עבור לתוכן

בעיה קשה המחשב קופא

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

או קיי vered שיניתי את זה נראה מה יהיה בכל מקרה תודה :)

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או קיי vered שיניתי את זה נראה מה יהיה בכל מקרה תודה :)

השינוי שעשית בכלל לא קשור לתקלה. BUT HAVE IT YOUR WAY

פורסם
  • מחבר

אממממ זה לא עזר

se7en מה לדעתך הבעיה

פורסם

אממממ זה לא עזר

se7en מה לדעתך הבעיה

ב DISPLAY PROPERTIES בלשונית של ה SCREEN SAVER יש לך למטה כפתור POWER יפתח לך תפריט ב POWER SHEMES

תבחרALWAYS ON ובשני השדות האחרים תבחר NEVER .

אם זה לא עוזר הפיתרון האולטמטיבי הוא לכבות את המחשב ובלי להתעצל לפתוח אותו, לפרק את כל הכרטיסים (כולל המעבד והזיכרונות), לנקות אבק כמו שצריך בתוך הסלוטים במיוחד! ולהרכיב מחדש.

ואם זה לא עוזר תנסה להרכיב רק כרטיס מסך וזיכרון אחד(הבעיה עם מחשב נתקע היא בדרך כלל זיכרון), תעבוד קצת ותראה אם נתקע. אחר כך תחליף כל פעם זיכרון (לא יודע כמה יש לך) ותנסה לזהות איזה רכיב תוקע את המחשב. אם כולם בסדר אז אולי אחד הסלוטים של הזיכרון שבור או שיש בו PIN עקום ותיישר.

100% הצלחה מובטחת (מניסיון רב שנים. באמת) .

תודיע בפורום אם יש בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני ינסה

פורסם

se7en

ברגע שמוגדר HIBERNATE, המחשב נכנס למצב הזה ברגע שהוא לא בשימוש.

אצלי זה תפס 200 מגה, כאשר אני מסמנת V בריבוע שאתה רואה בתמונה, הוא כותב שזה יתפוס 192 מגה (עיגלתי ל-200מגה).

שאני השארתי פעמיים את המחשב דולק, והוא נכנס למצב הזה, הוא נתקע רציני, ורק ריסטרט הצליח להעלות את המערכת מחדש, ביטול האופציה הזו, פתרה לי את הבעיה.

פורסם

אנשים תשכחו מה-HIBERNATE. זה בכלל מצב חיסכון בחשמל עבור מחשבים נישאים שעובדים על סוללות. אין שום צורך בזה במחשב בייתי (למרות שבמצב מסוים בחלונות 2000 זה איפשר טעינה מהירה יותר של מערכת ההפעלה שבמצב רגיל עולה לאט מאד).

אני מסכים עם SE7EN שזיכרון פגום (או כזה שלא יושב טוב) עלול לגרום לתקיעת המחשב אבל זאת לא האפשרות היחידה.

הדרך היחידה באמת לוודא את זה היא להוציא את כל הכרטיסים פרט לכרטיס מסך ולהפעיל את המחשב עם סלוט זיכרון אחד (אולי אפילו לעשות POST ארוך יותר למחשב כדי שיתן התראה במקרה של זיכרון פגום).

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו לא נתקע לי מאז ש se7en אמר לי לשנות ב power נראה איך זה יתקדם אם לא אני יבדוק את הזיכרון אם הוא יושב טוב

נוציא אבק וכו'. :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה לא הצליח גם אני יעשה מה ש gil אמר...

נקווה לטוב

פורסם

שיהיה בהצלחה ;D

יש גם אפשרות שהתקנה לא טובה של מערכת ההפעלה או שילוב של דרייברים לא יציבים גורמת למחשב להיתקע. אבל אם זאת התקנה חדשה ולא בא לך לפרמט שוב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה אז עדיף שתתמקד בחומרה.

פורסם
  • מחבר

יש לי את המערכת הפעלה קרוב לחצי שנה אולי יותר ורק בזמן האחרון התחילו בעיות

ניקיתי ועשיתי מה שאמרת נראה מה יהיה בהמשך תודה

אלירן :)

נ.ב

חוץ מזה נראה לי שזה רוב הסיכויים הזיכרון שיחקתי איתו קצת נראה מה יהיה

פורסם

תנסה לבדוק אים זה בא מכונן התקליטורים.

פורסם

se7en

ברגע שמוגדר HIBERNATE, המחשב נכנס למצב הזה ברגע שהוא לא בשימוש.

אצלי זה תפס 200 מגה, כאשר אני מסמנת V בריבוע שאתה רואה בתמונה, הוא כותב שזה יתפוס 192 מגה (עיגלתי ל-200מגה).

שאני השארתי פעמיים את המחשב דולק, והוא נכנס למצב הזה, הוא נתקע רציני, ורק ריסטרט הצליח להעלות את המערכת מחדש, ביטול האופציה הזו, פתרה לי את הבעיה.

אני לא מכיר שום אופציה בXP או בכל מערכת הפעלה אחרת שמפעילה את ה HIBERNATE לבד.

אם את מכירה אני אשמח ללמוד.

אני חושב שהבילבול הוא עם STAND BY.

חוצמיזה התהליך שפירטתי קודם פתר לי את הבעיה במחשבים רבים.

פורסם
  • מחבר

אין לי stand by ויש אפשרות של ה HIBERNATE

פורסם

אין לי stand by ויש אפשרות של ה HIBERNATE

אם אין לך STAND BY אז יכול מאד להיות ש :

1)ביטלת ב-BIOS את ה-ACPI ובלי זה אין לך אפשרויות ניהול צריכת חשמל מתקדמות

2)הלוח אם שלך בכלל לא תומך ב-ACPI ולכן זה חסר

3)ה-WIN XP לא מזהה את הלוח אם שלך כתומך ACPI (ובזה נתקלתי דוקא עם לוח של ג'יגהבייט והעידכון ל-BIOS יצא ממש לאחרונה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים