עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט למשחקים ב6 אלף

Featured Replies

פורסם

אז יש את המפרט הבא מTMS

CPU

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM

¤ 1450

M boards

Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3

¤ 663

Cases

NZXT Apollo No PSU Black

¤ 400

CPU Cooling

Sunbeam Tuniq Tower 120mm

¤ 267

PSU

Enermax Liberty 400W 30A @ 12V

¤ 399

Memory

Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4

¤ 650

Desktop Hdd

Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS

¤ 441

VGA Cards

XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition

¤ 1789

ב6060 שקל מTMS כאמור.

הסיפור כאן כזה:

TMS נמצאים בטיזנאמו ואני נמצא במרכז הארץ, ואני ממש לא רואה את עצמי נוסע אליהם או משלם על משלוח על כל שטיק קטן שקורה לאחד הרכיבים.

אי לכך ובהתאם לזאת אני מעדיף לרכוש את המחשב החדש מzigzag, ואני יודע שהם קצת יותר יקרים, אבל הם מפצים על זה בשירות המושלם שלהם. (המחשב הנוכחי מהם, ואני לא מכיר הרבה חנויות שיביאו לך צורב DVD חלופי בזמן שהנוכחי שלך נשלח ליבואן להחלפה)

בנוסף לכך, יש לי חרטות לגבי הלוח של gigabyte, אני יודע שמבחינת עלות-תועלת הוא אחד הטובים בשוק ... אבל 2 מכרים שלי החליפו את הלוחות שלהם מאות סדרץ הDS3-משהו בגלל בעיות כאלה ואחרות, ובכלל ... יש לי ניסיון נורא רע איתם. (היה לי 6600GT של gigabyte והמאוורר הפסיק לעבוד .. לא בגלל בעיות מתח או משו .. אלא פשוט הפסיק לעבוד).

אז אני מעדיף לא לקחת סיכונים, וללכת על לוח אם של Asus מש מוביל לשאלה - איזה לוח הכי "מקביל" מבחינת ביצועים אל הלוח הזה של ג'יגהבייט ?

בנוסף, במפרט מזיגזאג אני לא צריך כרטיס מסך, כי כרטיסי ה8800 שיש בזיגזאג הם מיצרנים מחורבנים, ואני אסתדר כבר על הXFX ממקום אחר.

אז רק חסר לי לוח אם בגבול ה700-800 שקל, לא יותר ורצוי אפילו פחות.

אז על השילוש של מעבד-זיכרון-לוח אם, וכונן קשיח אני אקנה מזיגזאג, ואת המארז-ספק-כרטיס מסך אני אקח לצערי ממקום אחר.

פורסם

לא אומר לך מאיפה לקנות אבל משלוח הוא חינם במקרה שלך (מעל 5K) ויש להם מעבדה בת"א..ככה שאם משהו יקרה אתה לא צריך ליסוע אפילו ק"מ אחד רחוק יותר מת"א ככה שאני לא מבין מה הבעיה

פורסם

עם ASUS אתה לא יכול לטעות.

ASUS P5K הוא לוח טוב ועולה בדיוק בטווח המחיר שציינת.

פורסם

קח את המפרט הזה הוא עדיף, מTMS:

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1

קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 1

ספקי כוח Compucase HEC ZEPHYR 750W 4x12V Retail Black ¤ 663 1

קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1

זיכרונות Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K ¤ 525 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1

כרטיסי מסך Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤ 1457 1

צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤ 191 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6052

תהנה :xyxthumbs:

ולXtrac שממש לא סובל את הספק שבחרתי או אותי :smile1:, כן, אפשר לקחת במקומו ספק כמו ליברטי 500, למה לא קורסאיר? מפני שחייב להיות חיבור 8 פין.

כמובן אם תמצא ספק טוב יותר עם חיבור 8 פין שיספק אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס המסך הזה, אתה מוכן לעזור לנו.

אני עדיין נשאר על הספק הזה שיכול להחזיק CROSSFIR של 2900XT וSLI של 8800ULTRA באוברקלוק, גם יש לו את כל החיבורים העדכניים ;)

פורסם

אור עדיין לא שונא אותך ולא את הספק אבל אני לא יכול לתת שיקנו ספק שהוא ממש לא מוכח - לא במחיר הזה.

HX 520 נהדר פה.

שורה תחתונה? היתי לוקח את המפרט ההתחלתי שלו,אם ירידה לזכרונות 800MHZ פשוטים של Corsair וחוסך את ה-200 ש"ח הללו.

2900PRO הגיעו בודדים וכנראה נמכרו - והוא עדיין לא הוכח לגמרי,היתי מחכה עם זה.

פורסם

אור עדיין לא שונא אותך ולא את הספק אבל אני לא יכול לתת שיקנו ספק שהוא ממש לא מוכח - לא במחיר הזה.

HX 520 נהדר פה.

אוקיי, דבר ראשון אני שמח לשמוע שאתה סובל אותי ואת הספק :smile1:,

דבר שני אתה מזכיר לי את השבט של הזקנים האלו שלא מוכנים לקבל משהו חדש שלא הוכח והם יחפשו את ההוכחה עד קץ יומם שבמילא הדבר שהם נגדם יותר טוב.

דבר שלישי, מה זאת אומרת עדיין? :errrr:

שורה תחתונה? היתי לוקח את המפרט ההתחלתי שלו,אם ירידה לזכרונות 800MHZ פשוטים של Corsair וחוסך את ה-200 ש"ח הללו.

2900PRO הגיעו בודדים וכנראה נמכרו - והוא עדיין לא הוכח לגמרי,היתי מחכה עם זה.

אבל לפי מה שהבנתי מתוכנן אוברקלוק, וזיכרונות בלי גוף קירור לא נראים טוב בחלון המארז ומתחממים מהר מאד :-X, לכן עדיף לקחת לפחות את הזיכרונות ששמתי :xyxthumbs:

ו2900PRO לא שונה בכלום מהXT חוץ מהתדריי ליבה, שממילא אתה עושה להם אוברקלוק ומחזיר אותו לXT, וXT יותר טוב מ8800GTS 320MB וגם יותר זיכרון.

אז למה לא? זה פשוט 2900XT V.S 8800GTS 320MB, כמובן שה2900XT מנצח, לכן ה2900PRO כן הוכיח את עצמו.

פורסם

אור לא לוקחים ספק ב-650 ש"ח כשאין עליו ביקורות רציניות. בנוסף,מה לעשות..המחיר לא ממש מתאים לכמות ה-W הכוללת של ספקים איכותיים אחרים.

HX 620 עולה 900-1000 ש"ח להזכירך. וחבל להסתכן פה.

הזכרונות יספיקו לאובקלוק ולא צריכים כאלו עם גוף קירור. 450 ש"ח על זכרונות - הוא לא צריך להיות יותר מזה.

לגבי הכ.מסך אם יש 2900 במלאי סבבה..אם אין 8800GTS יהיה מספיק טוב

פורסם
  • מחבר

קח את המפרט הזה הוא עדיף' date=' מTMS:

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 599 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 400 1

קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 267 1

ספקי כוח Compucase HEC ZEPHYR 750W 4x12V Retail Black ₪ 663 1

קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ₪ 49 1

זיכרונות Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K ₪ 525 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 441 1

כרטיסי מסך Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ₪ 1457 1

צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ₪ 191 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ₪ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ₪ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ₪ 6052

תהנה :xyxthumbs:

[/quote']

תודה רבה על המפרט ידידי, אבל כאמור - אני לא רוצה לוח של ג'יגהבייט, מה לעשות שניסיון רע לאורך זמן ועם מוצרים שונים של אותו היצרן מטביע אות קין עליו מבחינתי, והלוח מעפן לאוברקלוק לעומת הDS3 הרגיל שמגיע עם קירור קצת יותר מאסיבי.

את כל הכוח שיש בספק הזה אני ממש לא צריך, מה שגם זאתי לא החברה הראשונה שעולה לי בראש מתי שאני חושב על ספק כוח איכותי.

והכרטיס ? נו באמת ... ה8800GTS 320mb לוקח את ה2900Pro ברגע שמפעילים פילטרים, AMD-ATI בעצמם הודו שיש בעיה רצינית לגבי הכרטיס הזה והם מחפשים דרכים לפתור אותה, מה שגם הקירור שעל הכרטיס הזה פלוס הTuniq יעשה רעש של נמל תעופה אצלי בחדר, וזה לא שאני חסיד של מחשבים שקטים או משו, על הזין עם זה. אבל וואלה אחי ... יש גבול.

לגבי הכרטיס אני ממש לא מוכן להתפשר, היה לי ניסיון מצויין עם XFX ואני מתכוון להישאר איתם.

אור לא לוקחים ספק ב-650 ש"ח כשאין עליו ביקורות רציניות. בנוסף,מה לעשות..המחיר לא ממש מתאים לכמות ה-W הכוללת של ספקים איכותיים אחרים.

HX 620 עולה 900-1000 ש"ח להזכירך. וחבל להסתכן פה.

הזכרונות יספיקו לאובקלוק ולא צריכים כאלו עם גוף קירור. 450 ש"ח על זכרונות - הוא לא צריך להיות יותר מזה.

לגבי הכ.מסך אם יש 2900 במלאי סבבה..אם אין 8800GTS יהיה מספיק טוב

650 שקל זה הרבה להוציא על זכרונות עם יכולות אוברקלוק טובות ? באמת ?

עכשיו אולי לא ציינתי את זה, ואני מנחש שלא ... אבל המחשב כן נועד לאוברקלוק, ואני כן צריך לוח שהוא אוברקלוקר טוב.

יש את הCommando שזה בן בן זונה של לוח, אבל עולה סביבות ה1200 שזה קצת הרבה בשבילי להוציא על לוח, ואני מעדיף משהו שנותן אוברלוק-ביצועים מצויינים בגבול ה700-800

פורסם

אבל הזכרונות ב-450 ש"ח של Corsair לא יגיבילו אותך עם המעבד הזה..אז למה סתם להתעקש ולהוציא עוד 200 ש"ח?

וכנ"ל לגבי הלוח שעולה כ-600 ש"ח.

השורה התחתונה? באמת שחבל לבזבז את הכסף על הדברים האלה

פורסם
  • מחבר

זאת בכלל לא התעקשות להוציא יותר כסף על הזכרונות, או על הכרטיס מסך או על כל רכיב אחר ...

אלא לדעתי הכוונה שלי לגבי המחשב הזה לא הובנה כראוי.

אני לא מחפש לקנות מחשב שיהיה "סבבה" לעכשיו, כלומר לעוד שנה שנתיים, ואז הוא יפסיק לסחוב לאט לאט ואני אתקע עם יכולות אוברקלוק מוגבלות ... ע"ע מה שקורה אצלי כרגע - AMD 2500+ Mobile, Abit NF7-SL 2.0, 1.5GB DDR400 וכרטיס GeForce 6600GT של Leadtek וקירור של PrimeCooler.

באוברקלוק שיסחוב דברים כמו Bioshock על הגדרות קצת מעל לMedium, המערכת הזאת מתה (או נהיית בלתי יציבה בעליל) יותר מהר מערבי עם קלאץ' במחסום מלא במגבניקים .. האמת שהכרטיס מחזיק קצת יותר ממה שציפיתי ממנו, כנראה בגלל שאין לו קירור Stock.

אז אני רוצה מחשב שיהיה בן זונה של דבר לשנתיים הבאות (או משהו בסגנון, אני יודע שיש את המושג "אתה קונה היום את המחשב של אתמול") ואז, ברגע שהוא יפסיק לסחוב אני אביא בו אוברקלוק רציני ויציב .. מה שבעצם אומר זכרונות מספיק חזקים, לוח אם עם מספיק מייצבי מתח, קירור ויכולות לכך ובכלל - קירור חזק למעבד.

זאת לא חוכמה להוציא מחשב שמגרד את ה5 אלף ושיביא בראש, אבל אני מעדיף לשים אלפייה וקצת יותר בשביל שימשיך להביא בראש גם בעתיד הקצת רחוק.

אז, אפשר לקבל המלצה על לוח אם למערכת בסביבות ה700-800 שבנוסף לכך שהוא איכותי (ולא, אל תביאו לי Gigabyte בבקשה, כי הם לא איכות) אז הוא גם אוברקלוקר חזק.

כמובן, אם יש המלצות לשיפור לגבי רכיבים אחרים, אז by all means ... היוזמה מבורכת.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אני נאלץ להקפיץ את הנושא כי לא קיבלתי תשובה לגבי הלוח ...

עשו ג'סטה לאח שלכם .. !

פורסם

קח IP35 של אביט

פורסם
  • מחבר

דבר איתי בדגמים של Asus

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.