עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספקית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה.

התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה :P

אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ;)), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות :)

תודה לעונים.

נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (::))

פורסם

רוב החברים בפורום ממליצים על 014

אני אישית ב 012 ואין לי בעיות או תלונות נגדם

שירות מהיר ותמיכה נורמלית

לא שאני משתמש בשירות שלהם הרבה אבל כשאני צריך יש עם מי לדבר

פורסם

ב012 יש בעיות עם ICQ. הם לא מטפלים בזה כבר הרבה זמן, וזו סיבה מספיק טובה לדעתי לא להתחבר אליהם.

פורסם

אני אישית לא משתמש ב ICQ כך שאין לי מושג לגבי זה

פורסם

012 - לא לגעת

הגבלות על תוכנות שיתוף, שירות גרוע (חצי שעה עד שעונים לך בכלל).

לא שהאחרים (מלבד ל-014 בינתיים) טובים יותר.

פורסם

אני באמת ממליץ לך על 014. הזמן שלוקח להם לענות נמוך מאוד (בהשוואה לזמנים אצל ספקיות אחרות) אם לא הכי נמוך, והשרות שלהם ממש סבבה.

עוד משהו, תתקשר אליהם ותגיד שב012 אתה יכול להשיג את המבצע הזה- http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/PackageRank.aspx?PACKAGE_ID=233&RID=112 לי יש אצלם עכשיו 1.5 מגה ב29.9 לחודש, עם התחייבות לשנה, ככה שהם באמת מתגמשים בקטע הזה.

פורסם

015 גם מצויין

פורסם

אני משתמש ב013 בלי תלונות .

פורסם

לי יש בעיה עם האיסי שליוזר אחד הוא מתחבר ליולשני פעם ב 458959-432 שנה וגם אין רשימה זה מעצבןןן כל החיים שלי מבוססים על זה גם תוכנות שיתוף בעומס מתנתק.....

פורסם

במצב רגיל הייתי ממליץ על הספקית שלי 014 שהשירות בה באמת אחלה והמחירים סבירים

אבל לאחרונה (כנראה בגלל תקלה טכנית) המהירות גלישה לאתרים לחו"ל לא פחות מ*זוועתית*

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם :yelclap:

לפני מספר דקות התחברתי ל014 בחבילה של ה-2 מגה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים