פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אולי תתאפקו כולם בסבלנות 4 ימים לדמו... זה לא מוסיף כבוד למשחק שבמקום להנות ממנו מחפשים כל הזמן את הגרפיקה היותר טובה ודרכים לשפר אותה. אתה צודק, אבל לא כולם רוצים רק גרפיקה כמה שיותר טובה. אני לדוגמה, סתם רוצה לראות איך המחשב שלי יסחוב אותו על הכי גבוה... על הכי גבוהה שהבטא מאפשר, יש לי 4 FPS, ואני חשבתי זה יהיה חצי FPS בקושי
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים איפה כולם?מישהו עדיין משחק בבטא?היחידי שראיתי זה מאסיב(הוא בטח נכנס לבדיקות) אבל איפה השאר?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים איפה כולם?מישהו עדיין משחק בבטא?היחידי שראיתי זה מאסיב(הוא בטח נכנס לבדיקות) אבל איפה השאר?אני אתחבר יותר מאוחר למשחקמה הכינוי שלך שם?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים הינה מי שרוצה לראות את ההבדלים ב SHADER. לפניי העריכה ואחריי. לפניי אחריי
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני לא רואה הבדל... הבדל בשמיים,הבדל ענק בשמש,הבדל מזערי בעצים,הבדל קטן בהר עצמו.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מי שרוצה CD KEY שישלח לי הודעה בפרטיאני לא משחק כבר.. וגם הדמו כבר קרוב מדי
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מישהו יודע מתי יוצא הדמו? המחשק הזה מלא בבאגים כשאני שם את ההגדרות על HIGH... רק על LOW זה לא עושה בעיות.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מישהו יודע מתי יוצא הדמו? המחשק הזה מלא בבאגים כשאני שם את ההגדרות על HIGH... רק על LOW זה לא עושה בעיות. 1.הדמו יוצא ב26 באוקטובר 2.אני אתפלא אם תצליח לשים על Medium
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים הכרטיס שלי עבר OC עצבני והוא מריץ את המשחק על 25FPS על LOW, ו-15 על MED (גם על MED יש את הקטע המעצבן שאמרתי).אני מחכה לכרטיסים החדשים שייצאו בקרוב ואז אני אשדרג אותו.... לבינתיים אני בוחן את הגרפיקה של המשחק.... * שכחתי להזכיר, הרזולוציה היא 1680X1050
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים יוצא יום שישי ב9 בבוקר למי שרוצה לדעת באופן מדויק http://www.crysisdemo.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.