עבור לתוכן

בעיה בהארד דיסק!!

Featured Replies

פורסם

שלום ..

אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

פורסם

ההסבר שלך לא הכי מובן..בכל אופן..אם הHD שלך הוא SATA..פשוט תוריד את הדרייברים של הSATA/RAID לדיסקט ובטעינה של ההתקנה תלחץ F6..

פורסם
  • מחבר

לאא זה IDE .. בכל מקרה נעשה את זה פשוט כשאני בא להתקין וינדוס ונכנס לבוט ולמסך הכחול זה טוען את הקבצים שבהתחלה אחרי זה נתקע

פורסם

בדקת עם דיסק אחר ?

פורסם

שלום ..

אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

תחבר את ההארד דיסק, ופשוט תקשיב לו, אתה שומע את הפלטות זזות? או שהן מתחילות לזוז ונתקעות? אני שואל כי הייתה לי לא מזמן בעיה דומה עם הכונן של ה-WINXP, אחרי שהקשבתי לו קצת גיליתי שכנראה הפלטות עקומות, או שמשהו תוקע אותן... בקיצור, תקשיב לכונן שלך קצת :smile1:

פורסם

כמו שאמרו מעליי

תקשיב ל HD שלך

תנסה דיסק התקנה אחר

תבדוק זכרונות

פורסם
  • מחבר

תראו זה פשוט מוזר .. החלפתי דיסק החלפתי סי די רום החלפתי הארד דיסק!!!!!! וזה פשוט נתקע באותו מקום החלפתי תמקום של הזכרונות מה נשאר לי לעשות .. וכשאני נכנס לוינדוס שמותקן על ההארד דיסק ומנסה להתקין משהם אומר לי שהוא לא מזהה את ההארד דיסק ולא מוצא איפה להתקין

פורסם

הרצת בדיקה לזכרונות ?

פורסם
  • מחבר

לאא

פורסם

תריץ בדיקת זיכרונות

פורסם

תעביר MemTest לדיסקט, ותעשה בוט מהדיסקט הזה, משם ההמשך די אינטואיטיבי :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים