פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים הלכתי לחנות והמליצו לי על SanDisk 4GB Cruzerמה אתם אומרים עליו האם הוא אמין?ומה זה התוכנה הזאת שיש לו U3?ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת הטיטניום?ואם שווה להוסיף כסף ולקנות את הטיטניום?ואיפה אפשר להזמין אותו במחיר הכי נמוך?תודה לעוזרים!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים הוא אחלהו SANDISK נותנת אחריות לכל החייםהוא מרגיש קליל קצת ושברירי אבל הוא לא , לפחות עד עכשיוהוא יחסית מאוד מהירה U3אם לטעמך אז הוא מאוד שימושיהטיטניום לא משנה כלום חוץ מהפלסטיקה הכי זול תמצא ב EBAY , שילמתי 160 כולל המשלוח
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים הלכתי לחנות והמליצו לי על SanDisk 4GB Cruzerמה אתם אומרים עליו האם הוא אמין? כןומה זה התוכנה הזאת שיש לו U3? מערכת להפעלת ישומיים מיוחדים ישירות מהDOKומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת הטיטניום? טיטניום יותר מהיר וגם מתכתי לעומת הרגיל שהוא פלסטיקואם שווה להוסיף כסף ולקנות את הטיטניום? לדעתי כןואיפה אפשר להזמין אותו במחיר הכי נמוך? תודה לעוזרים!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אני לא חושב שהוא יותר מהיר אני לעומת זאת לא צריך לחשוב... זאת עובדהhttp://u3.sandisk.com/CompareU3_drives.htmlCruzer Micro - read 10m/s write 5m/sCruzer Titanium - read 15m/s write 9m/s
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים גם אני לא חושב,אני בטוח שהוא יותר מהיר.גם לדעתי שווה להשקיע בטיטניום.רק תקח בחשבון שהוא שוקל יותר.אם אתה רוצה ממש מהיר אז יש לך את הדגם החדש CONTOUR ב302.עריכה:אני רואה שיעקוב הקדים אותי.קבל ח"ח.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר אוקיי תודה!נראה לי שאני יסתפק בטיטניום!אבל תהיה לי בעיה להזמין אותו מחו"לנראה לי שאני יזמין את זה מפנדה
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים CONTOUR הוא טוב ומהיר מאוד אבל יקרואני גם לא אוהב את העיצוב שלואני אוהב את הCruzer העיצוב שלו מאוד נוחאני אישית משתמש בCruzer Micro 1GB שקניתי מזמן כשהמחירים עוד היו גבוהים, עלה לי 140 ש"ח אבל אני מרוצה עד היום
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הייתי הולך על הCONTOUR אבל אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי אני גם ככה לא יעשה בו שימוש יום יומי!אני צריך אותו בעיקר להעביר התקנות וקבצים למחשבים שאני מפרמט
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הוא באמת מהיר מאוד פחות או יותר כמו הCONTOUR!אבל אני לא מתכוון להשקיע עוד כסף בשביל המהירות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.