עבור לתוכן

halo 2 משחק גרוע

Featured Replies

פורסם

היי

היום התקנתי את המשחק HALO2 ונוחכתי לדעת שהמשחק הזה גרוע ביותר, הגרפיקה שלו שואפת לאפס, ועוד לחשוב

שהמשחק הזה מיועד רק לויסטה.

כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר:

zs708.jpg

97jpms.jpg

בקיצור משחק לא מומלץ בכלל!!!

פורסם

כן משחק לא משהו..

אבל אני משחק בו ב XP..(גירסה פרוצה)

פורסם

פותח הת'רד - שנה את התמונות ללינקים, גודל התמונות הורס את הדף.

וכן, המשחק גרוע, בזמנו בXBOX הוא היה להיט, בזמנו, יותר מדי זמן לקח להם להכין פורט למשחק,

בינתיים עולם המשחקים התקדם והגיעו המון משחקים יותר טובים ולכן זה נראה גרוע.

פורסם

פותח הת'רד - שנה את התמונות ללינקים, גודל התמונות הורס את הדף.

וכן, המשחק גרוע

what he said.

פורסם

כן ראסמי, ביזבוז כסף רציני

משחק גרוע לווינדוס גרוע

פורסם

לא שיחקתי עליו בPC, אבל צטערת המשחק לא יכול להיות גרוע, הגראפיקה איומה כן. אבל המשחקיות מעולה, זה עדיין HALO, שיחקתי ב2 על ה360 שלי עם הרבה יותר באגים ממה שיש לPC ונהנתי מכל רגע.

פורסם

מה לעשות פאן בויס נישאר פאנבויס

אני שיחקתי בהילו 1 ולא ראיתי משחקיות כיפית במיוחד

HL2 הרבה יותר טוב גם במשחקיות

פורסם

מה לעשות פאן בויס נישאר פאנבויס

אני שיחקתי בהילו 1 ולא ראיתי משחקיות כיפית במיוחד

HL2 הרבה יותר טוב גם במשחקיות

קרירין כאשר בן אדם 1 לא מסכים איתך יש בינכם חילוקי דעות.

כאשר 10 אנשים לא מסכימים איתך את במיעוט.

כאשר 100 אנשים לא מסכימים איתך אתה אידיוט.

אז נחש מה קורה כאשר כל מי שאוהב את HALO1(עזוב 2 עכשיו) וקורא לו אחד הFPSים הטובים ביותר בכל הזמנים שיצאו על פלטפורמה כלשהי(כמו כל אתרי הביקורות) לא מסכימים איתך? ושלא נדבר על מיליוני שחקני HALO2/3....

פורסם

דובי,מספרים לא אומרים דבר.

מיליוני אמריקאים קנו את HALO כי זה היה אופנתי

מיליוני אמריקאים קונים מאותה סיבה IPOD ועכשיו תגיד לי שהוא הנגן הכי טוב בעולם...

אז כשאופנה מכתיבה לפעמים לקהל יעד מסויים לקנות מוצר הלקוח יצעד בתור בעיניים עצומות

ויבין שהוא חלק מהעדר ורק בשביל לספר לחברים שהוא מחזיק עותק של HALO

שהוא IN

אז האלו שיחקתי ולא אשקר-נהנתי .

אבל עם כל הכבוד לו הוא לא נכנס אצלי לפנטיאון של משחקי הFPS הטובים בכל הזמנים .

פורסם

כל אחד מההילו קיבל תקציב פירסום ענקי

חלק אומרים ש30 מיליון דולאר הלכו רק לפרסם את הילו 3

בנוסף מיקרוסופט שלחו ערכות הילו 3 לאתרים מובילים

שכללו קונסולה משחק ועוד

אחד יתעצבן וא5מר שזה כמו שוחד

בפועל הילו עזר למיקרוסופט בעיקר בארצות הברית ואנגליה

באיזורים אחרים מאריו אם תקצבים נמוכים בהרבה הרבה יותר מוכר וזה בלי להזכיר את פוקימון

אנשים יורדים על היפ של סדרות נינטנדו שבפועל תקציבי הפירסום נמוכים בהרבה

אנשים לא רואים אדם מחופש למאריו מסתובב בעולם לפני השקה של משחק מאריו

אבל כן רואים את מאסטר ציפ

ולצערי הרבה מבקרים נופלים בהיפ

פורסם

מיליוני אמריקאים קונים מאותה סיבה IPOD ועכשיו תגיד לי שהוא הנגן הכי טוב בעולם...

אז כשאופנה מכתיבה לפעמים לקהל יעד מסויים לקנות מוצר הלקוח יצעד בתור בעיניים עצומות

שהוא IN

מסכים עם כל מילה :yelclap:.

פורסם

שיחקתי ב HALO1 ל PC וגם אותו לא ממש אהבתי. הוא מגניב קצת אבל הוא לא מעניין אותי כמו שכולם מתלהבים ממנו.

אני חושב שאנשים עם קונסולות לא מבינים איזה דברים הם מפסידים במחשב.

יש לי חבר שהיה מתלהב מהגרפיקה של RESIDENT EVIL 4 ל PS2 ...

יום אחד הוא קנה מחשב. אמרתי נפנק אותו קצת נשים לו משחקים. שמתי לו בין השאר את HL2.... :)

יום אחרי זה הוא חוזר בשוק ואומר לי שהוא לא ראה דבר כזה בחיים שלו...

FPS צריך לשחק במחשב נקודה. אלא אם כן יש לך מכשיר עם מציאות ווירטואלית :lol:

פורסם

שהוא IN

אז בעצם כל דבר פופולארי הוא רע מיסודו? סרטים טובים, ספרים טובים, מוזיקה טובה, משחקי מחשב טובים...

אותו הדבר אפשר להגיד על FF או על כל סדרה פופולארית אחרת, WOW מכר 10 מיליון עותקים בגלל שאמריקאים טיפשים חושבים שזה משחק טוב.

ברור ברור, המשחק הראשון היה משחק השקה, ללא פרסום מטורף(שום דבר שמתקרב לHALO3 כמובן) ללא מולטי מי יודע מה(מעבר לconsole link לא היה אז לייב) לא הציג את הגראפיקה הטובה ביותר שהיה בXBOX, אבל מה שהוא כן הציג זה את הFPS הכי חדשני של אותה תקופה(2001).

חיים מתחדשים, נשקים מציאותיים ומעולים, כלי רכב, משחקיות מרהיבה שכללה נופים גדולים cut scene טובים, ואיזון מושלם.

ללא יותר מידי Hype ללא פרסום, ללא שום דבר HALO1 קיבל ביקורות מהוללות וזכה בלא מעט פרסי משחק השנה.

המשחק הזה הוא הדבר היחידי שהחזיק את הXBOX הראשון בחיים עד יציאת HALO2, ומשחקים כמו DOA, KUF, SC ואחרים.

HALO2 שבר כל השיאים בנוגע למכירות של מוצר בידורי כלשהו ב24 שעות. HALO3 עשה אפילו עוד יותר, אז כן איתם כבר כולם ידעו מה זה HALO, זה היה שיק וIN אבל מסיבות מוצדקות. הסדרה הזאתי פשוט טובה נקודה, מציגה משחק SP בין הטובים שעולם הFPS רעה מימיו, וMulti שמושך אליו מאות אלפי שחקנים כל יום.

אז צטערת מספרים כן מדברים, אפקט העדר לא קורא ללא סיבות מוצדקות בד"כ והHalo Effect הוא יותר ממוצדק. זה שיש אנשים שהדבר היחידי שמעניין אותם זה גראפיקה ודם, לא עלילה, לא שום דבר מעבר לבסיס אז כן הם לא יאהבו את המשחק הזה, שאר האנשים שלא אוהבים את המשחק הזה פשוט אוהבים לשחק אותה sophisticated כמו שאומרים ודווקא לא ללכת אחרי כולם. ללא שום הצדקה מעבר לזה שהם גם בטח לובשים איפור שחור ומתחברים אל הרגשות שלהם על איזה ספסל בפלורנטין.

פורסם

שאר האנשים שלא אוהבים את המשחק הזה פשוט אוהבים לשחק אותה sophisticated כמו שאומרים ודווקא לא ללכת אחרי כולם. ללא שום הצדקה מעבר לזה שהם גם בטח לובשים איפור שחור ומתחברים אל הרגשות שלהם על איזה ספסל בפלורנטין.

וואו. איזה סרט.. תחליף ערוץ.

אני מרחם על מי שאומר שHALO זה המשחק FPS הכי טוב שעשו לBOX. אם הוא הכי טוב אז.. :-X

המשחק הזה פשוט עלוב, ובעיקר בהשוואה למשחקי FPS לPC.

פורסם

העלילה היא לא החלק החזק של HALO, לא חסר שוטרים עם עלילה טובה יותר.

אם כי חייבים להודות שהיא מעל לממוצע.

החיסרון של HALO לדעתי, הוא השלביים המחזוריים בשטחים הסגורים, אי אפשר לדעת איפה היית קודם ומה ההבדל בין קומה לקומה.

ובכלל עיצוב השלבים יכל להיות טוב בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים