פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים שמעו, יש לי מחשב הוא כבר ישן...ביום אחד שיחקתי gta הכל היה בסדר..פתאום המחשב נתקע, עשיתי ריסטרט מהכפתור, ומאז כל פםע כשאני נכנס לוינדוס זה מלא אבל מלא זה טוען וכל פעם המחשב כאילו נתקע לשנייה וחוזר נתקע וחוזר אני לא יכול לשחק במישחק בגלל שזה כל שנייה נתקע ולפני זה הוא עבד נפלא...אתם יודעים אולי מה העיה ואיך אפשר לתקן אותה?תודה!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים למה ישר לפרמט? זה לא פתרון.איזה תהליכים או תוכנות רצות לך ברקע? ואיזו מערכת הפעלה זו?
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים תסנה ליבדוק את ההרדיסק תעמוד לייד המארז ותקשיב אים ההרדיסק עושה תיקתוקים או רעש של כאילו או ניכבה וחוזר לעבוד אים אתה כן שומע את התיקתוקים תעשה בדיקות להרדיסק אים תכנה ותיראה אים יש שגיאות או משהו אים כן כניראה ההרדיסק גוסס תיבדוק ותחזיר תשובה
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מחבר כן יש טקטוקים...איך אני בודק כל מיני שגיאות?!ד"א זה מערכת הפעלה Windows xp sp2 ותהליכים רגילים בהפעלה של הוינדוס רק אנטי וירוס ותוכנת צילום :\
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים איזה דיסק קשיח יש ברשותך? לכל חברה יש תוכנת דיאגנוסטיקה משלה כדאי מאוד שתבדוק בעזרתה ותראה האם הדיסק קשיח תקין, כי תיקתוקים מכייון הדיסק הקשיח לא מעידים על תקינותו המכנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.