עבור לתוכן

המחשב התחיל פתאום לקרטע פירוט בפנים.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו)

(הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק).

אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם.

ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה.

לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח.

האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס?

האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד).

בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום!

אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות מתחכמות אם אין לכם תגובה מועילה תחסכו אותה ממני תודה מראש

URICH.

פורסם

1. אם איזה אנטי וירוס בדקת? והאם הוא מעודכן?

2. אם איזה AntiSpyware בדקת?

3. ב Task Manager כמה אחוז המעבד עומד?

פורסם
  • מחבר

Kaspersky 7 מעודכן.

spybot s&d מעודכן.

אבל וואלה טוב שבדקתי את העומס יש שם ספייקים שאני סימנתי שבהם המחשב קירטע בלי שהרצתי שום תהליך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תסתכל בלשונית processes איזה ישומים לוקחים לך את אחוזי הCPU הכי גבוהים בזמן הקירטוע.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהוא לא מציג כלום- בגלל שהוא מקרטע התהליכים מציגים את העומס האחרון עליהם ואז מציגים 00 על כולם עד שזה חוזר לתצוגה רגילה.

אני מתחיל לחשוד שזה קשור בסאונד כי זה קורה בעיקר כשאני שומע מוזיקה או שם סרט אבל הוא יכול גם לקרטע בלי סאונד בכלל- בשימוש רגיל- גם לא סואנד מבאנרים וכו'.1

פורסם

אז קודם כול תסיר את הדריבר של הכרטיס קול שלך, ואז תנסה התקנה מחדש ואם יש דריבר יותר מעודכן.

דבר שני בזמן הצפייה ב Processes אתה יכול לשחק עם מהירות הריענון ע"י View>Update Speed.

כדי לעקוב אחרי התהליכים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לנעול את הנושא בסוף המחשב פורמט והותקן וינדווס מחדש מה שלא עזר לבעייה ואז אחי החליט לפרמט שוב הפעם פרמוט איטי ולא המהיר מה שפתר את הבעייה לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים