עבור לתוכן

בעיה אפשרית עם המעבד עזרו לזהות.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחליפים צבע ללא סוף בצורה רנדומלית פחות או יותר.

כאן התמונה שצילמתי עם סקרין במהלך ההפרעה הגרפית:

wowscrnshot100107031124jv6.jpg

פורסם

יכול להיות שזו בעיה עם הכרטיס מסך. תבדוק מה הטמפ' שלו.

פורסם
  • מחבר

זה בטוח לא בעיה של טמפרטורה, יש לי מאוורים מיוחדים (לא גנריים אפשר להגיד) גם על הכרטיס מסך וגם על המעבד , בעבר הייתה לי בעיה של התחממות יתר (גם מחשב וגם החום הישראלי) שפשוט גרמו לזה שהמחשב כיבה את עצמו. לאחר שהתקנתי מאווררים חדשים , הבעיה לא חזרה יותר.

פורסם

זה שיש לך מאוררים מיוחדים והמחשב לא נכבה לא אומר שכל הטמפ' אצלך תקינות.

תתקין EVEREST ותעקוב אחר הטמפ' בעבודה\עומס.

וכמו שהג'וב האיטלקי אמר, ברוב המקרים ארטיפקטים מופיעים בגלל כשל בתפקוד של הכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים