עבור לתוכן

בעייה בכרטיס מסך 7900GT

Featured Replies

פורסם

הדרייבר של כרטיס המסך עולה רק בחלונות, אם הוא מראה ארטיפקטים אפילו בביוס, חוששני שהוא תקול.

• תגובות 44
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הדרייבר של כרטיס המסך עולה רק בחלונות, אם הוא מראה ארטיפקטים אפילו בביוס, חוששני שהוא תקול.

ועכשיו נשאלת השאלה, מה עושים עם כרטיס מסך יקר ואיכותי בין 14 חודשים ש... איך להגיד את זה באופן מקצועי... התחרפן?

פורסם

• קניתי את הכרטיס ב K.S.P' date=' והם נותנים שנה אחריות. יש לי אפשרות אחרת?
    [*']אני רואה את אותה תופעה גם בsafe mode, ואפילו בBIOS (רק שזה בtext mode, אז במקום פיקסלים אקראיים זה תווים אקראיים, מאוד אומנותי) מה שאומר כמעט בוודאות שזאת לא בעיית תוכנה כלשהי.
  • יש בdriver של nvidia אפשרות למעקב אחר טמפרטורה, באיזה תת-תפריט שם איפהשהו.

קודם כל, מקווה שלמדת לקח :) .. ממש מקומם שהם נותנים רק שנה אחריות במקום ה3 שהיצרן והיבואן הרשמי נותן...לדעתי תן להם בראש!.

דבר שני - הכרטיס שלך הלך אם יש לך ארטיפקטים בBOOT ובביוס, מצטער. אתה בטוח שהקרור יושב כמו שצריך? (למרות הטמפרטורה הנמוכה).

ועכשיו נשאלת השאלה' date=' מה עושים עם כרטיס מסך יקר ואיכותי בין 14 חודשים ש... איך להגיד את זה באופן מקצועי... התחרפן?

[/quote']

Shit happens man.. :nixweiss:

תגיד, החיבור מתח לכרטיס מחובר?

איזה ספק כוח יש לך?

פורסם
  • מחבר
אתה בטוח שהקרור יושב כמו שצריך? (למרות הטמפרטורה הנמוכה).

זה לא נושא של קירור. גם אם אני משאיר את המחשב כבוי כל הלילה ומדליק בבוקר, אני רואה כבר בהתחלה את הארטיפקטים האלה.

תגיד, החיבור מתח לכרטיס מחובר?

איזה ספק כוח יש לך?

ה6pin מחובר. לגבי ספק כוח - התקלת אותי. משהו של Zumax. כזה: http://www.xpcgear.com/zu400wzumax.html

פורסם

גם לי יש את הכרטיס מסך הזה, גם לי הוא עושה בעיות עם פיקסלים בצבעים שלא תואמים את מה שהמסך צריך להראות וגם הרבה משחקים נתקעים לאחר 5 דקות שאני משחק בהם והמחשב עושה הפעלה מחדש.

אם תעשה חיפוש תראה שלעוד מישהו יש את אותה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה (נקנה ב-KSP, בדיוק כמוני) והחליפו לו את הכרטיס לאותו אחד אבל של חברה אחרת שעדיין עשה בעיות ושוב החליפו לו את הכרטיס לחברה נוספת וגם אז התחילו הבעיות.

אין לי מושג מה לעשות, החלפה לא תעזור, צריך כרטיס אחר.

פורסם

קודם כול תברר עם KSP שבאמת לכרטיס מסך שלך יש רק שנה אחריות!!!

חוששני שאם הכרטיס מראה לך סימני ארטיפקטים אז הכרטיס ככול הנראה תקול

אחת הבעיות הנפוצות הם: מתח גבוה לליבה או לזיכרונות / Overclock אשר גורמים להתחממות יתר.

לא נעשה שום עידכון ביוס או שינוי מתח לכרטיס נכון?

פורסם

די ג'נרי...

אני רואה שאין לו חיבור 6PIN אז אתה משתמש במתאם של 2 מולקס ל6PIN נכון?

תנסה לנתק את כל ההתקנים המחוברים (דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים) ותחבר רק את הכ. מסך נקי משתי מסילות שונות של מתח.

אם זה לא עוזר תנסה ספק אחר...אם גם זה לא עוזר "...לוקח פח נפט ושורף הבנק פינטו..."

פורסם

האמת היא ששמעתי על עוד כמה אנשים עם בעיות בדיוק במעבד הגראפי הזה - 7900GT, יכול להיות שהבעיה היא NVIDIA...

פורסם

אני קניתי אחד בחול לחבר (של EVGA) והוא עובד בלי שום בעיה מאוגוסט 2006.

פורסם

כן טוב, לא כולם תקולים, אבל זה כבר האדם השלישי שאני שומע עליו עם בעיה בכרטיס המסך הזה, מחברות שונות.

פורסם

אני משתמש באחד של MSI,

ואין כל כך הרבה בעיות חוץ מטמפרטורות מוגזמות לטעמי.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי בהתחלה כרטיס של EVGA, שעבד בערך חודשיים ואז התחילו הבעיות. החליפו לי אותו לכרטיס של ASUS, שעבד בסדר גמור בלי אף תקלה שנה עד שהתקנתי Vista (לא יודע אם יש קשר, כנראה שלא). חוץ מזה, יש לו חיבור 6PIN סטנדרטי, ואם הוא לא מקבל מספיק מתח אז הוא מודיע על זה.

שלחתי גם מייל לNVIDIA, ואני אבדוק עם KSP לגבי אחריות מחר.

בכל אופן, למרות כל ההצעות נראה לי שאני צריך להתחיל לחפש כרטיס חדש. הפעם בטח שלא בKSP, ובטח שלא כרטיס כזה יקר.

פורסם

כל הכרטיסים שיש היום בשוק, אני מדבר על הכרטיסים החזקים עולים בערך אותו מחיר כמו שקנית את ה 790GT

פורסם

החברה של הכרטיס שלי היא Galaxy - תקול.

פורסם

בהקשר למה ההודעה שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים