עבור לתוכן

מה זה Stepping G0 ב-Q6600 ?

Featured Replies

פורסם

בעקרון אומרים ש ה STEPPING G0 בעל יכולת OC יותר טובה ומתחמם פחות

הוא טיפה יותר טוב מה B3

לי יש את הB3 ואני לא מרגיש ממש שהוא מתחמם וOC קל מאוד אבל לך על ה G0 שהוא יותר טוב

פורסם

הכי פשוט: אם אתה עושה OC, לך על ה-G0, אם אתה לא עושה OC, אין מבחינתך הבדל בין השניים ואתה יכול ללכת על זה שיותר זול.

אגב, הנושא הזה נטחן פה בפורום עמוקות, חיפוש היה מעלה תשובה לשאלה שלך.

פורסם

מה שמצחיק ששניהם עולים אותו דבר

בעקרון גם הרגיל טוב מאוד הוא יכול להגיע ל 3.8 מ 2.4 ללא בעיה עם קירור מתאים וזכרונות טובים

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין ב-OC אבל בכל זאת אני ילך על ה-G0

גם ככה שניהם עולים אותו דבר

פורסם

תתחדש :)

ד"א עם איזה לוח זכרון וכרטיס מסך תשלב אותו ?

פורסם

איזה אבסורדי זה..

לפי אינטל המעבד בסטפינג החדש אמור לעלות בעוד 50$ מה-B3..

אני לא מבין איפה זה נתקע, לך תבין את הספקים והחנויות..

בסטפינג החדש ל-Q6600 יש מספר תכונות כמו צריכת הספק נמוכה,

יעילות OC, וטמפרטורה נמוכה.. אבל שוב, זה מתגמד הרי אם נבצע אובר קלוק

כבר לא תהיה לנו טמפרטורה נמוכה ואולי אף נצטרך להוסיף גוף קירור חזק יותר, הכל יחסי.

כדי לדעת שמדובר בסטפינג החדש, על המעבד יופיע SLACR אחרת יוצג SL9UM שהוא בסטפינג B3..

פרטים מאתר אינטל:

G0:

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLACR

B3:

http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SL9UM

פורסם

יעילות OC, וטמפרטורה נמוכה.. אבל שוב, זה מתגמד הרי אם נבצע אובר קלוק

\

בפורום אוברקלוק וקירור יש את Nimrodim שלוקח את הG0 למהירויות מטורפות בעוד הטמפרטורה שלו נשארת סבירה.

מה שאני לא כזה בטוח שה B3 היה מצליח לעשות.. אז אני לא בטוח שלמי שרוצה לעשות אוברקלוק זה מתגמד.

פורסם

\

בפורום אוברקלוק וקירור יש את Nimrodim שלוקח את הG0 למהירויות מטורפות בעוד הטמפרטורה שלו נשארת סבירה.

מה שאני לא כזה בטוח שה B3 היה מצליח לעשות.. אז אני לא בטוח שלמי שרוצה לעשות אוברקלוק זה מתגמד.

ראיתי נו..

והמעבד לא התחמם? והוא לא משתמש בקירור מים?

תחשוב שללא אוברקלוק טמפרטורת הסטוק שלו (G0) תנוע עם צלעות קירור ומאוורר של אינטל ל 26-30 מעלות גג.

פורסם
  • מחבר

אני מרכיב עליו את ה-BT אז לא תהיה לי בעיה של טמפ' גבוהות

פורסם

הדוגמא של Nimrodim בהחלט מרשימה ומראה את הבדלי האיכות בין ה-G0 ל-B3.

מעבד מרובע ליבה בטמפ' 60 מעלות במאמץ מלא, תדר 3.7 ג'יגה ובסה"כ 1.46V שמניב ~ V1.37 זה מדהים.

B3 רבים יזדקקו ל1.55-1.6V כמו כלום כדי להגיע לתוצאה שכזאת, ושלא נדבר על פליטת החום.

אל תשכחו שמרובעי הליבה הם בעלי Tjunction של 100 מעלות. כלומר, אין בעייה ממשית למשוך אותם עד ל80-85 מעלות.

פורסם

תחשוב שללא אוברקלוק טמפרטורת הסטוק שלו (G0) תנוע עם צלעות קירור ומאוורר של אינטל ל 26-30 מעלות גג.

אין לך מושג כמה אתה אופטימי, תחשוב שהקואד הזה זה שני E6600 מחוברים עם בקר באמצע...

E6600 בסטוק עם קירור סטוק הרבה יותר חם 30 מעלות (כמובן שמדובר על טמפרטורת חדר סבירה, נניח 25 מעלות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים