עבור לתוכן

המחשב נתקע כל כמה שניות

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו.

ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות.

בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק.

אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל !

מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ?

אודה לכם על פיתרון.

פורסם

תבדוק אם ב SAFE MODE יש אותם בעיות

תריץ סריקה ארוכה עם MEMTEST (הסבר מפורט נמצא בסטיקי FAQ).

פורסם

שלום...

יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו.

ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות.

בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק.

אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל !

מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ?

אודה לכם על פיתרון.

תריץ בדיקה לדיסק הקשיח שלך, יכול להיות שהוא גוסס, לכל יצרן יש תוכנת דיאגנוסטיקה משלו.

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי על הכונן הקשיח שלי כונן C ששם מותקן כל הווינדוס מאפיינים ואז כלים ושם עשיתי בדיקת שגיאות וזה עשה לי בדיקה כזאת ותיקן את הקבצים הפגומים והמחשב באמת הסתדר לי לכמה שעות אבל עכשיו עוד פעם זה מתחיל להתקע....מה לעשות??

פורסם

איזה הרדיסק זה (של איזה חברה) והאם הרצת את הבדיקה ש-Wh1t3 הציע לך?

פורסם

כניראה ההרדיסק שלך גוסס כי גם לי הייתה אותה בעייה אים ההרדיסק הקודם שלי wd80gb היו לי את אותם רעשים ויום אחד הוא פשוט הפסיק ביכלל לעבודד אבל בכל זאת תנסה ליבדוק את החיבורים של ההרדיסק תנסה לנתק אותו ולחבר בחזרה או להחילף כבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים