פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים שלום חברס'עשיתי היום עדכון ביוס למחשב שלייש לי לוח של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965SS/index.htmאת עדכון עשיתי בעזרת קובץ EXEזה העדכון השני שאני עושה, אחד עשיתי לפני חצי שנה.בקיצור מחובר ללוח כרטיס מסך 7600GT באוברקלוקועכשיו אחרי שהפעלתי את קובץ העדכון של הביוס הוא עושההפעלה מחדש ואז אמור להתקין את העדכון...אבל זה לא קרה, ואחרי הפעלה מחדש המחשב לא עולהואפילו לא התצוגה של הביוס, המסך ממשיך להבהב ולא מוצא אות שידור.ניסיתי להתחבר עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח ועדיין לא עולה,ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת ה CMOS ועדיין לא עולה...אני מיואש ולא יודע מה לעשות...למישהו יש פיתרון בשבילי?בבקשה אנשים, מה לעשות??תודה,
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים נשמע כאילו הלוח שלך מת...נסה לנתק את החשמל למערכת..להוציא את הסוללה לגמרי..ולראות אם יש סימני חיים..
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר עשיתי את זה,וכלום..הנורה של המסך מהבהבת,ורשום "No Singel".האם יש אפשרות להחיות את הביוס?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים עשיתי את זה,וכלום..הנורה של המסך מהבהבת,ורשום "No Singel".האם יש אפשרות להחיות את הביוס?אין דבר כזה להחיות ביוס יש צריבת ביוס שמבצעים במפעל ובמעבדות
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים כנראה שסתם הביוס שלך נדפק, תשלח למעבדה שיעשו עליו צריבה מחדש או שיחליפו את הביוס אם זה אפשרי בלוח שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.