עבור לתוכן

ה T61 הגיע .... תמונות !

Featured Replies

פורסם

לפי ההסכם יש ללנובו זכות להשתמש במותג IBM עד לזמן מסוים

אם אני לא טועה ממש בקרוב תפקע הזכות הזאת , ולנובו לא תוכל להשתמש יותר במותג IBM

ובקשר לתמונות ...זה שילוב של צלם גרוע עם מצלמה גרועה :)

התהליך הזה כבר החל , חלק מהדגמים שראיתי כבר לא נושאים את המותג הצבעוני "IBM".במקום זאת הם הגדילו את הלוגו "THINKPAD" ושמו אותו במקום ה"IBM" (באותו גודל)

והוסיפו את המילה "series R/T/X".

t61whgm4.jpg

• תגובות 31
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל"ט על המחשב המרשים.

:xyxthumbs:

יפה שקנית עם VISTA BUSINESS. זה נותן לך זכות לשנמוך חינם ל-XP PRO במהלך חצי השנה הקרובה. תתקשר למעבדות IBM בארץ ותבקש שישלחו לך דיסקי שחזור של XP.

לגבי מה שנאמר פה על העיצוב, אני מסכים עם הרוב, אך ארצה לחדד מספר דברים.

יש אנשים שמוצאים את העיצוב הכללי של ה-THINKPAD משעמם עד מכוער. איתם אני לא מסכים בכלל. לדעתי העיצוב הרבה יותר יפה מרוב המחשבים ה"מעוצבים" שנראים כמו גושי פלסטיק נוצצים, אבל זה עניין של "על טעם וריח".

השינויים בעיצוב בין סדרת ה-T40/X40 ל-T60/X60 שבאים עם מסך 4:3 הם די מינוריים (כמה צבעים ירדו מהמקלדת וכפתורי העכבר, והכל נראה טיפה יותר מרובע ולא מעוגל כמו קודם). עם זאת, המחשבים עדיין נראים סבבה (יש לי T42 ו-T60, כך שקל לי להשוות).

ה-T61 ה-4:3 נראה בדיוק כמו T60 4:3, אבל (ואל תיקח את זה אישית, udii) ה-T61 הרחב הוא (לדעתי) מכוער פלצות. הדבר הכי מעצבן זה שהמסגרת של המסך בצד שמאל הרבה יותר רחבה מאשר בצד ימין (אפשר לראות זאת בבירור בתמונה של קובי למעלה), ובאופן כללי הוא נראה טיפה "עשוי בגרזן". בדגמים הרחבים 15.4" התחושה של "עשוי בגרזן" רק מתחזקת. כך שאני מסכים עם Nemesis לגבי חוסר ההצלחה להמיר את העיצוב של סדרת T לרחב. עם זאת, דווקא סדרת ה-Z, אשר הייתה זמנית הסדרה המקורית הרחבה הראשונה והיחידה, לפני שהורדה מפס הייצור ופינתה מקומה ל-T, נראית חמוד מאוד, לפחות ה-Z61T הרחב הדק. יצא לי לראות כזה לפני כמה ימים - הרבה יותר יפה מה-T61 - מעוגל, סימטרי וגם קטן יותר.

לגבי הלוגו: Lenovo אכן קיבלה זכות להשתמש בלוגו של IBM למשך 5 שנים, אבל פרק זמן זה רחוק מלפקוע. המעבר ללוגו Thinkpad וההורדה של כל סימן של IBM מהמחשבים הוא אקט מכוון של Lenovo. המטרה היא לעשות זאת בהדרגה. בשנתיים הראשונות מאז הרכישה Lenovo יצרה לעצמה לאט לאט שם מכובד בעולם, וכעת, כאשר אנשים יותר בוטחים בה ומזהים אותה עם סדרת ה-Thinkpad הם מרגישים יותר בנוח לשווק את המחשבים תחת המותג שלהם 100%. בתחילה זה נעשה למחשבים שנרכשו במסלולים עסקיים (ה-T60 שקיבלתי מהעבודה בא עם לוגו " Thinkpad T Series") אבל תוך שנה כל המחשבים יגיעו עם הלוגואים החדשים. למי שממש קשור ללוגו הישן יש אפשרות להזמין מדבקות של "IBM Thinkpad" ב-eBay ולהחליף (כמו שאמר קובי, הן באותו הגודל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים