פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים תראו איך נראת המפה שכולנו משחקים בה בבטא (SHORE) שהשמש שוקעת....http://stage6.divx.com/user/tortellino/video/1676471/Crysis---Dynamic-Day/Night-Lighting---720pמדהים..
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים למי שרוצה לשים על הגדרות גבוהות בבטא ,הנה הסבריםאגב כל זה מצאתי את זה ע''י חיפוש פשוט בגוגל בלי פריצות ובלי נעלייםbtw, in case some of you didnt know yet you can have "very high" settings in the beta just by changing the "game" CFG file. Just put 4 instead of 3 for these: sys_spec_GameEffects = 4 sys_spec_ObjectDetail = 3 sys_spec_Particles = 4 sys_spec_Physics = 3 sys_spec_PostProcessing = 4 sys_spec_Shading = 3 sys_spec_Shadows = 4 sys_spec_Sound = 4 sys_spec_Texture = 4 sys_spec_VolumetricEffects = 4 sys_spec_Water = 4
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים ^ לא ממש...C:\Documents and Settings\<user name>\My Documents\My Games\Crysis_MP_DEMOעריכה:ניסיתי לערוך את הקובץ, מה שקיבלתי זה אזהרה...הקובץ השתנה בחזרה לפי ההגדרות שלי ובהתחלה של הקובץ, קיבלתי את המשפט הבא:Attention: This file is re-generated by the system! Editing is not recommended!
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אנשים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת אין לי כבר מושג! פעם הייתה לי אותה ואז היא נעלמה ופתאום היא חזרה אנשים אין לי מושג מה עושים תעזרו לי אולי זה קרה למישהו והוא מצא איך לפתור את זה? :'( ואני בוחר רק סרברים עם הגרסא שלי וכל הסרברים אני מקבל את הבעיה אין לי מושג איך פתרתי אותה אז ואין לי מושג איך לפתור אותה עכשיו!
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים ניסיתי לערוך את הקובץ, מה שקיבלתי זה אזהרה...הקובץ השתנה בחזרה לפי ההגדרות שלי ובהתחלה של הקובץ, קיבלתי את המשפט הבא:Attention: This file is re-generated by the system! Editing is not recommended!אני הצלחתי לשנות בהצלחה, אבל בשמחק לא שמתי לב לשום שינוי. אח"כ חברתי שוב אל הקובץ וההגדרות שונו שוב ל3.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם אני לא רואה שום שינוי, עשיתי הכול כמו שמדריכים שאתה במשחק ההגדרות שאתה קובע שמה חוזרות לבררת המחדל וביכלל לא עובדות.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אולי תתאפקו כולם בסבלנות 4 ימים לדמו...זה לא מוסיף כבוד למשחק שבמקום להנות ממנו מחפשים כל הזמן את הגרפיקה היותר טובה ודרכים לשפר אותה.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם אני לא רואה שום שינוי, עשיתי הכול כמו שמדריכים שאתה במשחק ההגדרות שאתה קובע שמה חוזרות לבררת המחדל וביכלל לא עובדות.כי מה שהוא אמר לכם לא נכון.צריך לשנות קובץ קובץ ולפתוח את האפשרויות בDLL..כל מה שהוא אמר לכם לעשות זה לנסות לרמות את המשחק.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אז אולי תגיד לנו מה כן צריך לשנות כדי שזה יעבוד?ולמה לי?אתה חושב שיש לי כח לרשום פה שניי עמודים?עוד אחריי שירדו עליי וזלזלו בי אחריי שהבאתי הוחכות שהצלחתי לעשות שיפור שניראה לעין?לא ולא,את הקבצים את יביא רק למי שהעריך את העבודה שלי בהודעות פרטיות.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים יאללה, יש לי סידיקי ואין לי את קובץ ההתקנה ככה שאני תקוע, הראשון ששולח הודעה פרטית מקבל את הסידיקי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.