה לא מבין בעניין).

די תמוה בשבילי גם העניין של החבילת אחריות שכל חנות מוכרת במחיר אחר,על לפטופ אני מבין שהם מנסים לגזור קופון כמה שיותר שמן אבל על חבילת אחריות?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים