עבור לתוכן

מחשב לגרפיקאית - תקציב 4500~ כולל מסך.

Featured Replies

פורסם

*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים.

מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר.

לעזרתכם אודה. אורון

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר למסך, אל לך להתפשר על אחד מהשניים:

אם השימושים לא כוללים משחקים וגראפיקה של יישומים מהירים - 971p (עלות - 1700 שקלים) בחירה מצויינת. מה שמשאיר לחבר'ה כאן 2800 שקלים למחשב נטו.

אם לפחות אחד השימושים שכתבתי למעלה נכלל - vp930 (עלות - כ1550 שקלים) הבחירה הטובה ביותר. מה שמשאיר לחבר'ה כאן כ3000 למחשב נטו.

ואם החבר'ה בפורום יהיו נחמדים ויבנו מחשב ב2200 (מה שלא נראה לי הגיוני)

תוכל לרכוש את ה2007FP שיהיה בחירה מעולה!

פורסם

אבל ה 2007FP/WFP פחות מכוייל מהסמסונג 971P באופן משמעותי. ואני לא יודע לומר בוודאות כי לא ראיתי מדידות, אבל לדעתי הוא גם פחות מכוייל מה VP930 - זה מה שראיתי מהתרשמות אישית. (במיוחד בנטייה לכיוון צבע ירוק)

זו לא תהיה בחירה טובה ליישומים גראפיים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות. לגבי מסך - לי אישית יש את הדל 2007wfp (אם אני זוכר נכון) ואני מרוצה בטירוף ממנו.

אבל ידידתי הגרפיקיאית מוכנה להתפשר עבור מסך שהוא לא המילה האחרונה. יש לי קשר ישיר עם ספק שמוכן לתת לי LG מצויין במחיר עלות כלומר 1000 שח.

כך שזה משאיר 3500 למפרט נטו

פורסם

מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 656 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1

מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1

זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1

כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 313 1

מסכים ViewSonic 19" LCD VP930 ¤ 1639 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

וביקשת הסברים אז זה הולך ככה:

מעבד - מעבד מצויין, כפול ליבה, שיחזיק מצויין עבודות גרפיקה שונות אך טיפה חלש (OC יפתור את הבעיה, הסבר בהמשך)

לוח אם - לוח מעולה של GB, כולל כרטיס קול ורשת OB.

מארז+ספק - תקציביים ומצויינים. הכי טובים בתקציב הזה.

קירור למעבד - שקט ויעיל.

זכרונות - 2GB, איכותיים מאוד של קורייסאר.

דיסק קשיח - מצויין של WD, בגודל של 250GB. מעל ומעבר.

כרטיס מסך - תקציבי מאוד, יספק תמונה מעולה, HDMI, זול מאוד ועושה עבודה מעולה.

ולבסוף המסך - מסך זול יחסית, 19", בעל פאנל איכותי מאוד, יעשה את העבודה מצויין.

כל זה יוצא 4542 בTMS. כולל הרכבה בדיקות וOC (המהרה של המחשב בחינם, במסגרת האחריות - ממליץ).

ממ זהו בערך,

תתחדש

פיטר ;)

פורסם

ה-VP930 לפי הביקורת ההשוואתית רחוק מלהגיע לאיכויות של ה- 971P. לדעתי, זו תהיה טעות לא להכניס למפרט את הסמסונג, כי אם הוא מציג איכות תמונה כמעט קרובה ל-EIZO הוא המינימום לגרפיקה ברמת semi-professional.

פורסם
  • מחבר

חברים עזבו את המסך - בזה אני אסתדר. יותר חשוב לי לשמוע מפרטים ל3500 שח.

פיטר, תודה על המפרט. אם אני אגיד לידידתי מה זה OC היא תהרוג אותי לכן אני מעדיף להמנע מכך

פורסם

טוב טוב, בבקשה:

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤ 516 1

לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1

מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 120 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 360 1

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1

כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 313 1

מסכים Samsung 19" 971P 6MS PVA Panel 1:1500 Pro Series DVI ¤ 2015 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

יוצא 4587 בTMS, כולל הרכבה ובדיקות.

הייה צורך בלעזוב את אינטל בשביל להכניס את ה-971P למפרט, לדעתי זה בהחלט יהיה שווה את זה.

מחשב מצויין, כרטיס מסך מעולה - HDMI + מסך איכותי מאוד, תהיה תמונה מצויינת.

תתחדש(י) :xyxthumbs:

פורסם

אבל ה 2007FP/WFP פחות מכוייל מהסמסונג 971P באופן משמעותי. ואני לא יודע לומר בוודאות כי לא ראיתי מדידות, אבל לדעתי הוא גם פחות מכוייל מה VP930 - זה מה שראיתי מהתרשמות אישית. (במיוחד בנטייה לכיוון צבע ירוק)

זו לא תהיה בחירה טובה ליישומים גראפיים.

קודם כל אתה מרוויח כאן אינץ' נוסף שמהווה יתרון מובהק בהשוואה ל2 מסכי ה19''. אולי באמת ה2007 מגיע פחות מכוייל מה971P (וגם לא באופן משמעותי) אבל הוא מציג צבעים מדוייקים ועמוקים להפליא ואני חושב שיותר מה971p (אל תשכח שהפאנל שלו טוב יותר מהפאנל של ה971p ושל הvp930) והוא מגיע מכוייל יותר מהvp930 תיהיה בטוח שתראה את המסך.

ובקשר ל971P כאן שTMS מוכרים אותו ב2015 שקלים, ממליץ לך לקנות הכל מהם פרט למסך שתקנה מחנות אחרת וכך תרוויח 300 שקלים (שיוכלו להיות מושקעים ברכיבי המחשב)

פורסם

ללכת על הDELL זה תהיה בחירה לא נכונה.

הDELL היחיד שניתן להכניס לתקציב (בכח כן) הוא ה2007WFP . והוא Wide, דבר שבכלל לא טוב לגרפיקאית.

אין תקציב ללכת על ה2007FP ככה שהDELLs ירדו מהרשימה.

בין הvp930 ל971P ה971P עדיף, וגם הצלחתי להכניס אותו לתקציב במפרט בהודעה הקודמת.

פיטר.

פורסם

offir אם תסתכל כאן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289041.0

תבין שארז המליץ על ה-971P על פני דגמי ה-2007. זוויות צפייה רחבות אכן זה דבר חשוב אבל לגרפיקאי יותר חשוב צבע "נכון" ככל האפשר. מניסיון הממושך שלי עם ה-S1931 אני יודע את החשיבות לגבי זה.

פורסם

קודם כל, ליישומי גראפיקה אין שום תועלת במסך רחב מלבד עריכת וידאו. ונכון, היתרון היחיד של פאנל IPS הוא זויות הצפייה, יתרון שלא בא לידי ביטוי לעבודת גרפיקאי אלא אם כן המסך עצמו הוא גדול מאוד.

שנית

אולי באמת ה2007 מגיע פחות מכוייל מה971P (וגם לא באופן משמעותי) אבל הוא מציג צבעים מדוייקים ועמוקים להפליא ואני חושב שיותר מה971p

קצת סתרת את עצמך כאן. אם הוא מגיע פחות מכוייל אז הצבעים שלו פחות מדוייקים. אבל אני סתם קטנוני כאן :P

אני חייב להתייחס לביטוי שקצת מרגיז אותי לאחרונה - "צבעים עמוקים". אנשים, אין דבר כזה מסך שמציג "צבעים עמוקים" יותר. תמונה על מסך היא לא כמו ציור על קנבס. תרדו מזה, זה מושג של אנשי מכירות שמנסים להציג מסך עם צבעים רוויים מאוד כאילו הם "חיים" יותר, כי רוויה נותנת תחושה כאילו הצבע "חי". אבל רוויה אפשר לכוון בכל מקרה. כמו שאנשי מכירות של מערכות שמע ישמיעו לכם מערכת סטיראו סוג ב' ורק יגבירו את הבאסים כדי לתת לכם אשלייה שהצליל "עמוק ועשיר" יותר.

ההקשר היחיד לעומק צבע בנוגע למסכים הוא 8 ביט או 6 ביט. אבל במסכים שלנו עומק הצבע הוא 8 ביט בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע כמו דיון לפורום LCD חבל שאתם מנהלים אותו בת'רד על מפרט :nixweiss:

פורסם

מצטער, צודק :-X

אבל בכל זאת, מחשב לגרפיקאית גם כולל מסך לגרפיקאית :P

פורסם
  • מחבר

ידידתי נ' ביקשה ממני לא להסחף לכן אני נאלץ לנסח את הבקשה מחדש - מפרט לגרפיקאית ב3500 שח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים