עבור לתוכן

המחשב לא עולה - מראה קו מהבהב במקום לטעון את &

Featured Replies

פורסם

אתמול כיביתי את המחשב, אחרי רבע שעה או עדיין לא נכבה אז כיביתי אותו מהכפתור.

היום כשאני מדליק אותו, הוא עולה טוב, עובר את הPOST, אבל אחרי הלוגו של הלוח אם, במקום להעלות את הוינדוס, הוא מראה לי קו מהבהב ולא קורה כלום.

כיביתי אותו, ופתחתי אותו בשביל לבדוק ששום דבר לא התנתק. ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי להדליק שוב. הפעם הוא נדלק, אפילו לא מגיע למסך של הלוגו, לא מצפצף ולא כלום, ונכבה. אחרי כ-3 שניות אחרי שאני מדליק אותו, הוא פשוט נכבה.

נראה לי שזה בעיה בספק.

תודה מראש :s05:

עריכה:

הצלחתי לטפל בבעיה שחשבתי שזה הספק עם איפוס ביוס. נשארה הבעיה של הווינדוס.

אם אפשר להעביר לפורום וינדוס או משהו...

עריכה2:

נראה שהוא בכלל לא מבצע BOOT אלא נתקע שניה לפני... הוא לא עולה לא מהסידי ולא מההארד דיסק. פשוט נתקע בקו המהבהב.

פורסם

קודם כל תבדוק את הזיכרנות ב boot ל memtest

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות בוט מכלום... אז אי אפשר אפילו להדליק את MEMTEST...

עריכה:

המחשב החליט שהוא עולה עכשיו... אבל אני בטוח שהבעיה עדיין לא נפתרה... אני אשאיר אותו לMEMTEST ללילה...

פורסם

מה הטמפרטורות של המעבד?

פעם אחרונה שמחשב נדלק ונכבה לי אחרי כמה שניות זה היה בגלל שהמעבד רתח.

פורסם
  • מחבר

כשסוף סוף איכשהו הצלחתי להיכנס לביוס (אחרי איפוס CMOS), בדקתי טמפ' והיא היתה 38 מעלות. אז בטוח לא זה. אני מתחיל לחשוד שזה הלוח (אבל אין לי קבלים נפוחים וכאלה...) כי עדיין הוא עושה את זה לפעמים...

פורסם

תחבר רק ספק+לוח+מעבד+כ.מסך(אם אין מובנה)+סטיק זיכרון בודד(אם יש לך יותר מאחד, תחבר כל פעם אחד אחר).

תנתק את כל השאר, רכיבי USB שלא הכרחיים לעליית המחשב (עכבר וכולי), כרטיסי PCI הרדיסקים סידירום וכולי...

אם עדיין הבעיות ממשיכות אז אתה כבר יכול להבין לבד שאחד החלקים תקולים וכל מה שנשאר זה לברר מה מהם.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, המחשב החליט לעלות... זה קרה אחרי שניתקתי את כל מה שמתחבר בUSB מאחורה... כנראה שמשהו הפריע למחשב...

בינתיים המחשב עובד. בלילה אני אריץ MEMTEST ונראה כבר בבוקר מה קורה איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים