עבור לתוכן

המלצה לLCD 32 בין 4000-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תחכו קצת, עכשיו ראיתי שיצא דגם מחליף ל-GA8E בשם WD1.

חכה איזה חודש לדעתי...

איפה יש מידע עליו? חיפשתי ולא מצאתי

חוץ מזה...אנחנו לא רוצים לחכות עוד זמן מסויים של חודש-חודשיים כדי לקנות טלויזיה....רוצים עכשיו

אבל אם הWD1 יציג יכולות הרבה יותר טובות ומשמעותיות מהGA8E, אז אולי נשקול זאת

בחירה טובה

למי שרצה לדעת כיצד רואים בלי NR כמו בשארפ

רואים שתי פסים שחורים גדולים בצדדים כלומר רואים 4:3 על צג של 16:9 רואים טוב אבל זה די מבאס לראות ככה סרט עם אפשרי בכלל

Vc0 אם סרטים מהמחשב חשובים לך הייתי ממליץ בחום לשקול שוב את הבחירה אומנם טלויזה טובה אבל לא מתאימה

הסרטים מהמחשב פחות חשובים, יותר חשוב לנו החיבור לכבלים

• תגובות 55
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מה לחכות לדגם חדש. כל כמה חודשים יש דגם חדש. אם תחכה ותחכה ותחכה בסוף אף פעם לא תקנה.

תקנה ותהנה :)

פורסם

אני הלכתי לחנות לראות את המסכים הבאים ובחרתי בR81

hitachi LD9000

Philips 5322

sharp ga8

samsung r81

הסמסונג נראתה הכי טוב מכולם בנוסף יש לה 3 HDMI עם NR

וקונטרסט גבוה במיוחד בשביל קונסולה

פורסם

אני הלכתי לחנות לראות את המסכים הבאים ובחרתי בR81

hitachi LD9000

Philips 5322

sharp ga8

samsung r81

הסמסונג נראתה הכי טוב מכולם בנוסף יש לה 3 HDMI עם NR

וקונטרסט גבוה במיוחד בשביל קונסולה

נראית טוב במה? בכבלים/HD/מחשב?

איך התרשמת מההיטאצ'י ואיך אתה משווה אותה לסמסונג?

פורסם

בכבלים וזה מה שמוזר שבדרך כלל ההיטאצי טובה יותר

הסמסונג הציגה שחורים פשוט מעולה ושאר הצבעים גם וגם היו לה המון אפשרויות לכיול

ההיטצי לעומת נראתה אותו דבר כמו כל טלוויזיה אחרת שהייתה שם ביקשתי שיכיילו את הטלוויזיות למצב אופטימלי

והסמסונג הובילה מבחינת איכות

מבחינת מחיר ועיצוב הסמסונג גם לוקחת לדעתי

הרמקולים מוחבאים והמסגרת ממש יפה ( ראיתי את הדגם הלבן לא כל כך התלהבתי ממנו לעומת השחור )

פורסם

חברה מה אתם אומרים על ה LG באותם טווח מחירים?

פורסם

טוב, כבלים זה לא מעניין אותי כל כך.

ובכל מקרה זה לא מדד, אם זה היה שידורי HD אז בסדר, אבל עם השידורים החרא (סליחה על הצרפתית) בארץ אי אפשר לקבוע אם טלויזיה טובה.

ואת הסמסונג יש לי בבית, באמת טלויזיה מעולה ומעוצבת מדהים, שחור מבריק עם תאורה כחולה עדינה...ממש יפה.

אבל גם ההיטאצ'י לא רעה בכלל, יש לה עיצוב קלאסי נקי, אני אוהב את זה :)

http://cw3.wallashops.co.il/wbl_vcs31_P_Images/bag/pic/z_OL32LD9000TA.jpg

פורסם

ואת הסמסונג יש לי בבית, באמת טלויזיה מעולה ומעוצבת מדהים, שחור מבריק עם תאורה כחולה עדינה...ממש יפה.

אבל גם ההיטאצ'י לא רעה בכלל, יש לה עיצוב קלאסי נקי, אני אוהב את זה :)

http://cw3.wallashops.co.il/wbl_vcs31_P_Images/bag/pic/z_OL32LD9000TA.jpg

WOW :o

הHITACHI הזאת היא בערך הטלוויזיה הכי יפה שראיתי. זה נראה כמו מסך במסגרת של תמונה . . .לא ידעתי שיש דגם כזה ייחודי :yelclap:

מה זה הדגם הזה ?

ואם אפשר איזה סיכומון אחרי כל זה מה עדיף למה, כי בכל העמודים האלה המליצו כל כמה דגמים מובילים ואז הוסיפו עוד כמה. תודה.

אגב מישהו אמר לי שפנסוניק הכי טובים, זה כבר לא נכון לפי דבריכם?

פורסם

פנסוניק טובים בפלזמות ב LCD הם לא יותר טובים מהאחרים וגם בפלזמות הם מאבדים את היתרון שהיה להם כבר.

ה LG באותה רמת מחירים ממש לא משתווה לדגמים שהוצאו פה.

הHITACHI באמת יפה חוץ מהרמקולים הכסופים למטה שהורסים את כל העיצוב לדעתי.

אבל עיצוב זה עניין של טעם אישי.

שוב לדעתי הסמסונג הדגם הכי טוב מבין מה שהוצע פה עקב ה 3 HDMI שיש בה וגם יש בה הכי הרבה אפשרויות כיול ככה שאפשר לכוון את האיכות תמונה ממש כמו שאתה אוהב. ולמי שיש קונסולה xbox360/xbox/ps3 ה game mode שיש רק בסמסונג למיטב ידיעתי הוא אופציה מעולה שנותנת גם כן איכות שידור מהקונסולות שעולה על כל טלויזיה אחרת שראיתי.

פורסם

אני לא יודע איך להראות פה איכות, אבל הלילה חיברתי את ה DELL 2707WFP שלי לממיר ה HOT MAGIC ואני חייב לומר שאני בשוק מהאיכות דרך ה כבך COMPOSIT הצהוב המסכן שעוד קוראים לו הכי לא איכותי שאפשר. אז אהה, טוב אני לא יודע איך לתאר את זה אבל זה נראה יותר טוב מכל טלוויזיה שראיתי במרכזי התצוגה. זה איכשהו פשוט "אוכל" את הרעשים וההפרעות שיש לשידורי באיכות נמוכה של HOT ופשוט משפר אותו פלאים. וכל הקטע הוא שתיאורטית אין שום מעבד תמונה מיוחד בתוך המסך הזה (או שאני טועה).

בקיצור יש דרך להעלות לפה תמונה? איך עדיף לתפוס בוידאו או בסטילס, ותמונה של מה, של תפריטים או של סרט נגיד ?

פשוט אחרי כל מה ששמעתי פה שהמסך שלי לא מתאים לטלוויזיה ואחרי חיבור אני קצת בשוק למען האמת יחד עם חברים שהיו אצלי ואציתי להראות לכם אם זה באמת עובר את הציפיות ממסך "מחשב" או שבאמת יש משהו בתוך המסך שכביכול משפר אות לא איכותי כמו HOT ועוד עם החיבור הכי פשוט (אפשר לשפר ע"י חיבור SCART ל S VIDEO שאין לי כרגע).

פורסם

דווקא יש מסכים שרואים יותר טוב דרך חיבור composite מאשר חיבורים אחרים מכיוון שזה החיבור הכי נחות באיכותו ויש כאלו שטוענים שככה בעצם הוא לא מעביר את הדפקטים והבעיות בתמונה שמקבלים עם חיבור איכותי יותר.

אף פעם לא ניסיתי הוט עם חיבור composite (אישית אני בכלל לא מבין איך מישהו יכול להיות מחובר ל"הוט" אם האיכות תמונה המזעזעת שלהם אבל כל אחת והבחירות שלו). בכל מקרה המסך שלך הרבה יותר יקר ובתמורה מקבלים פחות. פחות חיבורים, פחות גודל (יש לך 27 אינץ כשפה מדברים על מסך 32 אינץ) והוא 16:10 ככה שתמונות WS או שזה הורס את ה RATIO או שפשוט יראו פסים שחורים למעלה ולמטה כל הזמן ואז תאורטית אתה מפסיד אפילו עוד אינץ כך שירדנו ל26".

בתור מסך מחשב אין ספק שהמסך נהדר אך בכל זעת יקר מדי בשביל התמורה שהוא נותן לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים