עבור לתוכן

UPLOAD מהיר בהרבה מה DOWNLOAD באימיול...למה ?

Featured Replies

פורסם

אני לא משמש כמעט אף פעם באימיול והמזהה אצלי נמוך....לא יודע אם זה יכול להשפיע עד כדי כך אבל רק שתדעו.

העניין הוא שה UPLOAD הוא סביב ה 13 ק"ב לשנייה ואילו ה DOWNLOAD נע סביב ה 2.5 ק"ב כאשר כל קובץ יורד במהירות של סביב ה 2 ק"ב.

UPLOAD יכול להיות בדר"כ של 4 או 5 קבצים יחד

גם בקושי יורדים דברים גם כשיש להם מקורות רבים, ההורדה בו זמנית של קבצים היא מקסימום 2 או 3 קבצים יחד, בדר"כ לא יותר מ 2.

אני מחובר דרך ראוטר DILNK 524 שהגדרתי בו IP קבוע למחשב עם האימיול וכמו כן הפורטים הדרושים פתוחים.

מה אתם אומרים ?

פורסם

דבר ראשון חשוב שתדע דבר כזה, אחד החסרונות כשאתה מחובר ב ADSL (אני מרשה לעצמי לנחש כך) הוא שהADSL לא מסוגל להעלות ולהוריד באותו זמן.

מה שאומר שה13K שאתה מעלה בא על חשבון 200K שאתה מוריד, אי אפשר את שניהם. נכון זה מוזר - העלאה ב15 והורדה ב200 אבל ככה זה עובד.

בנוסף, חשוב מאוד שתציין באיזו חברה אתה מחובר דרכה לאינטרנט

פורסם

דבר ראשון חשוב שתדע דבר כזה, אחד החסרונות כשאתה מחובר ב ADSL (אני מרשה לעצמי לנחש כך) הוא שהADSL לא מסוגל להעלות ולהוריד באותו זמן.

מה שאומר שה13K שאתה מעלה בא על חשבון 200K שאתה מוריד, אי אפשר את שניהם. נכון זה מוזר - העלאה ב15 והורדה ב200 אבל ככה זה עובד.

בנוסף, חשוב מאוד שתציין באיזו חברה אתה מחובר דרכה לאינטרנט

תסלח לי, אבל זה פשוט גיבוב של שטויות אחד גדול.

לפותח הת'רד:

הסיבה העיקרית שמגבילה את קצב ההורדה שלך היא שיש לך מזהה נמוך, ולמרות שאתה מציין כי הפורטים הרלוונטיים פתוחים, עצם העובדה שיש לך מזהה נמוך מעידים כי לא כך הדבר.

פורסם
:yelclap:
פורסם

במילותיה של עדי אשכנזי: מה זה השטויות האלו?

הADSL מוריד ומעלה באותו הזמן, מהירות ההעלאה ומהירות ההודרה לא "חופפות".

בגלל האופי הדו-כיווני של החיבור באינטרנט אם תשתמש בכל המהירות ההעלאה שלך אז המהירות הורדה תפגע, בלי קשר למהירות עצמה.

yuval, קודם תדאג שהפורטים יהיו פתוחים כמו שצריך ותקבל מזהה גבוהה (אם הם פתוחים בנתב אז צריך לפתוח אותם בחומת אש).

אם אתה במהירות 1.5 מגה אז קצב ההעלאה שלך יהיה בין 16 ל18 KB, לכן לא רצוי לתת לאמיול להעלות ביותר מ10KB.

עריכה: חחח... אני רואה שהקדימו אותי ;D

פורסם

אני בהחלט מבין מה שאתם אומרים,למען האמת חיפשתי מאמרים בנוגע לזה ואת האמת בינתיים לא מצאתי, אבל...

אני מציע לכם שתתנסו בעצמכם, תורידו קובץ גדול באינטרנט (אפילו ב HTTP), תראו את המהירות הממוצעת של אותו קובץ נתון,

לאחר שבדקתם תשלחו מייל עם קובץ גדול מספיק שיקח יותר מחצי דקה ותראו איך מהירות ההורדה של הקובץ HTTP יורדת דראסטית.

בנוסף כאשר שאלתי איזו חברה יש לו של אינטרנט הסיבה היא שאם הוא בברק כנראה שחוסמים לו את הפורטים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם על התשובות המהירות.

אני מחובר דרך אינטרנט זהב, במהירות 1.5 ומודם ADSL רגיל לא דרך הכבלים.

לגבי הפורטים:

איך אני פותח אותם ב FIREWALL ? אני משתמש ב FIREWALL של הווינדוס והאנטיוירוס הוא AVAST בגרסה החינמית (אם ז המשנה).

פורסם

לא מצאת וגם לא תמצא כי המסקנה שהסקת בעקבות הניסוי אינה נכונה.

הסיבה שמהירות ההורדה תיפגע בניסוי המוצע היא מכיוון שלאחר כל פאקט מידע שמתקבל, נשלח אישור קבלה בכיוון השני, ומאחר שכל רוחב הפס בכיוון השני תפוסה, חל עיכוב משמעותי בשליחת אותו פאקט אישור על הפאקט שהתקבל, וזה גורם בתורו לעיכוב שמשמעותי בקצב ההורדה מאחר שעד שלא מתקבל אצל המשב השולח אותו פאקט המאשר קבלתו של הפאקט הקודם הוא אינו ישלח את הפאקט הבא.

הביקורת שלי אליך אינה בגלל חוסר הידע, דבר לגיטימי כשלעצמו, אלא בגלל הנחרצות שבה ענית תשובה שאינך בטוח בה, מה גם שהיא אינה נכונה כלל.

בעתיד אם ברצונך לכתוב תגובה בנוסח זה אנא ציין כי אינך בטוח בתשובה שנתת או לחילופין חקור את המידע בגוגל וגבש תשובה נכונה לשאלה הנשאלת.

הטעית משתמשים אינה ניתפסת בעין טובה בפורום הזה.

פורסם
  • מחבר

עידכון קל אך משמעותי:

שמתי לב פתאום שלמשך כ 10 דקות מהירות ההורדה עלתה לכמעט 100 ק"ב, בממוצע היתה סביב ה 80 ק"ב והיו כמה וכמה הורדות בו זמנית.

אבל עכשיו העניין חזר להתחלה, ויש רק הורדה אחת פעילה במהירות מגוככת של 4.5 ק"ב.

HELP..... :kopfpatsch:

פורסם

אם עדיין יש לך LOWID, תפתור את זה קודם.

פורסם
  • מחבר

OK, אבל איך אני פותר את ה LOWID ?

פורסם

אם הבנתי אותך נכון בסופו של דבר אתה אומר אותו דבר שאני אומר

ברגע שהוא שולח 13 K כאשר המקס' שלו זה 15K והוא בעצם שולח פאקט לאישור על כל מה שקיבל הוא בעצם מונע מעצמו להוריד במהירות מהירה

אולי אני באמת לא מבין ואני אשמח שתסביר יותר לעומק, אבל אל תבלבל לי בשכל שאני מנסה להטעות אנשים כי זה אפילו לא בכיוון הנכון

פורסם

הנקודה היא שהתופעה הזאת (האטה בגלל שלא ניתן לשלוח אישורים כשה-UPLOAD חנוק) נובעת מאופייה של התקשורת האינטרנטית בכלל, ולא קשורה בגרוש לטכנולוגיית ADSL, כפי שניתן היה להבין מתגובתך הראשונה.

פורסם

קח גם בחשבון שרשת האימיול עוברת עכשיו זמנים קשים

השרתים המרכזיים שלה שארחו מליוני משתמשים ירדו כתוצאה מלחץ ממשלתי על המפעילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים