פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים הייתה לי גירסה 97 ואז ראיתי שמה שהם רוצים להתקין לי באתר זה גירסה 163?כ.מסך Nvidia 7800gtעריכה : הבעיה מפורטת בהמשך... [ד"א : נראה לי גם שלא יעזור לי לחזור גם לדרייבים הישנים???]
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר :s05:מוזר כי הם עושים לי בעיות(פרסמתי את זה בפוסט אחר אז מצטער, נראה לי שלא ניסחתי את זה שם טוב)אני אנסה שובמהרגע שהתקנתי אותם, כל פעם שאני מפעיל סרט התמונה שלו מאוד מאוד כהה.אז בבמקרה גילתי שאם אני לוחץ על הגדרות color correction באיקון של Nvidia זה נהיה נורמלי,אבל חוזר שוב בסרט הבא, או אפילו שאני מעלה איזה שהיא תוכנה תוך כדיי צפייה!.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.בסדר,אם יש לך גם איזה רעיונות כי אני משתגע מזה, כבר הסרתי והתקנתי דרייברים קודקים ומה לא...
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים * נסה להסיר קודם את הדריבר דרך Safe Mode, אולי אפילו תריץ איזה Driver Cleaner ורק אז תתקין את הדריבר החדש.* לך ללוח הבקרה של Nvidia:Video & Television \ Adjust video color settingsנסה לשחק עם זה אולי שם הבעייה.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר :yelclap: :xyxthumbs: :yelclap: :xyxthumbs: :yelclap: :xyxthumbs: :jump: אפשר להבין שזה עבד נגמר הסיוט!! תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.