פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מה המצב אנשים ?..ביום ראשון אני קונה את המשחה הנ"ל בכמות של 3 גרם (יותר עולה יותר כסף ואין לי עוד שקל מעבר למחיר שלה - 40 ש"ח) . רציתי לשאול כמה שאלות .האם המשחה הזו היא טובה ? לכמה פעמים היא תספיק לי למרוח על המעבד + על ה - כ.מ ?..תודה מראש,משה
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים לגבי הכמות אני לא בטוח, מכיוון שלא ראיתי את המיכל בעיינים, מה שאני כן בטוח בו זה שמדובר במשחה טרמית מצויינת, שאחרי קצת זמן הבשלה, תשרת אותך נאמנה במשך שנים.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר לגבי הכמות אני לא בטוח, מכיוון שלא ראיתי את המיכל בעיינים, מה שאני כן בטוח בו זה שמדובר במשחה טרמית מצויינת, שאחרי קצת זמן הבשלה, תשרת אותך נאמנה במשך שנים.הנה תמונה להמחשה של המשחה:http://c-comp.com/images/Arctic_Silver_5.jpgאני רואה שזה לא בא עם מברשת ... איך אני אמרח את המשחה על המעבד ?..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים השיטה הטובה ביותר היא פשוט להזליף כמות מסוימת על המעבד, לשים את גוף הקירור, ואז הוא פשוט מפזר את המשחה על המעבד בשבילך.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר השיטה הטובה ביותר היא פשוט להזליף כמות מסוימת על המעבד, לשים את גוף הקירור, ואז הוא פשוט מפזר את המשחה על המעבד בשבילך.אהה סבבה אבל יש לי שאלה ... אם נגיד אני שם קצת יותר מדי אז זה לא ידלוף בצדדים ויפול ללוח אם ?..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים השיטה הטובה ביותר היא פשוט להזליף כמות מסוימת על המעבד, לשים את גוף הקירור, ואז הוא פשוט מפזר את המשחה על המעבד בשבילך.מאוד לא מומלץ. קצת עודף משחה והיא תתפזר לו על לוח אם, ואז סיכוי גדול לקצר בלוח לא לשכוח זאת משחה Arctic Silver עם כל מה שמשתמע מכך...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר מאוד לא מומלץ. קצת עודף משחה והיא תתפזר לו על לוח אם, ואז סיכוי גדול לקצר בלוח לא לשכוח זאת משחה Arctic Silver עם כל מה שמשתמע מכך...אז איך אני יודע כמה לשים ?..
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מאוד לא מומלץ. קצת עודף משחה והיא תתפזר לו על לוח אם, ואז סיכוי גדול לקצר בלוח לא לשכוח זאת משחה Arctic Silver עם כל מה שמשתמע מכך... עד כמה שהבנתי למשתמשים חדשים זו השיטה הטובה ביותר, אבל תמיד יכול להיות שאני טועה אז איך אני יודע כמה לשים ?.. שים קצת, שים על זה את גוף הקירור, אחרי זה תוריד אותו ותראה אם המשחה מכסה את כל המעבד, במידת הצורך שים עוד ממש טיפ טיפה, אבל אני לא מאמין שתצטרך.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אני אוהב להישתמש בשיטת האצבעלוקחים כפפה חד פעמית, שמים חומר טרמי על המשטי שצריך לכסות ובאמצעות האצבע מורחים שכבה נחמד ואחיד כמה שיותרזה מונע מצבים של דליפה בעקבות יותר מדי חומר
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים תפרוק את עצמך מחשמל סטטי תפרק את המעבד שים עליו כמות קטנה של משחה תמרח אותה באופן אחידתחזיר את המעבד למקום ותרכיב את גוף הקירור
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים לא יותר עדיף לקנות את המשחה הטרמית של זלמן שמגיעה עם מכחול קטן ונמרחת ממש בקלות על המעבד ?
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים סליחה שאני נדחף אבל יש לי שאלה..מתי אני אמור לשים משחה טרמית.. נגיד קניתי עכשיו מחשב עם גוף קירור נפרד אז אני צריך לשים?
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר סליחה שאני נדחף אבל יש לי שאלה..מתי אני אמור לשים משחה טרמית.. נגיד קניתי עכשיו מחשב עם גוף קירור נפרד אז אני צריך לשים?כשאתה רואה שהמעבד שלך מגיעה למעלות גבוהות ...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אם אתה רוצה משחב טרמית תקח כמו שיש לי במפרט, היא יותר טובה מהסליבר 5 ב2 מעלות בערך, ראיתי מבחן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.