פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים רוב החברים בפורום ממליצים על 014אני אישית ב 012 ואין לי בעיות או תלונות נגדםשירות מהיר ותמיכה נורמלית לא שאני משתמש בשירות שלהם הרבה אבל כשאני צריך יש עם מי לדבר
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים ב012 יש בעיות עם ICQ. הם לא מטפלים בזה כבר הרבה זמן, וזו סיבה מספיק טובה לדעתי לא להתחבר אליהם.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים 012 - לא לגעתהגבלות על תוכנות שיתוף, שירות גרוע (חצי שעה עד שעונים לך בכלל).לא שהאחרים (מלבד ל-014 בינתיים) טובים יותר.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני באמת ממליץ לך על 014. הזמן שלוקח להם לענות נמוך מאוד (בהשוואה לזמנים אצל ספקיות אחרות) אם לא הכי נמוך, והשרות שלהם ממש סבבה.עוד משהו, תתקשר אליהם ותגיד שב012 אתה יכול להשיג את המבצע הזה- http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/PackageRank.aspx?PACKAGE_ID=233&RID=112 לי יש אצלם עכשיו 1.5 מגה ב29.9 לחודש, עם התחייבות לשנה, ככה שהם באמת מתגמשים בקטע הזה.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים לי יש בעיה עם האיסי שליוזר אחד הוא מתחבר ליולשני פעם ב 458959-432 שנה וגם אין רשימה זה מעצבןןן כל החיים שלי מבוססים על זה גם תוכנות שיתוף בעומס מתנתק.....
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים במצב רגיל הייתי ממליץ על הספקית שלי 014 שהשירות בה באמת אחלה והמחירים סביריםאבל לאחרונה (כנראה בגלל תקלה טכנית) המהירות גלישה לאתרים לחו"ל לא פחות מ*זוועתית*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.