עבור לתוכן

האם הOC לכרטיס מוגזם?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הוא 8800GTS של MSI

אמרו לי שהעלתי אותו גבוהה מידי וזה יכול להזיק

67429484na9.jpg

הטמפרטורות המנוחה: 55/65/51/55

עוד דבר שרציתי לשאול:

אחרי שעשיתי OC לcore והעלתי את זה ל 660 זה העלה רק ב performance 3D

ושעשיתי לזיכרון זה העלה לכל 3 העמודות

פורסם

כי השתמשת בRivaTuner התוכנה הזאת בניגוד לתוכנות כמו ATITool ועוד תוכנות להמהרת כרטיסי מסך

לא נותנת את האפשרות להוסיף מהירות לlow power 3D [אני מדבר על ליבה לא על זיכרון שזה אוטומטי בכל ה3 עולה זהה]

אבל מצד שני זו גם התוכנה הכי נוחה וטובה להשתמש בה .

תקשיב בקשר לזה אם הוא יציב זה רק הזמן יגיד אם הOC לא ממש קריטי ואין תקלות אחרי בדיקה בATITool שהיא

הכי טובה לבדוק בה את היציבות של הכרטיס ועדיין אחרי שהעלית הכל פועל רגיל אל תחשוב שזה אומר שהOC יציב .

אני אישית העליתי ב8600GT את הליבה מ600 ל660 ואת הזיכרון מ720 ל1020 עשיתי בדיקות בלי סוף בכל התוכנות

שמעמיסות על הכרטיס מסך והפעלתי את כולן כי גם לי היה מוזר שאין בעיות כי אצלי האחוזים גבוהים מאצלך וגם לי זה נראה חריג .

אחרי שעתיים בערך שהחלטתי לסגור על זה כיביתי את המחשב ועד שהצלחתי שוב להעלות אותו כי הייתי מדליק והוא היה נתקע לי

ישר והיה כותב לי הודעה על הכרטיס מסך ומכבה את המחשב עד שהצלחתי מהר שהמחשב עלה לאפס תהגדרות של הכרטיס מסך

וכל המחשב חזר ליהיות מעולה .

מה שאני בא להגיד כאן שברור שתוכנות להעמסה על הכרטיס מסך עוזרות ויגידו לך באותו רגע אם הכרטיס יציב .

אבל זו הבעיה הם אומרות רק באותו רגע ועובדה שאני שהשתמשתי בכל התוכנות האפשריות והכל עבד פיקס בסופו של דבר נפל .

בקשר למה שאמרת אני חושב שהעלית יותר מידי את הליבה תעלה יותר את הזיכרון אבל סתם ככה OC זה דבר ששוחק

את הכרטיס תמיד לזכור את זה .

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים