עבור לתוכן

שאלה | בנוגע למשחה טרמית בשם Arctic Silver 5

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

ביום ראשון אני קונה את המשחה הנ"ל בכמות של 3 גרם (יותר עולה יותר כסף ואין לי עוד שקל מעבר למחיר שלה - 40 ש"ח) . רציתי לשאול כמה שאלות .

האם המשחה הזו היא טובה ? לכמה פעמים היא תספיק לי למרוח על המעבד + על ה - כ.מ ?..

תודה מראש,

משה

פורסם

לגבי הכמות אני לא בטוח, מכיוון שלא ראיתי את המיכל בעיינים, מה שאני כן בטוח בו זה שמדובר במשחה טרמית מצויינת, שאחרי קצת זמן הבשלה, תשרת אותך נאמנה במשך שנים.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכמות אני לא בטוח, מכיוון שלא ראיתי את המיכל בעיינים, מה שאני כן בטוח בו זה שמדובר במשחה טרמית מצויינת, שאחרי קצת זמן הבשלה, תשרת אותך נאמנה במשך שנים.

הנה תמונה להמחשה של המשחה:

http://c-comp.com/images/Arctic_Silver_5.jpg

אני רואה שזה לא בא עם מברשת ... איך אני אמרח את המשחה על המעבד ?..

פורסם

השיטה הטובה ביותר היא פשוט להזליף כמות מסוימת על המעבד, לשים את גוף הקירור, ואז הוא פשוט מפזר את המשחה על המעבד בשבילך.

פורסם
  • מחבר

השיטה הטובה ביותר היא פשוט להזליף כמות מסוימת על המעבד, לשים את גוף הקירור, ואז הוא פשוט מפזר את המשחה על המעבד בשבילך.

אהה סבבה אבל יש לי שאלה ... אם נגיד אני שם קצת יותר מדי אז זה לא ידלוף בצדדים ויפול ללוח אם ?..

פורסם

מאוד לא מומלץ. קצת עודף משחה והיא תתפזר לו על לוח אם, ואז סיכוי גדול לקצר בלוח לא לשכוח זאת משחה Arctic Silver עם כל מה שמשתמע מכך...

פורסם
  • מחבר

מאוד לא מומלץ. קצת עודף משחה והיא תתפזר לו על לוח אם, ואז סיכוי גדול לקצר בלוח לא לשכוח זאת משחה Arctic Silver עם כל מה שמשתמע מכך...

אז איך אני יודע כמה לשים ?..

פורסם

עד כמה שהבנתי למשתמשים חדשים זו השיטה הטובה ביותר, אבל תמיד יכול להיות שאני טועה ;)

אז איך אני יודע כמה לשים ?..

שים קצת, שים על זה את גוף הקירור, אחרי זה תוריד אותו ותראה אם המשחה מכסה את כל המעבד, במידת הצורך שים עוד ממש טיפ טיפה, אבל אני לא מאמין שתצטרך.

פורסם

אני אוהב להישתמש בשיטת האצבע

לוקחים כפפה חד פעמית, שמים חומר טרמי על המשטי שצריך לכסות ובאמצעות האצבע מורחים שכבה נחמד ואחיד כמה שיותר

זה מונע מצבים של דליפה בעקבות יותר מדי חומר

פורסם

תפרוק את עצמך מחשמל סטטי תפרק את המעבד שים עליו כמות קטנה של משחה תמרח אותה באופן אחיד

תחזיר את המעבד למקום ותרכיב את גוף הקירור

פורסם

לא יותר עדיף לקנות את המשחה הטרמית של זלמן שמגיעה עם מכחול קטן ונמרחת ממש בקלות על המעבד ?

פורסם

סליחה שאני נדחף אבל יש לי שאלה..

מתי אני אמור לשים משחה טרמית.. נגיד קניתי עכשיו מחשב עם גוף קירור נפרד אז אני צריך לשים?

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני נדחף אבל יש לי שאלה..

מתי אני אמור לשים משחה טרמית.. נגיד קניתי עכשיו מחשב עם גוף קירור נפרד אז אני צריך לשים?

כשאתה רואה שהמעבד שלך מגיעה למעלות גבוהות ...

פורסם

אם אתה רוצה משחב טרמית תקח כמו שיש לי במפרט, היא יותר טובה מהסליבר 5 ב2 מעלות בערך, ראיתי מבחן

פורסם

וכשאני קונה את המחשב אני כבר מקבל משחה טרמית(כאילו מרוחה).?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים