עבור לתוכן

מבקש מפרט חדש ב 2500 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) .

המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא

תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע .

החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .

פורסם

מפרט מצווין תתחדש אחי

ד'ר אגב כמה עלה לך 3000 וכמה ?

פורסם

אני בטוח שאפשר יותר טוב בתקציב.

אם היה תקציב, אולי היו עוזרים לך. אז ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב או שהתרד ינעל.

פורסם
  • מחבר

Dr. N00b אני לא מבין למה אני צריך לשנות את הכותרת של התרד ...

אני לא מבקש מפרט מסוים אלא שואל אל חלקים מסוימים במפרט שכבר הרכיבו לי פה ...

אבל אני אשנה את הכותרת ויוסיף את המפרט המלא :

סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט

416 416 1 מעבד AMD Athlon 64 4000+ Socket AM2 Box AMD1178

427 427 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 38415

419 419 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 VS2GBKIT667D2

801 801 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe NCX1950PRO-256

220 220 1 ספק כח HEC 400TRT 400W 400TRT

5 פריטים

2,282 ¤

התקציב הוא באזור ה 2500 עדיף כמה שפחות כמו שהגעתי עם המפרט למעלה . המחשב למשחקים ללא OC ואלו החלקים שאני צריך .

עכשיו אם אפשר לענות על השאלות שלי מהתגובה הראשונה

פורסם
  • מחבר

ערב טוב לכולם

לפני כמה זמן בנו לי פה מפרט למשחקים ורציתי לקנות אותו מחנות מסוימת אבל בגלל אילוצים אני קונה אותו מחנות אחרת .

אני רק רוצה לוודא שהחנות שאני קונה ממנה החלקים שאני קונה הם החלקים התואמים למה שרציתי :

- כרטיס מסך - Gigabyte ati radeon X1950Pro 256mb Zalman Colling retail RX195P2

בקשר לכרטיס בחנות שאני רוצה לקנות ממנה הדגם של הכרטיס הוא של חברת Sapphire והדגם הוא

Sapphire ati radeon X1950pro 256 MB PCie - סוג החיבור של הכרטיס מסך הזה הוא הסוג שאני צריך ?

- לוח אם - Gigabyte M55S-S3 am2 GM55SS3

הלוח אם בחנות שאני רוצה לקנות ממנה הדגם הוא של אותה חברה רק GA-M55S-S3 . מה אומר ה GA ? זה אותו דגם כמו של הלוח אם מלמעלה ?

המעבד שאני קונה הוא - AMD Athlon 64 4000+ Socket AM2Box הלוח אם מתאים לו ? המעבד הוא dual core נכון ?

תענו לי בבקשה על כל השאלות ואם אפשר מהר כי אני רוצה כבר לקנות את המחשב מחר בבוקר

מישהו יכול לענות לי על השאלות ?

פורסם
  • מחבר

* הקפצה #2 *

טוב אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) .

המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא

תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע .

החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים