עבור לתוכן

דחוף...כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200?

האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים?

דחוף!!

פורסם

ההבדל בביצועים די גדול, כ-10 אחוז מה-TI200 לג'יפורס "הרגיל" ועוד עשרה מה"רגיל" ל-TI500. משהו כמו 15-20 אחוז הבדל מה-TI200 ל-500. אבל אתה יכול לעשות, במיוחד להרקולס, אוברקלוק טוב שיהפוך את ה-TI200 לכרטיס הרבה יותר טוב. בכל מקרה, אתה לא תרגיש הבדל ביצועים בין ה-TI200 ל-500 היום... אולי כש-DOOM3 יצא...

פורסם

נכון. רק במשחקים של עוד שנה ואפילו יותר, רק אז באמת תרגיש הבדל. כי כל עוד המשחקים עובדים לך מעל 60 פריימים בשניה (ואפילו קצת פחות) העין שלך לא יכולה לקלוט יותר מזה. והיום משחקים רצים תיאורטית באיזה 190+ פריימים לשניה במיוחד עם מחשבים חדשים (Athlon XP 1600 למשל.....) כך שאת ההבדל אתה תרגיש רק במשחקים חדשים של עוד שנה שנתיים +

בקשר לדום 3, יותר מידי זמן יש שמועות וסיפורים על המשחק הזה. מתי הוא כבר יצא ????

בהתחלה אמרו שהוא יהיה תותח ושאף כרטיס מסך לא יעמוד בו, אבל לפי מה שאני רואה דווקא זה כן ייקרה.

כי לפי מה שזה נראה הוא יצא נורא מאוחר (עוד חצי שנה +) ועד אז יהיה כבר את הדוק הבא של GeForceים למיניהם כך שאני מניח שעד אז המחשבים יריצו אותו מצויין.

נ.ב.

מישהו יודע מתי באמת הוא יצא ?

פורסם
  • מחבר

יש הבדל מחירים של משהו כמו 700-650 שקל. שווה או לא?

בחייכם, זה דחוף. ואם אני אשים קריסטל-אורב על הכרטיס מסך, זה יעזור?

עזרה! דחוף! קריטי!!!

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו...רמקולים של הרקולס (XPS510)...איכותי?

פורסם

יש לך לחכות קצת הרבה יותר מחצי שנה + לדום 3

המשחק יצא בעתיד הרחוק

לפי דעתי , לא לפני הרבע השלישי של 2003

ובאמת המאיץ הכי טוב של עכשיו לא יצליח להעלות את המחשק כראוי

אבל מה זה משנה , העיקר תביאו לי אנריל 2 בגרפיקה מצויינת

פורסם

"יש הבדל מחירים של משהו כמו 700-650 שקל. שווה או לא?

בחייכם, זה דחוף. ואם אני אשים קריסטל-אורב על הכרטיס מסך, זה יעזור?"

ההבדל, שווה אם אתה גיימר מושבע. זאת אומרת משחק לפחות 3 שעות ביום. כמו שאמרתי, את ההבדל בין הכרטיסים תרגיש רק עוד שנה מיני-מינימום. לא הייתי עושה לו OC, למה? גם ככה הוא מהר. אם אתה לא גיימר תעזוב את Ti500 כי זה לא שווה את המחיר. אלה אם המחשב שאתה קונה ישמש אותך ל4-5 שנים הבאות, שזה הרבה.

בקשר לרמקולים, הם לא איכותיים. הם גם זולים מאוד..... תיקח ALTEC ATP3, זולים איכותיים ומצויינים.

פורסם
  • מחבר

זולים? זולים? 600 שקל זה זול? אני קונה סט של לוג'יטק...ארבעה רמקולים וסאב...עולה לי 500...

עכשיו, חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה מסך 17 אז אין לי בכלל טעם לקנות טי-500.

הסבר, מישהו?

פורסם

מה הקשר בכלל?

יכול להיות לך גם מסך 14 אינץ' מאפן..

ה-Ti-500 זה הצ'יפ של nvidia שמטפל בתלת מימד.. אין ממש קשר לגודל המסך שלך.

הוא הכי מהיר בשביל ביצועים, ולפעמים הוא משום מה יותר זול מ-GF3 "רגיל"..

לכן בחלק מן המקרים עדיף כמובן את ה-Ti-500..

ה-Ti-200 יספיק גם כן לפחות לשנה ומשהו.. כמו שאמרו לפני, רק אם אתה גיימר מושבע, או שיש לך עודף כסף לבזבז, תקנה כרטיס מבוסס Ti-500 של חברה מוכרת כמו hercules..

פורסם

מה הקשר בין גודל המסך לכרטיס?

קח TI200 של הרקולס.

תעשה OC קטן ותראה תוצאות הרבה יותר טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים