עבור לתוכן

מפרט מחשבב

Featured Replies

פורסם

==זהו חלק 2 מתוך 2 של ההודעה==

אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..)

בקשר לכרטיס מסך-העירו לי הרבה לגביו...זה ברור מעליו גם שאני ל-א הולך להשאר איתו,רוב הסיכויים זה להוסיף 100 שקל לMX400.האם הכרטיס הזה טוב? או שעדיף משהו אחר? או חברה אחרת..?

בקשר ללוח אם,שזה דבר מאד חשוב,מהאתרים שהבאתי למעלה על 'המידע הנוסף' ללוח אם,נאמר שבביצועים של הלוח,הוא מ-א-ד דומה ל Asus A7V266-E..אבל בכל זאת,קצת מעצבן אותי השם הזה Chaintech..יש לי פשוט את ההרגשה,שהיא יכולה להיות בהבדל בינהם-מה יהיה אורח החיים שלהם?(יאני Asus-זה שם מוכר,השני אף אחד לא מכיר..)

בקשר למעבד-כולם אומרים לי לשדרג לאטלון ב 300 שקל,עכשיו,אני לא חושב שצריך...אני כולה משחק באנריל טורנמנט ובאינטרנט..ואני לא מהאלה שיש להם כל משחק..אנריל בשבילי כולה,ובשביל אחי פיפה2002 וNBA2002,..אבא שלי רואה ועוסק בתמונות מהמצלמה דיגיטלית פה ושם בPhotoShop..,וגם עורך סרטי וידאיו פה ושם...אז האם ממש הכרחי לשדרג??

בקשר לכרטיס קול שעל הלוח אם-אני לא יודע שום פרטים עליו..אמרו לי שזה לא הכי טוב שיש דברים שהם OnBoard,יאני עדיף שכל כרטיס יהיה בפני עצמו..לא? והייתי לוקח Creative Soundblaster live value..אגב,כמה "ערוצים" הוא? 128? יותר? פשוט לא כתוב עליו בקופסא בחנויות ואני עד עכשיו לא יודע!

בקשר לכונן סידירום-המליצו לי על Asus..לא משנה מה המהירות כבר =)50 52 56 מה זה משנה ,מעל 32 זה כבר מספיק מהיר! =)

בקשר לזיכרון-המליצו לי על Micron..

בקשר לעכבר-המליצו לי על עכבר אופטי.תאמת גם אני מעדיף...אבל בכל זאת,אין כסף להכל..! :) וגם ברגע זה,העכבר שלי עכשיו די הרוס,המגעים לא טובים כבר ואני מ-א-ד סובל מזה! זה מוכר לכולם..

בקשר למקלדת-ממש לא עקרוני,תאמת,אני מעדיף את הפשוט ביותר..בלי הכפתורים למעלה והשטויות האלו..

בקשר למארז-אין לי שמץ בזה..וגם מזה משנה ממש? זה הכי פחות חשוב...אבל עדיין יש לו חשיבות:) אז מה כדאי? האם זה מספיק טוב?

==אז המחשב יעלה כמו שאתם רואים 5100 שקל עם המסך ה452,או 5500 עם המסך ה451,וכמו שאמרתי-עדיף להשאר עם המסך הזה..זה מאד חשוב לנו שיהיה מסך איכותי...,עכשיו,ראיתי שהוא עולה באתר זיגזג2000 2856שקל..אז נראה שהחבר של אבא שלי משיג בזול יותר :)

עכשיו,זה נראה לי דיי יקר,אפילו עד מאד-למחשב כמו זה ב 3100 שקל! חשבתי אם "להרכיב" אותו ע"פ הפריטים והמחירים בזיגזג2000,אבל אין לי כח כבר...:) וגם ככה לא בטוח שיש שם דברים שיש במפרט הזה..

בקשה תענו על השאלות שכתבתי במהלך הכתבה,תעייצו לי כמה שאתם יכולים..בקשר לכ-ל הרכיבים...תאמת התקציב היה אמור להיות 5000..אבל משום מה זה לא כך..אז בואו נגיד גג 5500 שקל...אוקי?

ושמעתי עליכם כהפורום המקצועי ביותר-אז אני מבקש לראות תוצאות! :) לא סתם,אבל דוגרי-בקשה -כמה שיותר מקצועי!

תודה רבה!

פורסם

ציטוט:

"אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..)"

תגיד לאבא שלך שכבר מזמן יש מעבדים במהירות 133. ונדמה לי שאפילו יותר.

פורסם

ציטוט:

"אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..)"

תגיד לאבא שלך שכבר מזמן יש מעבדים במהירות 133. ונדמה לי שאפילו יותר.

שניכם עשיתם סלט אחד גדול מכל המושגים האלה.. ערבבתם מהירות מעבד עם מהירות ה-UDMA שזה בכלל תקן של דיסק קשיח

אין לי זמן להסביר הכל עכשיו.

SORRY :-/

פורסם

אתה צודק, באמת התבלבלתי, ואני יודעת עם מה, אבל לא אוסיף כרגע,

אחכה להסבר מפורט יותר. סליחה....

פורסם

אם אתה רוצה שיתיחסו להודעות שלך תכתוב קצר!

איל לי כוח אפילו לקרא את ההודעה שלך

בכל מקרה מהירות באס כיום היא 133MHZ כל שאר המהירויות שאתם נתקלים בהם זה מכפלה של ה 133

(אני מדבר על מהירות המעבד)

בכל מקרה ה 133MHZ עצמו הוא מכפלה של 33MHZ

(33MHZ זה התזמון של חריץ ה PCI)

פורסם
[' link=board=1;threadid=3274;start=0#30170 date=1011477407]

אגב' date='שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר

[/quote']

זה רק אני או שהוא מדבר על FSB כאן?

פורסם

אם אתה רוצה שיתיחסו להודעות שלך תכתוב קצר!

איל לי כוח אפילו לקרא את ההודעה שלך

בכל מקרה מהירות באס כיום היא 133MHZ כל שאר המהירויות שאתם נתקלים בהם זה מכפלה של ה 133

(אני מדבר על מהירות המעבד)

בכל מקרה ה 133MHZ עצמו הוא מכפלה של 33MHZ

(33MHZ זה התזמון של חריץ ה PCI)

זה לא בדיוק מה שהוא התכוון. הוא בילבל בין מהירות הבאס שיכולה להיות 133MHz (למשל בפנטיום 3), לבין מהירות העברת ה-DATA בין דיסק קשיח לבקר של לוח האם שנמדדת בכלל ב-MB/SEC, והערכים הנפוצים היום הם 100MB/sec (שזה תקן ATA100), ו- 133MB/sec (שזה תקן ה-ATA133 החדש).

פורסם

הערכים הנפוצים היום הם 100MB/sec (שזה תקן ATA100), ו- 133MB/sec (שזה תקן ה-ATA133 החדש).

הם ממש, אבל ממש לא מגיעים לקצבים האלו...

פורסם

הם מגיעים בפוטנציה :)

פורסם

יכולים להגיע אם ההרדיסק שלך תומך בזה.

פורסם

זה אולי מגיע למהירות הזאת ב-FULL DUPLEX אבל בטח לא רק בכתיבה או רק בקריאה. ובכל מקרה מהירות ה-TRANSFER בדיסק הקשיח היא גם פונקציה של מיקום ה-DATA על הפלטה המגנטית (בשוליים החיצוניים המהירות גבוהה יותר למשל).

פורסם

זה אולי מגיע למהירות הזאת ב-FULL DUPLEX אבל בטח לא רק בכתיבה או רק בקריאה. ובכל מקרה מהירות ה-TRANSFER בדיסק הקשיח היא גם פונקציה של מיקום ה-DATA על הפלטה המגנטית (בשוליים החיצוניים המהירות גבוהה יותר למשל).

צודק!!!

פורסם

המהירות המקסימלית בדרך כלל היא 40MB לשניה בUDMA100.

ב-133 אין לי מושג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים