עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם המסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 ומסך "17 של חברת AOC. לפני שבועיים בערך עבדתי עם המחשב ופתאום המסך נכבה ונדלק עצמאית. מאז משהו בתצוגה לא היה נראה לי טוב ועכשיו אני חושב שחלק מהמסך פשוט מתוח יותר. כל האזור השמאלי - בערך הטור השמאלי ביותר של האייקונים נמתח ונהיה יותר רחב. כשאני גורר אייקון מהטור השמאלי לטור מימין לו, הוא נהיה יותר מכווץ כפי שהוא אמור להיות.

מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת?

אני מחפש תוכנה שבודקת מסכים או כרטיסי מסך כדי למצוא מה שורש הבעיה.

תודה מראש וחג שמח,

אסף

פורסם

יכול להיות שהמסך נדפק בצורה כלשהי...נסה לשחק בהגדרות של המסך...

בדרייברים "החדשים" של NVIDIA...יש לך אשף שבוחן את התצוגה וכו..אבל זה לא מה שיעזור לך..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה טאוטאו

ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך ולא הצלחתי לחקן את זה.

לא ציינתי קודם אבל אחרי שהמסך נדלק כל ההגדרות שלי לגודל המסך והמיקום שלו חזרו לברירת המחדל. אז שיחקתי עם זה עד שהגעתי למה שרציתי, אבל רק עכשיו הבנתי מה עדיין לא היה בסדר במסך.

אני אשמח אם יש מישהו שקרה לו דבר דומה והוא יכול להגיד בוודאות שזאת לא בעיה בכרטיס מסך אלא במסך עצמו.

אסף

פורסם

לא הבנתי, הבעייה תוקנה או לא?

ואם היא לא אתה יכול לעלות צילום של המסך כדי לראות במה מדובר?

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא תוקנה.

צירפתי תמונה של המסך. אני מקווה שזה מספיק ברור. אפשר לראות שככל שנעים ימינה האייקונים יותר קטנים קצת והפונט יותר צפוף.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני חושב שצריך צילום פיזי של המסך עם מצלמה, כי מה שעשית זה PrintScreen ואז אני רואה את ה Desktop שלך ולא את מה שמראה המסך שלך.

פורסם

זאת לא שום בעיה תוכנתית, התמונה תקינה לחלוטין.

הבעיה היא במסך עצמו, תנסה לשחק עם ההגדרות שבתפריט שלו, לעשות ריענונים למינהם, אם לא עוזר תחזיר לחנות\יבואן שיסדרו את זה.

תבדוק גם שהמסך לא מושפע ממגנטיות של רמקולים לידו וכו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים