פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים שלום. אביב שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4 אלף (עדיף פחות). הוא צריך מחשב יחסית חלש. סך הכל הוא הולך להשתמש בו בWORD ואינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב. מחכה להמלצות.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htmמומלץ בגלל ה-3 שנות אחריות.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר המחשב שהבאת נראה לי יותר מידי טוב.אין צורך בויסטה, 512 יספיק לו.משהו יורת זול מומלץ יש?איך זה?http://www.ctm.co.il/product.asp?id=773
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים זה מ'צוקמק - לא לקנות נייד עם מעבד סמפרון.כל מחשב פשוט יותר שתקנה יגובה רק בשנה אחת של אחריות. לדעתי כדאי להשקיע את ה-800 הנוספים ולו רק בגלל השקט הנפשי. אם בדרך אתה מקבל מחשב הרבה יותר טוב, זה רק בונוס.כמעט כל תקלה במחשב הנייד תעלה לך יותר מאלפייה לתקן (אלא אם כן אתה יודע לתקן לבד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.