עבור לתוכן

UPLOAD מהיר בהרבה מה DOWNLOAD באימיול...למה ?

Featured Replies

פורסם

הבנתי, אני ידעתי שADSL עובד ככה, לא ידעתי לגבי דברים אחרים אז דיברתי על ADSL

נחמד לדעת לגבי כל האינטרנט, בכל אופן זה גורם שמשפיע

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הלינק.

פעלתי בדיוק לפי ההוראות, אבל המזהה עדיין נמוך.

יש רק דבר אחד שאני לא בטוח לגביו: במדריך כתוב:

בתיבה שם או כתובת IP של המחשב המארח שירות זה ברשת שלך, הקלד 127.0.0.1.

הערה באפשרותך לציין כתובת IP של מחשב פנימי. אך בדרך כלל תשתמש בכתובת 127.0.0.1.

האם אני אמור להשתמש ב IP הזה או ב IP של המחשב עצמו היכן שאני מעונין לפתוח פורטים ?

דבר נוסף: לגבי מספרי הפורטים, אצלי באימיול מוגדרים 2 פורטים, אחד ל TCP ואחד ל UDP, האם אני אמור להגדיר את שניהם או רק אחד מהם ?

תודה.

פורסם

אני בהחלט מבין מה שאתם אומרים,למען האמת חיפשתי מאמרים בנוגע לזה ואת האמת בינתיים לא מצאתי, אבל...

אני מציע לכם שתתנסו בעצמכם, תורידו קובץ גדול באינטרנט (אפילו ב HTTP), תראו את המהירות הממוצעת של אותו קובץ נתון,

לאחר שבדקתם תשלחו מייל עם קובץ גדול מספיק שיקח יותר מחצי דקה ותראו איך מהירות ההורדה של הקובץ HTTP יורדת דראסטית.

בנוסף כאשר שאלתי איזו חברה יש לו של אינטרנט הסיבה היא שאם הוא בברק כנראה שחוסמים לו את הפורטים.

ההאטה הזאת היא בגלל פרוטוקול הTCPIP, שיש בו פגם כזה

שכאשר ניצולת רוחב הפס שלך מלאה באחד הכיוונים, זה חונק גם

את הכיון השני.

פורסם

בתיבה שם או כתובת IP של המחשב המארח שירות זה ברשת שלך, הקלד 127.0.0.1.

הערה באפשרותך לציין כתובת IP של מחשב פנימי. אך בדרך כלל תשתמש בכתובת 127.0.0.1.

האם אני אמור להשתמש ב IP הזה או ב IP של המחשב עצמו היכן שאני מעונין לפתוח פורטים ?

דבר נוסף: לגבי מספרי הפורטים, אצלי באימיול מוגדרים 2 פורטים, אחד ל TCP ואחד ל UDP, האם אני אמור להגדיר את שניהם או רק אחד מהם ?

תודה.

לדעתי תשתמש ב-IP הפנימי האמיתי (שמתחיל ב-192 או ב-10).

תפתח את שני הפורטים.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי ב IP האמיתי של המחשב שעליו מותקן האימיול, פתחתי את 2 הפורטים, אחד ל TCP ואחד ל UDP אך המזהה עדיין נמוך :kopfpatsch:

אני גם מקבל התראה בהתחברות ביומן שאומרת:

you have lowid. please review your network config and / or your settings

זה כבר ממש משגע אותי....

מה אתם אומרים ? מה עוד יכול להיות ?

פורסם

אלימינציה -

נתק כל סוג של פיירוול או אנטי וירוס ( אפילו שפתחת פורטים ) וודא שהפיירוול הפנימי של WINDOWS לא מופעל אצלך גם כן,

נתק את הראוטר ( לצורך הבדיקה ) וחבר את המחשב ישירות למודם ולאנטרנט. תמחק את המיול שיש לך ( אולי שינית את אחת ההגדרות שם ) ותתקין

את גירסת המויל הרשמית האחרונה והעדכנית, מחדש ,על המחשב - ותנסה להתחבר

פורסם

איך הגדרת את הפורטים בראוטר? לדעתי שם מקור הבעיה

*תבדוק IP במחשב שלך(START->RUN->CMD->IPCONFIG)

*תסתכל מה הפורטים שהאימיול צריך לפתוח

*אתה רושם במקום המתאים(בד"כ PORT FORWARD)

IP של המחשב שלך, פורט שאתה רוצה לפתוח(או טווח פורטים) ואת סוג הפורט(TCP או UDP או שניהם ביחד)

תפתח את שניהם ותראה עם זה נשאר עדיין על מזהה נמוך :xyxthumbs:

פורסם

הבנתי, אני ידעתי שADSL עובד ככה, לא ידעתי לגבי דברים אחרים אז דיברתי על ADSL

נחמד לדעת לגבי כל האינטרנט, בכל אופן זה גורם שמשפיע

לדעתי עדיין לא הבנת את הנקודה.

אתה טענת ש"ההעלאה באה על חשבון ההורדה", מה שכמובן לא נכון.

בוא נלך לפי הדוגמה שלך.

תוריד קובץ כלשהו במהירות מקסימלית. נניח 250KB/s.

עכשיו תעלה קובץ כלשהו במהירות שאינה מהירות ההעלאה המקסימלית שלך, נניח 20KB/s מתוך 25KB/s אפשריים.

לפי הטענה שלך, מהירות ההורדה תרד ב-20KB/s האלה ותגיע ל-230KB/s במקום 250KB/s. זה כמובן לא נכון.

פורסם
  • מחבר

OK !!!! :xyxthumbs: הצלחתי אשכרה הצלחתי !!! יש מזהה גבוהה

בסוף מה שהיה זה שבהגדרות הראוטר הפורטים (2) היו מוגדרים כ BOTH במקום כל אחד לשלו כלומר אחד ל UDP ואחד ל TCP.

בנוסף וידאתי את ה IP של המחשב וזהו, העסק עובד.

אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי פה, אתם 10 !!! :xyxthumbs:

תודה וחג שמח.

פורסם

אל תשתמש בפורטים הסטנדרטים של אימיול

תחליף למשהו אחר

פורסם
  • מחבר

אל תשתמש בפורטים הסטנדרטים של אימיול

תחליף למשהו אחר

ברור ! זה היה הדבר ה1 שעשיתי לאחר ההתקנה

פורסם

לדעתי עדיין לא הבנת את הנקודה.

אתה טענת ש"ההעלאה באה על חשבון ההורדה", מה שכמובן לא נכון.

בוא נלך לפי הדוגמה שלך.

תוריד קובץ כלשהו במהירות מקסימלית. נניח 250KB/s.

עכשיו תעלה קובץ כלשהו במהירות שאינה מהירות ההעלאה המקסימלית שלך, נניח 20KB/s מתוך 25KB/s אפשריים.

לפי הטענה שלך, מהירות ההורדה תרד ב-20KB/s האלה ותגיע ל-230KB/s במקום 250KB/s. זה כמובן לא נכון.

לא לא.. זאת לא הכוונה שלי

הכוונה היא שזה חונק את ההורדה, באופן יחסי כך ש20 קיי ההעלאה גורם להוריד ב30K במקום ב 250K.

אם זה היה רק 20K אז בכלל זה לא נורא שהוא מעלה ב20K לשניה

פורסם

במילותיה של עדי אשכנזי: מה זה השטויות האלו?

הADSL מוריד ומעלה באותו הזמן, מהירות ההעלאה ומהירות ההודרה לא "חופפות".

בגלל האופי הדו-כיווני של החיבור באינטרנט אם תשתמש בכל המהירות ההעלאה שלך אז המהירות הורדה תפגע, בלי קשר למהירות עצמה.

yuval, קודם תדאג שהפורטים יהיו פתוחים כמו שצריך ותקבל מזהה גבוהה (אם הם פתוחים בנתב אז צריך לפתוח אותם בחומת אש).

אם אתה במהירות 1.5 מגה אז קצב ההעלאה שלך יהיה בין 16 ל18 KB, לכן לא רצוי לתת לאמיול להעלות ביותר מ10KB.

עריכה: חחח... אני רואה שהקדימו אותי ;D

לא רעיון טוב במיוחד

כי אם תעלה במקסימום רוחב פס שלך, תקבל יותר קרדיט, אז צריך להתפשר, או לשחק עם הTHROTTLE

פורסם

10KB זאת הפשרה... מנסיוני, ב1.5 יותר מזה כבר לא יתן לאף אחד לגלוש באינטרנט ובשלב מסויים גם ההורדה עצמה תפגע.

אני מקבל מספיק קרדיט אפילו בפחות (למרות שאני מוריד דברים לא פופולרים בדר"כ אז יש לי הרבה זמן "מת" :P)

פורסם
  • מחבר

אם כבר אנחנו בשוונג...

אני עם מזהה גבוה, יש UPLOAD בקצב סביר בהחלט, כשאני מבצע חיפוש יש תוצאות מייד, אבל....

אין DOWNLOAD בשיט, כלום.....אפס מוחלט, והעניין הוא שמה שיורד כרגע (או יותר נכון הפסיק לרדת) אלה הם דברים שירדו יפה בימים האחרונים, ופתאום לא יורד כלום, כאילו הכל נעצר למרות שהחיבור הכל נראה פיקס.

ישנם מצבים שיש הורדה, אבל אז זה בקצב חילזון, מקסימום 3 ק"ב ובדר"כ יורד גם לפחות מק"ב אחד כלומר סדר גודל של 300-700 ביטים !!!

ביצעתי בדיקת פורטים וכו מהממשק של האימיול ודף האינטרנט שנפתח לי מראה שהכל בסדר גמור

רעיונות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים