עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך lcd 24 אינץ

Featured Replies

פורסם

שלום

המסך מיועד למשחקים כבדים ולסרטים ,

כמו כן רציתי לדעת אם יש מסך 24 עם פאנל IPS

תודה

פורסם

תלוי מה התקציב... אם יש לך בערך 3700 אז לך על ה-2407 של דל, אם פחות, אז יש כמה מסכי 24" בעלי פאנל TN, תסתכל בזאפ, יש שם מסכי 24".

פורסם

ל-2407 יש לאמיתו של דבר פנל S-PVA, אך בכל אופן הוא מסך מצויין למשחקים כבדים (אם משדכים אליו את הכרטיס שהולם אותם עבורו) ולסרטים.

פנל IPS 24" קיים למיטב ידיעתי במסך אחד של NEC -

MultiSync LCD2490WUXi

שהוא בעל מעבד 12BIT LUT פנימי נועד לעיבוד גרפי ומהווה מתחרה רציני למסכים של חברות יוקרתיות נוספות. בינתיים הוא לא מוצע למכירה בארץ ואם היה מוצע היה יקר מאוד.

פורסם

יש עוד מסך של APPLE שהוא 23" עם IPS, אבל ה-2407 כנראה עדיף.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בערך 4000-4500 , המסך של dell 2407 דווקא

נראה לי , אבל ראיתי שיש שני דגמים 2407wfp ו 2407wfp hc

קראתי קצת ביקורות ומאמרים על ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי להבין מי עדיף .

דבר נוסף הוא שבביקורת שיש פה באתר רשום שיש קצת מריחות , השאלה היא אם זה לא יפריע במשחקים .

(לאחי יש את ה-2007wfp ורואים שם מעולה במשחקים וסרטים ואין מריחות )

פורסם

ב-PRAD תיארו בפירוט רב באיזה מצבים המריחות בולטות ב-HC, ומומלץ שתקרא את הסקירה שלהם לעומק. המריחות עשויות להפריע לגיימרים כבדים שנוטים להתרכז באובייקטים מסויימים במהלך המשחק. לגיימרים מזדמנים זה פחות יפריע. הם גם ציינו שבישן יש פחות רווייה של גוון ירוק. ניתן להפחית את הרווייה בעזרת שינוי של ה-RGB, אבל זה בא במחיר של יצירת Banding. לפי דעתם הוא מסך טוב - ויהיה יותר טוב, אם סוגיית המריחות תיפתר ברוויזיה הבאה.

אבל למה לך לחכות לרוויזיה הבאה? אם יש עדיין את הדגם הישן בחנויות לך עליו ללא היסוס הוא מצויין, אלא אם כן אתה מתכנן בעתיד לרכוש נגן בלו-ריי או HDDVD לחבר אותו ל-DVI בעזרת מתאם על מנת להנות מניגון תוכן 1080P ללא tearing, שכן אפקט זה מופיע בדגם הישן בשיטת חיבור כזו.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שעדיף ללכת על הדגם הרגיל , בגלל שהבנתי שבחדש יש בעיות של

GHOSTING , אבל מצד שני אני כן מתכנן להריץ עליו 1080P , באיזה תדירות יש

את הבעיה של ה-tearing ,האם בכלל יהיה ניתן לצפות בסרטי HD

פורסם

אם הכוונה שלך לניגון תכני 1080P ישירות מהדיסק קשיח בגירסה הישנה ללא HC - לא רואים tearing.

אני חושב שכדאי שתמתין לסקירה שתופיע בקרוב על ה-HC ב-Behardware, שכן באחיו הצרפתי כבר עשו סקירה בשפה הצרפתית כולל מדידות זמן השהייה, תוצאות מדידות דיוק צבעים מהקופסה (DeltaE ממוצע) ועוד. בקשר למריחות התוצאות שם הפוכות מ-PRAD ומדיווחים שונים ברחבי הרשת בדוגמה ששלחו אליהם: הם לא גילו מריחות יותר גרועות לעומת הדגם הישן. נציג של DELL הודיע בפורום של החברה שהם לא מתכננים לשחרר בקרוב רוויזיה חדשה, היות שמספר התלונות הוא לא בכמות שמצדיקה את זה.

פורסם

בפנדה אין את הרגיל.. האם LCDTV חנות טובה??

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם !

קודם כל תודה רבה על התגובות .

ביררתי בקשר ל-dell הרגיל ושום חנות לא מסוגלת לספק אותו .

כולם יכולים לספק את ה-HC ,דיברתי גם עם dell בארץ והם אמרו שאין שום

בעיות של מריחות שהם יודעים , כמו כן הם לא יודעים מתי ואם בכלל תצא רוויזיה חדשה .

אני לא יודע מה לעשות , לקנות את ה-HC או לחכות (אני לא יודע עד מתי ) לרוויזיה הבאה .

תודה

פורסם
  • מחבר

אני הולך לבדוק מחר את ה-dell 2407wfp HC באחת החנויות

הם הסכימו לאפשר לי להריץ את המחשב שלי על המסך ואז להחליט אם אני מעוניין לרכוש אותו .

אציתי להתייעץ איתכם מה כדאי לי להריץ ובאיזה אופן , מה שתיכננתי להריץ זה כמה

סרטים וכמה משחקים כבדים , מה שהכי מטריד אותי זה ה-ghosting הם טוענים שאין את התופעה

במסך הנ"ל .(אם יש אז כנראה שאני לא יקנה אותו ).

בקיצור רציתי המלצה מה כדאי להריץ בשביל לבדוק ghosting .

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים