פורסם 2002 בינואר 2023 שנים אני לא מבין מה מצחיק בזה שלבנות (נשים) יש מחזור? וסת...זאת פעולה שנימשכת כמה ימים,והיא פעם בחודש...אז דיי ליצחוק מיזה,אני לא חושב שזה נעים לבנות שצוחקים על זה.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים שישמרו נידה וטהרת המישפחת !!! 14 ימים כהלכה !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אחי לך לחנות שאל עם יש להם חוש הומור למכירה?תקנה 3 צנצנות אחת לי שתיים לך....
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים נראה לי הוא היה עסוק בלחפש 40 טמפונים בפח האשפה כשאלוהים חילק את חוש ההומור לבני האדם.גועל נפש.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים איכס... אני ממש שונא שיש את זה לבנות... זה לא יעיל בכלל! :bash: :bash: וזה גם מפריע לי לעניינים פעם בחודש! :AR15: צריך למצוא דרך להפסיק את זה!!!!!!!!!!! אני מכריז מלחמה!!! הרי סטיקרים: "די למחזור", "מחזור זה מגעיל - אחי", "מחזור?! לא בבית סיפרנו", "חבל על כל טיפה" אתם מוזמנים להציע דרכים לשיפור המצב!!!!!!!!
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים איכס... אני ממש שונא שיש את זה לבנות... זה לא יעיל בכלל! :bash: :bash: וזה גם מפריע לי לעניינים פעם בחודש! :AR15: צריך למצוא דרך להפסיק את זה!!!!!!!!!!! אני מכריז מלחמה!!! הרי סטיקרים: "די למחזור", "מחזור זה מגעיל - אחי", "מחזור?! לא בבית סיפרנו", "חבל על כל טיפה" אתם מוזמנים להציע דרכים לשיפור המצב!!!!!!!! כמה פעמים אמרתי לך?! הכדורים הוורודים(!), לא הירקרקים הזוהרים האלה!
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים כמה פעמים אמרתי לך?! הכדורים הוורודים(!), לא הירקרקים הזוהרים האלה!היי זה לא פייר, גנבת לי את המשפט שלי...לא יפה!השליכוהו לבור!
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים שמעו עוד שתי בדיחות: 1. למה הערבים לא מפילים את מגדלי עריאלי? כי בכל מקרה בסוף הם יבנו אותם מחדש 2. מה זה ארוך, שחור, אמריקאי, ונראה טוב בפה של ערבי? M16 :AR15:
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים שישמרו נידה וטהרת המישפחת !!! 14 ימים כהלכה !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל באותה מידה חולני משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.