פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מישהו יכול לתרגם לי בבקשה את הקטע לפסקל?תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים עד כמה שאני זוכר משנה שעברה: procedure insert_kube(migdal_type ^m, char c);var k,j:integer;begin j = ^m.num; if j<n-1 then begin for k:=j downto 0 do begin ^m.a[k+1] := ^m.a[k]; ^m.a[0] := ^m.a[c]; ^m.num = ^m.num+1; end; end;end;procedure delete_kube(migdal_type ^m, char c);var k,j:integer;begin j = ^m.num; if j>=1 then begin for k:=1 to j do begin ^m.a[k-1] := ^m.a[k]; ^m.num = ^m.num-1; end; end;end; משהו כזה. יכול להיות שיש טעויות כי זה פעם ראשונה שאני כותב קוד בפסקל אחרי איזה 4 חודשים.. ד"א כותבים cube ולא cube... (כתבתי kube כי זה שם הפונקציה פשוט )
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר מה זה M^? אין דבר כזה בפסקל.אני הגדרתי ב- TYPE מערך חד מימדי בגודל 1..N מטיפוס STRING.אתה יכול בבקשה לתרגם לי את הקטעים עם הנתונים שלי? כי אני לא מבין כמה דברים כמו j = ^m.num;אני מצרף את התוכנית המלאה.תודה רבה לך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים בפסקל לא נהוג להעביר pointers אלא by var.כלומר, למשל - procedure insert_kube(var migdal_type m, char c)ואם כבר מעבירים pointer, אז ההתייחסות אליו היא עם הכובע ("^") אחרי שם המשתנה ולא לפניו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.