עבור לתוכן

השוואת מחירים + המלצות אחרונות {מבקש עזרה}

Featured Replies

פורסם

אוקיי זה אני שוב, ירדן. כתבתי מלפני מספר ימים נושא כאן שברצוני לקנות מחשב נייד.

אחרי קריאת נושאים רבים המתעמקים בהשוואה בין הHP6151 ולבין הDELL1520, הגעתי למסקנה שאני מעדיף לקנות את הHP, לשדרג ל2 ג'יגה ראם, ובגלל שהוא יותר יפה ומסך יותר אייכותי P:

אני צריך עזרה רק בהשוואת מחירים בין חנויות; איפה מוכרים את המחשב במחיר המקסימאלי, איפה במינימאלי ועל מי לסמוך.

אני רוצה גם שהמחשב שלי יגיע שהווינדוס והדרייברים מותקנים, זה יעלה יותר?

פורסם

לרוב כל המערכות מגיעות עם דרייברים ומערכת הפעלה מותקנת..רק אם אתה מבקש במיוחד אז לא מתקינים...

לגבי חנויות זה כבר תלוי באזור המגורים שלך והעדפה למזומן או תשלומים..

פורסם
  • מחבר

לרוב כל המערכות מגיעות עם דרייברים ומערכת הפעלה מותקנת..רק אם אתה מבקש במיוחד אז לא מתקינים...

לגבי חנויות זה כבר תלוי באזור המגורים שלך והעדפה למזומן או תשלומים..

אני הולך לשלם במזומן. ואני גר בסביבות נתניה. יש איזה מבצע או משהו באיזור, אולי רשת שמוכרת את המוצר בזול יותר ממקומות אחרים?

או אם אתה לא יודע את התשובה, מישהו אחרי כיול לעזור לו?

פורסם

http://www.ksp.co.il/hmain.php

המחיר שלהם במזומן הוא 5690 לפי הפרסום באתר,חוץ מזה הם מתחייבים למחיר הזול ביותר - תנסה להוציא מהם את המחיר הזול ביותר עפ"י זאפ ושיעמדו בהתחייבות שלהם של נתינת המחיר הזול ביותר על סמך הצעת מחיר זולה יותר.

אני קניתי שם את ה6515+הרחבה ל2 ג'יגה ב6300 לפני כחודש וחצי,אבל המחירים יורדים.

אין גם מה להנעל על חנות מסויימת - האחריות נתנת ע"י המעבדה של היבואן ולא עפ"י המעבדה של החנות שקנית שם את המחשב.

פורסם
  • מחבר

http://www.ksp.co.il/hmain.php

המחיר שלהם במזומן הוא 5690 לפי הפרסום באתר,חוץ מזה הם מתחייבים למחיר הזול ביותר - תנסה להוציא מהם את המחיר הזול ביותר עפ"י זאפ ושיעמדו בהתחייבות שלהם של נתינת המחיר הזול ביותר על סמך הצעת מחיר זולה יותר.

אני קניתי שם את ה6515+הרחבה ל2 ג'יגה ב6300 לפני כחודש וחצי,אבל המחירים יורדים.

אין גם מה להנעל על חנות מסויימת - האחריות נתנת ע"י המעבדה של היבואן ולא עפ"י המעבדה של החנות שקנית שם את המחשב.

אוקיי תודה.

סתם כי זה מסקרן, למה בחרת בHP ולא בDELL המתחרה?

פורסם

כי הם די זהים,וכבר היה לי HP דומה לפני שנגנב - אז די ננעלתי על ה6515(בגלל העיצוב...)סה"כ הם די זהים בתכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים