עבור לתוכן

תוכנה לכתוביות

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיש תוכנה שפותחים איתה סרטים והיא מחפשת אוטומטית את הכתוביות במחשב ופותחת אותם,האם זה נכון ואיפה אני יכול להשיג אותה?

פורסם

יש יותר מתוכנה אחת שעושה את זה..

ישנם פילטרים כמו vobsub, ffdshow, וdivxg400 שניתן להגדיר בהם באיזה תקיה לחפש את התרגום בדיסק הקשיח ואז הם מעלים את התרגום ביחד עם הסרט (השם של קובץ התרגום חייב להיות זהה לשם של הסרט).

אפשרות אחרת היא התוכנה bsplayer שגם בעזרתה ניתן להגדיר תקיה לחיפוש קבצי כתוביות ואז היא תעלה אותם אוטומאטית בזמן שאתה טוען סרט.

פורסם
  • מחבר

יש לי ffdshow,איך אני מגדיר את זה? לאיפה אני ככנס? מה מו מי?

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על vobsub או bsplayer אבל אם שאלת על ffdshow אז מגדירים אותו כך:

בתפריט התחלה בחר בffdshow ואז Configuration

תחפש את השורה בה כתוב subtitles תסמן בV את אפשרות subtitles ואת אפשרות search ובשורת search in תכניס את התקיה בה תרצה לבצע את החיפוש לכתוביות בדיסק הקשיח.

אל תשכח גם להגדיר תחת font קידוד בעברית ואת הפונט והגודל שאתה רוצה לכתוביות.

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממליץ על vobsub או bsplayer אז תגיד לי מאיפה להוריד את אחד מהם ובבקשה תסביר לי ממש מהתחלה לאיפה להיכנס כדי לשנות מה שצריך כי אני די חדש בזה ולא ממש מבין(או יותר נכון ממש לא מבין) כי לא הבנתי מקודם את מה שאמרת כשאמרת להיכנס להתחלה.

???

פורסם

אוקי טיפ בתור התחלה. אם מישהו ממליץ לך על תוכנה ולא נתן לך לינק הכי פשוט זה לחפש בגוגל את התוכנה ואני בטוח שתמצא תוך שנייה את הלינק להורדת התוכנה.

לגבי ההסבר על הפעלת כתוביות עם ffdshow. תפריט התחלה זה המיקום בו מותקנים כל התוכנות במחשב (נמצא תחת "התחל/תוכניות" או בXP תחת "התחל/כל התוכניות").

ובכלל בכל תוכנה יש הגדרות תחפש בהם לבד מה שקשור לכתוביות ותאמין לי שכבר תמצא לבד.

אם בכל זאת תסתבך עם משהו מסויים תפרט פה איפה נתקעת.

פורסם

או קיי,יש לי את ה-bsplayer,עכשיו איך בדיוק אני מגדיר את זה שאני פותח סרט אז זה יפתח את הכתוביות?(דרך אגב כדאי לי לשנות את השמות של הכתוביות לאיך שזה רשום על הסרט כשאני לוחץ לחצן ימני ואז מאפיינים?)

פורסם

בbsplayer הכתוביות נפתחות אוטומאטית אם הם נמצאות בתקייה הזהה לתקיה בה נמצא הסרט שאתה מפעיל, אלא אם כן שינית את בההגדרות את זה. עכשיו ניתן לבחור בהגדרות התוכנה (ctrl-p) תחת לשונית subtitle את המיקום בו התוכנה תחפש כתוביות בנוסף לתקייה בה נמצא הסרט. חשוב לשים לב שהכתובית תהיה עם שם זהה לשם של הסרט ! אחרת אי אפשר לצפות שהתוכנה תדע איזה כתובית לשייך לכל סרט. מה שאומר שאם מורידים כתובית שהשם שלה שונה מהגשם של הסרט שיש לך צריך לשנות את שם הכתוביות לשם של הסרט.

פורסם

ואם אני רואה את הסרט מדיסק אבל הכתוביות נמצאות במחשב אז אפשר לתכנת ככה שהתוכנה תחפש את הכתוביות בתיקיה מסויימת?

פורסם

ואם אני רואה את הסרט מדיסק אבל הכתוביות נמצאות במחשב אז אפשר לתכנת ככה שהתוכנה תחפש את הכתוביות בתיקיה מסויימת?

עכשיו ניתן לבחור בהגדרות התוכנה (ctrl-p) תחת לשונית subtitle את המיקום בו התוכנה תחפש כתוביות בנוסף לתקייה בה נמצא הסרט. חשוב לשים לב שהכתובית תהיה עם שם זהה לשם של הסרט ! אחרת אי אפשר לצפות שהתוכנה תדע איזה כתובית לשייך לכל סרט.

בפעם הבאה, קודם לקרוא ואחר כך לשאול !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים