עבור לתוכן

סגירת פינות בנושא המחשב החדש (6K). -> כל המומחים להיכנס, בבקשה!

Featured Replies

פורסם

התקציב: 6000 ש"ח.

החברה ממני אני קונה את המחשב: TMS.co.il.

המפרט:

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1

ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1

זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1

צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1

שורה תחתונה:

מה לעשות? מה לא לעשות ? אוברקלוק למעבד(יש אחריות בטיאמאס וזה בחינם)? צורב אחר? לוח אחר? מארז אחר? קירור אחר? כן לקנות מהם ? לא לקנות מהם?

הכל אני רוצה לדעת לפני שאני קונה (כנראה שהיום אני מזמין או מחר בבוקר)

פורסם

יאלה לך לקנות כבר :D

וברצינות,הכל מעולה..תבקש אוברקלוק כי אתה רק מרוויח

פורסם
  • מחבר

חח תודה :]

אני אעשה אז אוברקלוק למעבד?

ובכל זאת אני רוצה לשמוע עוד תגובות רעות או טובות...

פורסם

בהחלט תבקש אוברקלוק - אין סיבה שלא

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שישרף לי המעבד, יכול להיות לא?

למרות שיש אחריות אבל זה סיבוכים להחליף כי זה רחוק לי מהבית ובלאגן...

פורסם

יש להם מעבדה במרכז..ככה לא נראה לי שזה כ"כ רחוק לך.

דבר שני,לשרוף מעבד באוברקלוק מתון ללא העלאת מתחים מטורפת זה דומה לסיוכיים לזכות בלוטו.

פורסם
  • מחבר

אחלה,

אז אני אעשה אוברקלוק.

מה עוד ?

מה לעשות מה לא לעשות ? (ההמשך למעלה :P)

פורסם

מה לעשות? ללכת לקנות ולהנות :D

מה לא לעשות? שטויות בכביש וכו' - ועכשיו ברצינות. הכל בסדר..תהיה רגוע

פורסם

1. כדי שנוכל ליעץ לך, אנא ציין:

* שימושים לפי סדר עדיפות

* עדיפויות (שקט לדוגמה)

* האם מתוכנן OC ועד כמה.

לגבי TMS - אני אישית לא מכיר אותם וההעדפה האישית שלי היא לא לתת למישהו אחר לעשות לי OC, למרות האחריות.

אם אני מתמצא ב-OC אני כבר אעשה לבד. אם אני לא, לא הייתי לוקח מערכת תחת OC שמישהו אחר עשה אלא אם אני מכיר אותו אישית והוא גר בבית השכן. לא מכיר את המומחיות שלהם ב-OC ולכן לא הייתי לוקח סיכון. לי זה נשמע יותר כמו "מקדם מכירות" מאשר הזדמנות משתלמת.

פורסם

1. כדי שנוכל ליעץ לך, אנא ציין:

* שימושים לפי סדר עדיפות

* עדיפויות (שקט לדוגמה)

* האם מתוכנן OC ועד כמה.

לגבי TMS - אני אישית לא מכיר אותם וההעדפה האישית שלי היא לא לתת למישהו אחר לעשות לי OC, למרות האחריות.

אם אני מתמצא ב-OC אני כבר אעשה לבד. אם אני לא, לא הייתי לוקח מערכת תחת OC שמישהו אחר עשה אלא אם אני מכיר אותו אישית והוא גר בבית השכן. לא מכיר את המומחיות שלהם ב-OC ולכן לא הייתי לוקח סיכון. לי זה נשמע יותר כמו "מקדם מכירות" מאשר הזדמנות משתלמת.

תשמע, "מקדם מכירות" או לא...כצרכנים, זה לא אמור לעניין אותנו. איך הם מקדמים את מכירותיהם, זו החלטתם, וזה לגיטימי לחלוטין כל עוד זה אמיתי ולא שיקרי.

מה שאותנו מעניין זה השירות, האמינות, המחיר וכמובן איכות החלקים. כמו שהבנתי החנות הזאת צברה מוניטין בקרב רבים.

על כל אחד שיודע לבצע OC יש 20 שלא יודעים!! אז למה לא לאפשר להם להינות מOC חנם ועוד ועם אחריות מהחנות?

למה רק אתה ואני נהנה מ OC, ומי שלא יודע לא יקבל גם צ'אנס? אני חושב שצריך לברך על הצעד הזה ושעוד חנויות ילכו בדרך זו.

לגבי המומחיות שלהם בOC,אמורים להיות שם טכנאים עם נסיון שבכל יום עושים OC. אני נוטה להאמין שהם יודעים את העבודה...

בינתיים לא שמענו (כאו בפורום לפחות), שלמישהו קרה משהו בגלל הOC...

לגבי האחריות שגם אני תהיתי אם היא מהיבואן או רק מהחנות, זה לא מענייו בכלל , יש לי מסמך מהחנות אני מכיר רק ת'חנות! ואתה יודע מה, פוליסת הביטוח הכי טובה שלנו, תתפלא לשמוע, זה הפורום הזה!! (המקום שהרבה ממליצים בו על TMS? )?חסר להם לTMS שמישהו יפרסם כאן בפורום, שTMS סירבה לממש את האחריות על הOC, זה יגרור מיד תגובות, ומוניטין של שנים שצברה TMS עלולים "להתנפץ" לרסיסים ברגע אחד!!

נראה לך שTMS יקחו את הסיכון הזה? לי לא נראה.

פורסם

תתפלאו אולי אבל מי שעושה את האוברקלוק זה רק הבעלים - זה דבר רציני,שמצריך מומחיות לכן הוא ורק הוא עושה את זה.

אין שום סיבה שיקרה משהו - וזה בהחלט צעד מבורך והפורום (וכמובן הלקוחות) צריכים לברך על העניין. האוברקלוק חודר למיינסטרים

פורסם
  • מחבר

Xtract, חח תודה רבה לך על העזרה, ולכולם...

ולמי ששאל:

* שימושים לפי סדר עדיפות: משחקים, סרטים, מוזיקה, תוכנות וכל השאר.

* עדיפויות (שקט לדוגמה): שהמחשב יהיה שקט יחסית, שמשחקים כבדים יפעלו לי על ההגדרות הגבוהות. סרטים באיכות טובה, מוזיקה באיכות טובה, וכל השאר.

* האם מתוכנן OC ועד כמה: OC למעבד שמבצעת החברה .TMS עד כמה... זאת אומרת...?

ושעוד יגיבו בבקשה!

פורסם

3GHZ זה תדר כמעט ודאי. נדמה לי שהם משתדלים לא לעלות מעל זה כדי לא לעלות מתח וטמפ' וכו' - אבל זה מכובד וזה עדיין תוספת של 25% +- לביצועים

ובאמת,המפרט שלך מושלם ומלוטש,נשאר לך רק לקנות.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה, אני צריך תגובות מעוד כמה אנשים בשביל להיות הכי בטוח שאפשר.

פורסם

כרצונך אבל אתה סתם דוחה את הקניה שלך - אין פה חלקים "שנויים במחלוקת" הכל פופאלרי מאוד,בדוק,וטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים