עבור לתוכן

זכיתי במסך LCD SAMSUNG 971P

Featured Replies

פורסם

היי

לאחר שקיבלתי הבהרות בנוגע למסך הנ"ל החלטתי לנסות את מזלי במכרז והצעתי 1450 שקל לפני משלוח.

אתמול קיבלתי הודעה שכמעט זכיתי אבל היו הצעות גבוהות יותר.

היום הצעתי אותו מחיר וזכיתי כי כנראה זה המחיר שחיון יכולה לחיות איתו.

מה שכן בוואלה הצעתי אותו מחיר והוא לא התקבל.

אני מקווה שעשיתי החלטה נבונה כי זו פעם ראשונה שאני עובר מ CRT ל LCD.

תודה

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/9/

כניסות וחיבורים

המסך מצויד בכניסת DVI-I יחידה אשר מוסתרת בתחתית הבסיס. בגלל האופן שבו מוסתר הכבל אין אפשרות להשתמש בכבלים אשר לא סופקו עם המסך ע"י סמסונג מכיוון שהמשנקים (אותן 'בליטות' על גבי הכבלים) לא יכנסו בחריץ שהכינו סמסונג עבור הכבל בתחתית המסך. בדומה למסך ה-L1900 של LG, גם במסך זה גורם העיצוב לכך שלא ניתן לחבר למסך יותר ממחשב אחד בו זמנית.

יש אפילו צילום...

פורסם
  • מחבר

מה שלא הבנתי זה האם מקבלים עם המסך כבל מתאים.

פורסם
כניסות וחיבורים

המסך מצויד בכניסת DVI-I יחידה אשר מוסתרת בתחתית הבסיס. בגלל האופן שבו מוסתר הכבל אין אפשרות להשתמש בכבלים אשר לא סופקו עם המסך ע"י סמסונג מכיוון שהמשנקים (אותן 'בליטות' על גבי הכבלים) לא יכנסו בחריץ שהכינו סמסונג עבור הכבל בתחתית המסך. בדומה למסך ה-L1900 של LG, גם במסך זה גורם העיצוב לכך שלא ניתן לחבר למסך יותר ממחשב אחד בו זמנית.

פורסם

תרגע מקבלים.MCFLY ענה לך פעמיים.אתה לא מאמין לו ולביקורת? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך לצטט לי מתוך המאמר.

קראתי פה שיש בעיה גם עם הכבל שבא עם המסך:

http://pc.bizportal.co.il/biznews02.shtml?mid=136586

אם זה לא נכון תתקן אותי זה הכל.

פורסם

המסך מגיע עם 2 כבלים - הראשון DVI משני צידיו, והשני קצה אחד DVI שאותו מחברים למסך וקצה שני RGB שאותו מחברים לכרטיס שאין בו יציאת DVI. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

פורסם
  • מחבר

המסך מגיע עם 2 כבלים - הראשון DVI משני צידיו, והשני קצה אחד DVI שאותו מחברים למסך וקצה שני RGB שאותו מחברים לכרטיס שאין בו יציאת DVI. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

זו בכלל לא היתה השאלה.

יש לך את המסך הזה או שסתם אתה מדבר באופן כללי?

אני אחזור על השאלה שוב כדי שתבין.

האם אני מקבל כבל DVI שמחבר שלו מתאים בול לכניסה המיוחדת למסך זה בלבד ולא יגרום למסך לשבת לא טוב?

אם היית קורא את הקישור שנתתי היית מבין שענית לי על משהו אחר.

פורסם

יש לי את המסך הזה, ואני יכול לאשר ב-100% שהכבלים שמקבלים עם המסך (הן האנלוגי והן הדיגיטלי) מתאימים בול לכניסה המיוחדת, והם לא גורמים למסך לשבת "לא טוב".

פורסם
  • מחבר

יש לי את המסך הזה, ואני יכול לאשר ב-100% שהכבלים שמקבלים עם המסך (הן האנלוגי והן הדיגיטלי) מתאימים בול לכניסה המיוחדת, והם לא גורמים למסך לשבת "לא טוב".

הו סוף סוף צדיק אחד בסדום :xyxthumbs:

ודרך אגב איך אתה מעריך את המסך הזה ומהם השימושים שלך?

תודה

פורסם

מסך מדהים, אני ממליץ עליו בחום אם התקציב שלך מאפשר זאת.

במסך אני משתמש בעיקר לאינטרנט ווידאו (סרטים), הרבה אנשים אומרים שהוא פחות טוב למשחקים, אני לא יכול לאשר או להפריך טענה זאת היות ואני לא משחק, יחד עם זאת ווידאו הוא מציג בצורה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

בכמה רכשת אותו אם אפשר לשאול?

והאם הוא היה נקי מפיקסלים פגומים?

תודה

פורסם

קניתי אותו בבאג ב-1990 ש"ח לפני בערך כחודשיים.

המסך שסופק לי הגיע ללא פיקסלים פגומים.

פורסם

וואי, עושים כזה סיפור מפיקסלים פגומים. זו הבעיה הכי קטנה שיכולה להיות במסך LCD.

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו בבאג ב-1990 ש"ח לפני בערך כחודשיים.

המסך שסופק לי הגיע ללא פיקסלים פגומים.

שילמת קצת יקר לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים