עבור לתוכן

צריך מדריך איך להעביר את המיילים שלי דרך GMAIL - כדי לסנן ספאם ...מי עוזר ?

Featured Replies

פורסם

זהו! אין לי כח לספאם!!

לא אכפת לי המהירות

לא איכפת לי הסירבול

רוצה ללכת על הפיתרון ההוא > שמעבירים את המיילים לגוגל\GMAIL ובחזרה לאחר סינון הספאמים

צריך מדריך צעד אחר צעד....?

מי עוזר לי PPLLEEAASSS ?

פורסם

מה זה בחזרה? בחזרה לחשבון אימייל איפה? (איזה דומיין?)

ולמה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להמשיך לקבל את המיילים שלי למחשב - לתיבה שלי בבזק בינלאומי

אני זוכר שקראתי היכן שהוא שאפשר להעביר את המיילים דרך גוגל...ואז זה מסנן את הספאמים בצורה כמעט מושלמת...

מחפש מדריך שלב אחרי שלב לאיך עושים את זה...

פורסם

יפה מאוד. או במילים אחרות, תעשה forward מבזק בינלאומי אל gmail ותשתמש בשרתים של gmail בשביל pop ו-smtp כומו ילד טוב. :-*

כמו כן: שים לב ש(מניסיון) יהיו לך הרבה false positives בשבועות הראשונים של השימוש בג'ימייל (הווה אומר דואר לגיטימי שנחת ב-spam בשגגה). לכן אני ממליץ לעקוב טוב אחרי תיקיית ה-spam שם לפחות איזה חודש.

אם אתה רוצה מיד למזער איבוד דואר לגיטימי (לתיקיית הספאם) אז אני ממליץ לייצא (export) באאוטלוק ולייבא (import) את ספר הכתובות שלך לג'ימייל. במסך ה-contacts של ג'ימייל יש לך למעלה import. הרעיון הוא שאין סיכוי שג'ימייל יסמן דואר ממישהו ב-contacts שלך בתור ספאם. אני הייתי שם $1000 על זה שהבדיקה הכי בסיסית שלהם היא להעביר דואר מאנשים שב-contacts ישירות ל-inbox בלי למצמץ אפילו. עכשיו בשקט בשקט: ואם אתה קריזיונר רציני, אז יש תוכנות חמודות (של ספאמרים) שמסוגלות לעבור על כל הדואר שלך (בטח אחרי שהמרת אותו לפורמט טקסט) ולשאוב ממנו את כל כתובות האימייל שמוזכרות בכל מקום בהיסטוריית הדואר שלך - אפילו בתוכן ההודעות עצמן (לא שזה מומלץ). אני הייתי שוקל לעשות זאת ע"מ להבטיח שכל מישהו ששלח אליי אימייל או ששלחתי אליו אימייל אי פעם יופיע אצלי ב-contacts של ג'ימייל והודעה ממנו לא תיפול בטעות ב-spam.

אגב באותו עניין - שמתי לב שג'ימייל מוסיף אוטומטית ל-contacts כל מכותב חדש אליו אתה שולח דואר מהממשק ווב. אולם אם תשלח למישהו דואר דרך SMTP (נניח אאוטלוק) אז הוא לא יתווסף אוטומטית ל-contacts (כמו שאני מכיר את גוגל, זה יתוקן תוך כמה חודשים). כמו כן לאחרונה ג'ימייל עשו דבר יפה: כל אימייל שאתה שולח החוצה בווב יגיע בתור אימייל נכנס ל-inbox כשאתה עושה POP עם OE נניח! אפשר בטח לארגן rule שיעביר אוטומטית ל-sent ב-oe. וכבר אמר התותח kidney stone בדיון ההוא (בעדכון) ששליחת אימייל ב-SMTP אכן מוסיפה את אותה הודעת אימייל יוצאת לתיקיית Sent Mail בחשבון הוובי. אני אישית לאחרונה מוצא את עצמי עובד עם הממשק הוובי יותר מאשר עם OE! ובעיקר בגלל החיפוש בתכני אימייל!

שירות גאוני ומדהים ביופיו - אמרנו כבר?

אוה, יש כמה באגונים בג'ימייל, אך זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי. עדיין הוא ה-best out there ללא שום עוררין!

שבת שלום

פורסם

אוה, יש כמה באגונים בג'ימייל, אך זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי. עדיין הוא ה-best out there ללא שום עוררין!

לא כל כך. יש כבר מספיק שרותים שמשתווים לו פחות או יותר. אני משתמש בשרות שנותן שטח אחסון בלתי מוגבל, 30MB גודל הודעה (ל-GMAIL יש 20), מכיל אפשרויות חיפוש וגם תומך ב-SMTP/POP3.

פורסם

1. care to share ?

2. הגודל לא קובע :) האיכות, הפיטצ'רים זה מה שכן.

פורסם

אין שום סיכוי שיש לו גישה לאיזה סוד כמוס. אין שום סיכוי שהשירות "שהוא מכיר" מונע ספאם כמו גוגל (ואת זה אני יכול לבדוק בקלות רבה - יש לי כתובת אימייל שמקבלת כ-60 ספאמים ביום - רק לפני שבוע ביטלתי אותה, אך אפשר להחיות אותה ולהעביר את הזבל ל"ספק הטוב יותר" רק בשביל התרגיל השכלי).

וכמו שאמרת, אין שום סיכוי שיהיה לו את יתר הפיצ'רים של ג'ימייל. אפילו שירותים איכותיים בכסף (כמו fastmail ו-mailsnare) לא מגיעים לקרסוליים של ג'ימייל בימינו. פעם ג'ימייל לא היה משו מבחינת אנטי-ספאם לדוגמא. היום, בעזרת ניצול חכם של הכפתור המתוק "report spam" והמתוק השני "this is not spam", הם מסוגלים ברמת דיוק גבוהה עד מאוד לדעת מהו ספאם. זה כי יש להם בערך פי 50,000 יותר משתמשים מאשר אותו "ספק טוב יותר", כמובן.

אימייל ללא הגבלה זה בערך כמו חבילת גלישה ישראלית ללא הגבלה. אני רוצה לראות אותך מוריד 800 גיגה חומר מהאינטרנט בחודש ושהספק אינטרנט שנתן לך "unlimited" לא יזרוק אותך קיבינימט אחרי חודשיים. כנ"ל לגבי שירות אימייל שתתחיל להעמיס עליו ב-attachments כי הרי "זה בלתי מוגבל". יש חוק בחיים: אין ארוחות חינם. הנגזרת של החוק היא: אם מי שנותן לך שירות מפסיד עליך כסף (ואני מכליל את כל מגוון אפיקי הרווח שלו - פרסומות, וכו), הוא יפסיק לתת לך את השירות כשהוא יבין שבמהרה הוא יפול חזק ביום בהיר אחד, וישאיר אותך עם תיבת דואר מלאה אולי ב10 גיגה של חומר, רק שאין לך גישה אליו. :lol:

בחייאת זומזום. תביא את השם של הספק הזה שנראה עד כמה הוא גרוע. חחחחחחחחח

פורסם

שמתי לב שאתה משתמש בויסטה..

אתה גם בטח משתמש בויסטה מייל המובנה כדי להיתחבר לשרת של בזק...

זה מוזר לי מאוד שאתה אומר שיש לך מלא ספאמ.. כי מאז שהיתקנתי את הויסטה הזה לא היה לי ספאם אחד..

ואני מדבר על בן אדם שביום הייתי מקבל כימעט 50 הודעות (כן כן זה לא הרבה אבל עדיין) של ספאם.. ועכשיו פשוט הכל אוטומטית מסתנן לי

ובלי שעשיתי כלום

פורסם

ר, גיבבת המון שטויות בהודעה שלך. למרות שזה לא יפה לגנוב ת'רדים, אגיב לך. :)

ספק האינטרנט שלי הוא MAIL.RU. הוא נתן תיבת דואר בלתי מוגבלת (בקפיצות של 25MB) עוד לפני ש-GMAIL נפתח בגרסת הבטא שלו. כיום הם נותנים תיבה בלתי מוגבלת (בסיס של 10GB וקפיצות של 2GB).

יש לו ANTISPAM מעולה. אני עם הכתובת שלי כבר כמה שנים טובות ואין SPAM. פעם בכמה חודשים יש מכת SPAM כזו, שהודעה אחת ביום בממוצע מצליחה לעבור את הפילטר, ובדיוק כמו ב-GMAIL יש להם כפתור של REPORT SPAM, ותוך שבוע ההודעות האלה נעצרות ב-100%.

מה שמאפשר ל-MAIL.RU לתת את כל זה היא העובדה שהממשק שלהם הוא רק ברוסית, לכן לרוב העולם אין אפשרות להשתמש בו, ולכן הם לעולם לא יצטרכו לעמוד בעומסים כמו YAHOO ו-GMAIL (דרך אגב, מקווה שברור לך שאם כל משתמשי GMAIL פתאום ימלאו את כל תיבות הדואר שלהם ב-2GB כל אחד, באותו הרגע GMAIL יקרוס.) התיבות הגדולות (או הבלתי מוגבלות) בנויות על ההנחה הסבירה שזה לא יקרה בחיים.

ברוסית יש פתגם "ראשון בעולם - שני בסיביר". זה פחות או יותר מתאים לתמונת המצב. ;D

(ואל תשכח שיכולים להיות עוד עשרות שרותי דואר שמציעים דברים דומים או טובים יותר, רק שלא אני ולא אתה לא מכירים אותם, כי הם לא מוכרים כ"כ, איו להם את היח"צ של GOOGLE, ולא את בסיס הלקוחות הרחב).

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתערב איתך על מה שאתה רוצה שאם:

א. אני/מישהו פותח תיבה חדשה ב-gmail (יוזרניים אקראי וארוך)

ב. אני/מישהו פותח תיבה חדשה ב-mail.ru (שוב, יוזרניים אקראי וארוך)

ג. אני מחיה את כתובת האימייל המסופמת שלי

ד. אני מעביר את כל האימייל שמגיע לכתובת המזובלת אל כתובת האימייל החדשה ב-gmail וב-mail.ru

אז mail.ru תקבל יותר ספאם בתיבת ה-inbox, ויותר לא-ספאם בתיבת הספאם. אני עדיין רשום על הרבה רשימות דואר של כל מיני שירותים ששולחים פרסומות ש-ב-י-ק-ש-ת-י - ג'ימייל יודע את ההבדל. אני אספק את הרשימה של הלא-ספאמרים לצד גימל מראש.

יאללה, תן לי את האור הירוק ואני מעביר $50 (או יותר) דרך PayPal לבעל האתר (או אדם מהימן אחר) בתור פיקדון ואני מצפה ממך לעשות את אותו דבר (אחרי שהוא יסכים להיות הבוררות העליונה). כמובן שהוא גם ישנה את הסיסמה של שני חשבונות הדואר וידווח לנו תוצאות כעבור חודש. איך?

קח בחשבון שאותה כתובת אימייל מקבלת את כל הספאם שבאינטרנט כמעט, כי היא היתה מפורסמת בהמוןןןן אתרים. ;)

תן לי לנחש: לא תרצה להשתתף בניסוי...

ולא, אין עשרות שרותי דואר שמשתווים לג'ימייל שאני לא מכיר ואתה לא מכיר, ורק "ספתא יוכבת" מכירה (סבתא יוכבד). צריך כמה עשרות מיליוני דולר להגיע לרמת שירות של ג'ימייל. אני כבר השקעתי מאות שעות במחקר על ספקי אימייל איכותיים בשנים האחרונות וניסיתי הרבה מהם על בשרי. אני מודיע לך באופן חגיגי: כרגע ול-5 שנים הקרובות אף אחד לא מתקרב ולא יתקרב לג'ימייל.

יש מבין?

ר

פורסם

יש מבין - אתה מדבר שטויות.

למרות שיפה שעלית על ה-eng.mail.ru, אם כי הממשק הוא די עקום.

נראה שעבורך הקריטריון המשמעותי היחיד הוא כמות הספאם שעוברת או לא עוברת, ואני מסכים שבעולם של היום זה אחד הדברים החשובים. עובדה היא שאיני מקבל ספאם בכתובת שלי.

ולא - אני לא אשתתף בשום התערבות כספית טיפשית.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תוכל להשתמש בסירוב שלי כדי להכריז על עצמך כצודק. כי טיעונים לעניין אין לך כל-כך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד"א, התיבה שלי ב-MAIL.RU מגובה ב-GMAIL, ולכן כל המעט ספאמים שהגיעו ל-MAIL.RU נשלחו לשם. את חלקם GMAIL תפס, את חלקם לא. כמו כן הוא הפנה לספאם כמה דברים שלא היו כאלה.

אין מה לעשות, ספאם פילטרים זה דבר שמתכוונן עם הזמן, ולפעמים (כמו במקרה עם הפרסומות הרצויות שלך) פר-משתמש. לכן הניסוי שלך, גם אם יוכיח שיש ל-GMAIL פילטר טיפה יותר יעיל (שהגיוני לחלוטין, בהתחשב בבסיס הלקוחות הענק), אין לו ערך גבוה מעשית והוא גם לא אומר שGMAIL נקי מספאם לגמרי. אני מכיר כמה אנשים שתיבות ה-GMAIL שלהם מוספמות באופן קבוע. והתיבה שלי ב-MAIL.RU נקיה. זה מה שחשוב לי (פלוס העובדה שבכל השנים היו לי פחות התרסקויות עם MAIL.RU מאשר היו לי עם GMAIL (שבו אני משתמש הרבה פחות).

ד"א אתה ממעיט במספר האנשים והחברות שיש להם כמה עשרות מיליוני דולרים להשקיע בשירות דואר. את שעות המחקר שלך בנושא שרתי הדואר אולי השקעת, אבל עובדה היא שלא הכרת את אחד מספקי שרות דואר ה-WEB הטובים בעולם (או שאולי הכרת אך לא ידעת שהוא כזה).

אולי תחקור עוד קצת. אני הולך לישון.

פורסם

הרי צפיתי אותך מראש, מתוק שילי. אתה אומר עכשיו בפה מלא שבגלל שיש לג'ימייל הרבה הרבה הרבה יותר לקוחות אז הגיוני שמנגנון האנטי-ספאם שלו יהיה הרבה הרבה הרבה (ולא מעט ולא כמעט ולא פחות-או-יותר אלא הרבה הרבה הרבה) יותר טוב. כן, תיבה נקייה כמה שאפשר מספאם זו הדרישה במעלה ראשונה של משתמשי אימייל בימינו. שלא נדבר על זה שאני בכלל משתמש ב-gmail תחת הדומיין העסקי שלי, והם מאפשרים לי לפתוח/לסגור חשבונות איך שבא לי דרך ממשק מנהל סקסי למדי...

אז תודה שהשתתפת במשחק, ושינה עריבה. ;D

אה, ואין לי מה להמשיך לחקור בכמה שנים הקרובות. ההערכה המאוד נבואית שלי (כהרגלי) היא שג'ימייל לא ילכו אחורה (פתאום יחטפו יותר ספאם כמו אצלך, למשך שבוע מעצבן) אלא רק קדימה, יחטפו פחות ופחות ספאם, ויספקו מנגנונים יותר ויותר חכמים נגד ספאמרים, ועוד ועוד פיצ'רים שיעקפו את המתחרים (כולל מיקרוסופט) בסיבוב. בעתיד היותר רחוק מישהו ייקח מהם את הבכורה - כנראה מיקרוסופט (אחרי כמה ביליוני דולרים השקעה ושנים של לימוד הנושא) או אולי יאהו. מה שבטוח, לא חחחחחחחח רגע..לא...חחחחחחחחחחח mail.ru

רגע נתקע לי מקש ח מרוב צחקוקים :-*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

לג'ימייל שלי אני מקבל ספאם ( ולא פחות משאר תיבות הדואר שלי במקומות אחרים ) אז השירות רחוק מלהיות מושלם.

עובדה.

ובכלל אני לא מבין מה כל הסיפור הזה נגד הספאם, כאילו זה הדבר הכי חשוב שיש - לא אכפת לי לקבל כמה פרסומות ( כמובן לא יותר מידי ) לתיבת המייל, אני לא מסתקל עליהם בכלל - פשוט מוחק וזהו, עניין של כמה שניות....

מה שלדעתי יותר חשוב בשירות הדואר הוא נפח תיבה גדול - יש לי שתי תיבות של גימייל ושתיהן מפוצצות כרגע, עוד מהימים של ה G-DRIVE

שתהיה אפשרות למשלוח קבצים גדולים, יותר גדולים מה 15 MB שהגמייל מאפשר.

שהשירות יהיה יציב ולטווח ארוך ( או לפחות שיעשה רושם כזה ) כך שבאמת יהיה אפשרי להעביר אליו מיילים של העסק ( לא כמו גימייל לדוגמה, שהשירות במצב BETA כבר מי יודע כמה זמן ...ובאמת יש בעיות שירות במייל שלהם ).

בכל שלושת הקריטריונים הנ"ל ( לא כולל בעיית הספאם ) הג'ימייל נחות לעומת המתחרים.

פורסם

נו בחייאת, גם אתה עכשיו מתחיל לספר לנו סיפורי פוגי על מתחרים עלומי שם שעולים על ג'ימייל?

תשאל 10 איש אקראיים, אחרי שניסו את השירות שאתה מציע לשבוע, ואחרי שינסו את ג'ימייל, את מה הם יעדיפו "בסה"כ" ואני מתערב גם איתך על כמה שאתה רוצה שלפחות שני שליש יעדיפו ג'ימייל. במיוחד אחרי שאתה תספר להם מה אפשר לעשות עם שלך ולא בג'ימייל, ואני אספר ואדגים להם מה אפשר לעשות בג'ימייל ולא בשלך...

ברור שיש אנשים שלא משתמשים בג'ימייל למרות שניסו אותו. הם היוצאים מהכלל. אני אפילו מכיר מישהי חמודה כזאת. סו וואט? רוב מי שהשווה את ג'ימייל עם משהו אחר, ולא היתה לו חתונה עם כתובת אימייל במקום אחר...נשאר עם ג'ימייל...

ג'ימייל אכן לא מושלם. אבל הוא הכי טוב שיש עבור כמעט כולם.

[...כעבור זמן מה...]

בכל אופן חבר'ה, החלטתי שהסקרנות גברה עליי, וברגעים אלה ממש פתחתי חשבון אימייל ב-mail.ru וב-gmail עם username אקראי וארוך במיוחד. עשיתי email forward לכתובת אימייל שמקבלת המון המון ספאם ביום אל שתי הכתובות החדשות שיצרתי ועכשיו נמתין כמה ימים/שבועות לפני שנדווח לכם מה קורה שם (אם זה מעניין מישהו). מי שלא יאמין לדיווח יכול ל :jump: לי :P

תאמינו לי, אני אשמח לראות שאני טועה (במיוחד כשלא התקבלה ההצעה להתערבות כספית בנושא ;D ). אני פשוט טועה לעתים כה נדירות, עד שזה מרגיש ממש כמו חג בשבילי כשזה סוף סוף קורה. :-*

יאללה מתוקים שילי נשתמע כבר בנושא זה...

4189710.png

[אוי גוד, כמה שזה מכוער.. גם אם היו משלמים לי 100 דולר לחודש לא הייתי עובד עם הפיס אוף שיט הזה.]

5584836.png

[כל-כך יפה. סו ביוטיפול יו אר...]

8756452.png

[בוא אליי ספאם נחמד, שב אצלי על ה... וגו' (סו טו ספיק) :lol:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים