פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים וואו. איזה סרט.. תחליף ערוץ.אני מרחם על מי שאומר שHALO זה המשחק FPS הכי טוב שעשו לBOX. אם הוא הכי טוב אז.. :-X המשחק הזה פשוט עלוב, ובעיקר בהשוואה למשחקי FPS לPC.נראה לי שבדיוק פה קבור הכלב. HALO הוא ככל הנראה ה FPS הראשון הבאמת ראוי שנוצר ל XBOX, או לצורך העניין לכל אחת מ 3 הקונסולות של אותו הדור. אני חושב שזו הסיבה האמיתית לפופולאריות ההיסטרית שלו, ולא זכור לי שגרסת ה PC שלו יצרה כ"כ הרבה הדים. (מה לעשות, פלטפורמת ה PC יצרה את הגדולים ביותר, ו HALO לא נמנה עליהם. כבודו במקומו מונח - כל עוד הוא ל XBOX)
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים תראה דובי על טעם וריח אין להתווכח....או שנפלת להייפ או שבאמת נהנית מהמשחקאני שיחקתי בhalo 1 ונהנתי, אבל גם בתקופה ההיא היו משחקי FPS לדעתי יותר טובים.....אני אישית לא מת על כל הFPSים העתידניים האלהלהזכירך באמת לפני halo 1 לא היה הרבה משחקי FPS טובים לקונסולותhalo 1 התגלה להרבה אמריקאים אהבלים כFPS מהנה כנראה....זה מה שהצית את הייפ ומסע הפרסום הענק סביב halo 2 ו3.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים להזכירך באמת לפני halo 1 לא היה הרבה משחקי FPS טובים לקונסולותבאמת? אז למה 007גולדנאי וPD נחשבו מצוינים לזמנם בN64 גולדני יצא הרבה לפני HL הראשון והיה אחד מהמשחקים הראשונים שנתן לעשות משימות ולא רק לפוצץ אויבים ולפתוח דלתות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.