עבור לתוכן

משחקים נותנים שגיאה-נפתר(אני מקווה). תודה לכל מי שעזר

Featured Replies

פורסם

באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים.

ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools.

שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא.

COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק)

ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה)

משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות....

עזרה!!!!%!@

פורסם

ייתכן והעלאת את רזולוצית המשחק יותר מדי? אם יש לך (ואני יודע שב-OBLIVION יש לך) אפשרות לשנות את הגדרות המשחק ממחוץ למשחק, תוריד קצת את הרזולוציה ותנסה שוב :)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי...

באובליביון לפחות זה בסדר(1440X900-רזולוצייה טבעית) ב-COH לא בדקתי אבל זה גם כנראה בסדר כי לא נגעתי ברזולוציה מאז ששיחקתי בפעם הראשונה(וזה עבד...)

תודה על התגובה המהירה BTW

פורסם

אני מציע שתנסה לשמור את קבצי ה-SAVE שלך בצד, תמחק את המשחקים, תנקה שאריות שלהם מה-REGISTRY, ותתקין אותם מחדש, זה עשוי לעזור ;)

פורסם
  • מחבר

שווה לנסות...

עדכון עוד שעה שעתיים.

פורסם

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

לא עזר :'(

יש הבדל אבל לא שיפור -_-'

עכשיו COH לא אומר NO SIGNAL, פשוט אחרי הLOAD יש מסך שחור ואת הסאונד של המשחק ברקע, המקלדת והעכבר לא מגיבים.

את הדיסק שאובליביון לא מצאתי:P

עוד רעיונות?

פורסם

נשמע לי שהבעיה בכלל לא קשורה למשחקים האלה ספציפית.

עידכנת DX לאחרונה? או שאולי החלפת רכיב מסויים במחשב?

אם כן, נעביר את הדיון לפורום המתאים.

אם לא, תתקין את הפאצים האחרונים למשחקים ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

יש לי DX9.0C מעודכן לאוגוסט השנה.

הבעיה התחילה כשמחקתי תיקיה של nVidia מהמחשב(יש לי 1950P). הכל עבד סוס לפני זה והייתי ממש מרוצה.

מאז החלפתי דרייברים 3/4 פעמים והשתמשתי בdriver remover dot net כדי להוריד מה שהיה לי קודם(כולל כל דבר של NVIDIA שנשאר לי במחשב...)

יכול להיות שיש לי CHIPSET של nvidia ומחקתי משהו שקשור אליהם אז משחקים לא עובדים?

אני יכול לחפש פאצים לCOH. הבעיה היא שהוא עבד לי גם בלי הפאצים קודם.

פורסם

רגע, היה לך כרטיס מסך של NVIDIA והחלפת אותו באחד של ATI?

אם כן אז זו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כן היה לי כרטיס של NVIDIA אבל הכל עבד לי איך שצריך עד לרגע שמחקתי את התיקייה ההיא

פורסם

אני לא יכול לדעת מה בדיוק מחקת, אז קשה לעזור לך.

אתה אומר שהסרת את המשחקים והתקנת אותם מחדש וזה לא עוזר? כי נשמע כאילו שהם עדיין מנסים להשתמש בכרטיס של NVIDIA.

נ.ב - שנה בבקשה את כותרת הדיון כל שתכיל את תמצית הבעיה/שאלה.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לחפש את הדיסק שקיבלתי עם המחשב ולהדקין את ה-VGA DRIVERS מחדש, אז למחוק רק את הדרייברים של הכרטיס מסך, ועם קצת מזל הכל יחזור לקדמותו.

נ.ב: איך הכותרת?[br]פורסם בתאריך: 5.10.2007 בשעה 16:32:38

התקנתי מחדש את מה שהיה על הדיסק שקיבלתי על המחשב, ועכשיו יש לי על המחשבאת הדרייברים\תוכנות הבאים:

ATI driver

ATI avivo codecs

ATI TRAY tools

ATI HydraVision/

NVIDIA WDM DRIVERS(אין לי מושג מה זה)

NVIDIA stereo drivers.(לא נראה לי שאני צריך את זה)

המשחקים עדיין לא עובדים(COH לא עובד, אובליביון לא מצאתי :P)

הדבר שהכי מוזר לי הוא שיש משחקים שעובדים בלי בעיה. תוסיפו לרשימה של המשחקים שעובדים גם את DMC3 special edition ואת civ IV:BTS

אני כבר די מיואש... יש עוד הצעות?

פורסם

לאובליביון אפשר לקבוע את התצוגה הגרפית מחוץ למשחק.

תוודא שהוא מכוון את עצמו לכרטיס של ATI ותן לו למצוא מחדש את ההגדרות המומלצות לכרטיס שלך.

אני לא זוכר אם זה אפשרי גם בCOH.

נ.ב: איך הכותרת?

אני כבר די מיואש... יש עוד הצעות?

יש לך שגיאה בכותרת. :)

במקרה הכי גרוע - תגבה את כל המידע החשוב ותתקין מחדש את XP.

אני יודע שזה סרט, אבל כנראה שזה יחזיר לך את המחשב למצב תקין בצורה הכי מהירה.

פורסם

חחחח שגיעה..... כמה אירוני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים